За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Колеги, до кога трябва да се каже ?
Защото аз например имам ОГРОМНОТО желание да дойда, и мисля, че ще го направя. Нищо, че Търговище е на 300+ км от София, и после още 100-ина до Благоевград. Мисля, че няма да е проблем да дам своите 10 лв. тогава - като дойда ?
И още 1 въпрос към организаторите - беше написано, че има нужда от карта на света, която е осигурена от many & itni. Има нелоши карти на Европа и България /стенни/. Има ли нужда и от такива ? Ако не са излишни, бройте ги осигурени от мен /освен 10-те лв cash/. Въпроса ми е към Sara_01, L&R, и другите, които са ходили в дома, и са разговаряли с директорката.
P.S. Възможно е да имам идване до София и по-рано /тази седмица/. Но като се разбере, ще пиша.
P. P. S. За "похода" /"колоната"/ ще съм сам - така че 3 или 4 човека мога да взема спокойно.
Защото аз например имам ОГРОМНОТО желание да дойда, и мисля, че ще го направя. Нищо, че Търговище е на 300+ км от София, и после още 100-ина до Благоевград. Мисля, че няма да е проблем да дам своите 10 лв. тогава - като дойда ?
И още 1 въпрос към организаторите - беше написано, че има нужда от карта на света, която е осигурена от many & itni. Има нелоши карти на Европа и България /стенни/. Има ли нужда и от такива ? Ако не са излишни, бройте ги осигурени от мен /освен 10-те лв cash/. Въпроса ми е към Sara_01, L&R, и другите, които са ходили в дома, и са разговаряли с директорката.
P.S. Възможно е да имам идване до София и по-рано /тази седмица/. Но като се разбере, ще пиша.
P. P. S. За "похода" /"колоната"/ ще съм сам - така че 3 или 4 човека мога да взема спокойно.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:Аз пак да повторя - потвърждавам присъствие, но няма да мога да бъда с колата (на нашите е). Та, ако може някой да ме вземе, пък ще делкаме горивото!
Аз съм само с приятелката ми ,така че можеш да разчиташ на превоз за горивото не се притеснявай.Важното е да присъстваме там.Може до теб да ти правят компания 80 торбички с лакомства

- Sara01
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа: Има нелоши карти на Европа и България /стенни/. Има ли нужда и от такива ?
Карта на България имат, но карта на Европа никъде не видях.
Така че, щом можеш да осигуриш такива нека за този дом дадем тази на Европа, а тази на България остане за следващите акции.
Живот и здраве до тогава и аз съм там

Последна промяна от Sara01 на Пон 06 ное 2006 17:26, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Искам да предложа нещо.Какво ще кажете да тръгнем преди обяд.Към 10:00 за да може около обяд да сме там.Все пак се стъмва доста рано и става студен.Дори си мисля ,че и по рано от 10:00 да тръгнем няма да сбъркаме.
Може да си мисллите ,че е рано да се разберем за това ,но повечето хора сигурно имат и други ангажименти и така поне ще могат да си направят сметка от сега
Може да си мисллите ,че е рано да се разберем за това ,но повечето хора сигурно имат и други ангажименти и така поне ще могат да си направят сметка от сега

Върни се в “ОФФ-Топик - други”