1z написа:assd написа:започва с Ф и завършва на О , но предполагам, че по всичките си е така, дори и от другите вериги
може би като ги ремонтират или отварят нови магазини е различно, но за старите съм 101% сигурен че е така
плъховте си църкаха вечер без стеснение :Mr Green Fun
Помощнико на ,,месаря''(къквото и да значи това)нарочно не коментирах горните ти постове няма да го правя и за напред.Ще ти задам само един въпрос, след като си бил свидетел в продължение на толкова време на такива нарушения,колко пъти сигнализира органите на ДВСК-а за случващото се? И защо стана съучастник в тези опасни за здравето на хората манипулации? Аз на твое място бих се срамувал, а ти даже се хвалиш с това!
Ти пък от небето ли падаш? Такива неща стават масово навсякъде - ако всички тръгнат геройски да сигнализират все едно да затворят 3/4 от магазините и фирмите. Чувал ли си някъде да правят салати примерно и нещата да са на ниво? Който и да попиташ работил на такова място в най-добрия случай ще ти спести подробностите. На мен най- ми "хареса" това за актуалните дати на кашкавалите - народа се радва колко "прясна" стока му се пада постоянно.