K_Power написа:Masserati написа:Аз май съм изпуснал доста от СПАМА
Ти имаш Г60, с тая цена на бензина си ти е спам всеки ден!

Spectre™ написа:Обявата е на един приятел и аз му правя услуга... колицата е добра и доста добре върви... Има някакъв тунинг, който се води Мускетийр... или нещо от сорта беше..., не е поставян в БГ...Продава се Пежо 106 1,4xt - 75+ к.с. (*1)
3 врати
120000 км.. пробег...
94 година
Екстри:
- ел. огледала
- ел. стъкла
- шибедах
- централно
- аларма
- халогени
- музика - Продавам я със музиката в нея а именно, cd- Pioneer 4x50, 2 трилентови колони HERTZ (жълтата версия) и туба JBL 1000, няма усилвател! Със усилвателчето незнам как ми издържаха джамовете :metal: .
- неон
- имам и спортен волан отделно
страшна пичеловка е хах. (*2)
И още тунинг брони, прагове, колата е в отлично състояние и е на много малко километри за годините си , 120 000 хилки 94година. Колата беше гаражна от 2000 до 2007 година. Моторчето също си го бива.
ЦЕНА- 3400
Заслужава си ......... вижте сами!!!!
Ако някой се интересува... телефона на момчето е..: 0889 204 934 търсете Кристиян....
И моля БЕЗ СПАМ!!!!!
ISRalien написа:Ти май не си спала тая нощ
Сложи му вода в някаква капачка, размажи една хлебарка и до капачката я сложи в някаква хартийка.
Горното упражнение го направи още веднъж.
Втория чифт сложи наблизо, но над него сложи нощна лампа да осветява само него (втория чифт).
Туй упражнение щото хем тарантулите обичали светлина, хем твоята не обича. А и все пак е женска, не се знае в момента баш кво и се ще
Като заредиш капаните се настани удобно на някой фотьоил наблизо и си вземи един гоблен
Ludia написа:вземи пусни една прахосмукачка и готово
другия начин е да вземеш животно което яде тарантули и да го вържеш на каишка и глей накъде се дърпа
3-тия начин е да си запалиш стаята - гаранция че ще е пръв на вратата или прозореца
има още начини за които се сещам, ако тези не помогнат пиши
Vizor написа:Бате само да те светна, че тоя ефект не се прави така както на теб са ти го направили!
Първо взимаш един опел и го настъргваш. После поръсваш отгоре капака с настъргания опел. Заливаш с лак и си бонбон!
Blau&Weiss написа:4,5,6 Юни - Слънчев Бряг
8,9,10 - Халкидики
30 Юни - 7 Юли - Закинтос
8,9,10 - Пак малко Халкидики
и за финал 15-20 Юли - Бяла,Варненско
VW_forever написа:Гледай само да не и(за)гориш!!!
Ти си ни ясен, лятото ще почиваш в ... София
Pichaga написа:batmilko написа:Pichaga написа:LILO&STICH написа:да,да.Ти само
имам желание
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига бе Милко, майка му стара от дума не разбираш.
Абсолютно ненужен спам, голям човек си - разбирай че хора след теб си отделят от времето за да почистват глупости само...
Айде престани!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта