За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 10 юни 2008 13:36

всичко спокойно и не клатете лодката моля .....

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Вто 10 юни 2008 13:37

Мали, почна се войната. По полека с думите, до сега спазвахме добрият тон, нека и за напред да е така. Всички сме хора, какви са тия обиди псувни и други такива. Вие повечето сте болни хора. :twisted:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 10 юни 2008 13:39

Според мен картинката е ясна вече в голяма част. Поне за мен. Една малко по голяма конспирацийка. Томов преебава цска до положение, в което има нужда от "спасяване". Подхвърля се на господин Батков, че цска има проблеми. Прави се проверката и се стига до това положение. Явно не всичко е било заради Левски, ЦСКА и другите отбори. Било е заради това, че на някого не са му се давали 200мил. примерно за кремиковци като може да го вземе без пари било то и с цената на "някакъв си отбор". Поне за мен е така. Батков се възползва съответно (и нормално почти всички отбори биха го направили) и до там. Ето, че навсякъде политиката се намесва във футбола рано или късно. Много е жалко според мен за феновете на БГ футбола като мен, които стават все по малко! ДРАЗНЯ СЕ!
Според мен единствения прав в думите си в момента е Дучето, с това което казва, че Томов е за затвор ! И, че той е виновен за абсолютно всичко!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 10 юни 2008 13:42

Vizor написа:Според мен картинката е ясна вече в голяма част. Поне за мен. Една малко по голяма конспирацийка. Томов преебава цска до положение, в което има нужда от "спасяване". Подхвърля се на господин Батков, че цска има проблеми. Прави се проверката и се стига до това положение. Явно не всичко е било заради Левски, ЦСКА и другите отбори. Било е заради това, че на някого не са му се давали 200мил. примерно за кремиковци като може да го вземе без пари било то и с цената на "някакъв си отбор". Поне за мен е така. Батков се възползва съответно (и нормално почти всички отбори биха го направили) и до там. Ето, че навсякъде политиката се намесва във футбола рано или късно. Много е жалко според мен за феновете на БГ футбола като мен, които стават все по малко! ДРАЗНЯ СЕ!
Според мен единствения прав в думите си в момента е Дучето, с това което казва, че Томов е за затвор ! И, че той е виновен за абсолютно всичко!

брата на митал иска да купи кремиковци
жеваго може да купи кремиковци и ЦСКА , само ако бъдат обявени двете дружества в фалит....
спасението на ЦСКА е акциите на клуба да се пуснат и феновете да ги купят!

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Вто 10 юни 2008 13:47

Последна промяна от Cee на Вто 10 юни 2008 13:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Вто 10 юни 2008 13:49

мисля че трябва да спреш да пишеш в тази тема , за да не се заключи пак
ако обичаш ходи спами другаде , моля те!

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Вто 10 юни 2008 14:16

Но проблема не е в задължението на ЦСКА, а в липсата на договореност за разсрочване и погасителен план, който да бъде подписан от двете страни. По TV (не помня кой канал) казаха, че Реал Мадрид имал задължения от 150 млн. евро и пак си играе в евро турнирите. Намирисва ми на подтикване на власта да даде Кремиковци от чуждите играчи-бизнесмени вие ги знаете кои са те...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 10 юни 2008 14:24

Емил Костадинов написа:„Уважаеми фенове, скъпи приятели, които истински обичате ЦСКА.
Чувствам се длъжен да се обърна към Вас в този труден за нашия клуб момент и да се опитам да хвърля светлина върху най-тежкия въпрос, задаван през последните дни - защо се стигна до тук и шампионът на България остана без лизенз за европейските турнири и е застрашено участието му в "А" група през следващия сезон. Много от Вас сигурно ще ме попитат дали имам това морално право, след като като част от това ръководство съм позволил да се стигне до тук. Аз смятам, че имам, защото този клуб ме е създал, и чрез което съм постигнал всичко във футбола и в живота. Аз обичам ЦСКА и винаги съм работил за неговото добруване и като футболист и като ръководител. Така отговарям на въпроса дали имам моралното право още да пребивавам на „Армията”, вместо незабавно да го напусна.
В тези дни покрай многото верни неща бяха казани и доста неверни. Като член на УС на ПФК ЦСКА аз нося своята отговорност и няма да избягам от нея, нито ще се крия зад нечий чужд гръб. Оставката е най-лесният, но и най-нечестен към клуба начин в този момент.
Управителният съвет като колективен управленски орган нееднократно е констатирал и алармирал собственика на ЦСКА, в лицето на председателя на Надзорния съвет за фактическото състояние в клуба и опастността да се стигне до загубата на лизенза. Това лесно може да се установи като се прегледат протоколите от заседанията на Управителния съвет. Лоялността ни към клуба и неговия авторитет са ни възпирали, мен и моите колеги, да разгласим в публичното пространство тези опастности, предоверявайки се на обещанията на Председателя на Надзорния съвет Александър Томов, че проблемите ще бъдат решени и че за тях ще бъде информиран собственикът на клуба.
Чрез това писмо се обръщам и към Прамод Митал, за когото се твърди че все още е реалният собственик на клуба, да излезе от анонимност и да обясни какви са истинските му намерения и ангажименти, кои са акционерите и какви са правомощията на Председателя на НС на ПФК ЦСКА АД Александър Томов.
По този начин ще стане ясно за цялата общественост какви са нивата на отговорност в създалата се ситуация. Това ще бъде и моята молба и към министър-председателя Сергей Станишев на предстоящата ни утре среща.
По повод спекулациите, че в момента аз съм президент на ЦСКА, че съм узурпирал властта, след подадената оставка на Александър Томов като Председател на НС, ще обясня, че чисто юридически като член на УС нямам право да изпълнавам функци и задачи на член на надзора или негов председател. Заявявам, че и аз, и моите колеги от УС в момента работим по изчистването на данъчните задължения в кратък срок, за да имаме основания пред БФС да ни разреши участието в "А" група през следващия сезон.
Категорично отхвърлям твърденията и обвиненията, че в момента върви тотална разпродажба на футболистите от отбора на безценица, за да се облаготелстват хора от клуба. Ситуацията наистина налага да бъдат преразгледани финансовите параметри на договорите със скъпо струващите като издръжка футболисти, да се оптимизират разходите с оглед на това, че отборът няма да участва тази година в евротурнирите. Спекулациите за финансови машинации , измами и източване много лесно ще бъдат оборени от назначената от премиера проверка от ДАНС и НАП.
Откритата дарителска подписка, е по-скоро морален, отколкото реален финансов инструмент по изчистване на дълговете. Затова и аз и моите колеги обявихме, че ще участваме с лични средства в тази акция.
УС на ПФК ЦСКА смята за свое задължение и свой дълг да намери средства да стабилизира клуба, за да няма пред него пречки за участие в "А" група през следващия сезон. След като свършим това, сме готови да обсъдим въпроса за нашите оставки и да поемем своята отговорност за своите действия или бездействия.”

Емил Костадинов

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Вто 10 юни 2008 15:17

викайте му вече не Лупи, а Глупи :lol:

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 11 юни 2008 7:17

Готвят арест за Томов
Висши агенти от родното ФБР и обвинители от прокуратура два часа заседаваха снощи по сигналите срещу експолитика, съобщава вестник "----------".

Столичните магистрати са разпоредили проверка срещу Томов за източването на металургичния гигант и армейския клуб.

Разследващите твърдят, че са събрани достатъчно данни за задържането му.
:shock
дано поне този път си свършат работата

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Сря 11 юни 2008 8:08

Вестника на батков ли го твърди това. Днеска каза , че дълговете на ЦСКА са 2 млн и нещо, а не както Томов разправяше 900хил. Тоя Томов едно верно нещо не е казал до сега :twisted:

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Сря 11 юни 2008 10:58

assd написа:викайте му вече не Лупи, а Глупи :lol:

А може и тъпи да му викате,тоя наистина се уля,но той навсякъке се провали.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 11 юни 2008 11:04

Наско Сираков е казал, че започва финансова проверка на всички клубове след срещата със Станишев :(
Ще стане мазало сега..

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 11 юни 2008 11:19

Какво мазало ще стане? Само прах в очите.... Сега казаха по ТВ, че не е вярно, че са събрали доказателства да арестуват оня простия.

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Сря 11 юни 2008 12:06

Vizor написа:Наско Сираков е казал, че започва финансова проверка на всички клубове след срещата със Станишев :(
Ще стане мазало сега..

Що Наско Сираков бе Визоре. :?:
А иначе, ако ЦСКА имат само 2млн. дългове, и са продали Велизар за 500 хил евро, и Костадинов казал че ще даде 1 млн от него, защо аджеба събират пари от и без това унижените и отчаяни тяхни фенове.
Значи или крият още някакви дългове, или искат да си прибарт малко парички. :?:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”