Безсмисленото цитиране на мнения е все едно да те снимат, че акаш на пътеката, а всъщност ти да си буташ шишарка в гъза...
Супер беше

scuba написа:rosy написа:udavnik.com is available!
udavnik.net is available!
udavnik.org is available!
udavnik.biz is available!
udavnik.info is available!
udavnik.ca is available!
udavnik.us is available!
Май имаш мераци некви, да дойдеш с мен на длибоко ли?Сле тва и udavnik.rosy ще е свободен
Намират ми се към 20тина кила олово в колата. Но за разлика от теб, аз ще имам компенсатора жилетка, а не бетоново блокче на краката
spetsialista написа:imam VW Vento 1.8 sedan i si prodavam sportni projini sus smortesiorite za6toto si kupih tazi kola predi mesec i samo tva ne mi haresva6e v neq 4e e sportno oka4vaneno projinite i amortesiorite sa perfektni prosto 6te si slagam originalni taka 4e ako nqkoi izqvqva jelanie ili iska informaciq za tqh moje da me potyrsi na telefon 0886642854 tyrsq im 450lv. no
имам VW Vento sedan и си продавам амортесиорите с прожините (спортни) ,ако се чудите защо , защото си купих колата преди месец и само тожа спортно окачване не ми хареса ,но иначе са перфекни и прожините и амортесиорите ,а и сега щте си купуъжам оригинални и няма защо да седят у нас да хващат прах. Та ако има желаещи може да ме потърсят на тел. 0886642864 търся им 480лв но мое и да смъкна!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта