hooligans написа:....видите по убаво момиче и дирекшан ръкеишън у гащеишън за чикиджеишън....

hslavov написа:колеги стига сме умували....
ходих в аутохит стара загора....хората ми казах следното
1. во тези полота които са от италия са с едни от наи скупите климатици които се произвеждат в света....такижа се монтират на Maybach, Lincoln и други марки скъупи лимузини..
това от колегата kossel, модераторите какво лъжете само, че правите нещо по форума, те от Евроком ви вършели работатаДнес звъня на евроком за пореден път да им кажа че не ми се отваря сайта на фолксваген и оня отсреща ми казва ... ааа за голфа ли .. хехехехе знаем го този проблем , още 5-6 сайта не се отварят,
Та сега в крайна сметка работи и се отваря след една седмица усилия.
© написа: батка тук се пише на кирилица ......
أخرى.
فقبل اتفاق الطائف الذي وضع عام 1989، اعتمد قانون عام 1960 للانتخاب المستند إلى تقسيمات لبنان الإدارية، أي القضاء. وكان آخر البرلمانات الذي انتخب على أساس1972، ومدد له بسبب الحرب الأهلية حتى عام 1990.
وبعد توقيع اتفاق الطائف عام 1989، اعتمدت المحافظة قاعدة انتخابية، وهي قاعدة أوسع من القضاء لأن المحافظة تتكون من 5-6 أقضية.![]()
orlinlakov написа:Здравейте, колеги. Днес се чудих дали да пиша какво преживях и ето ме на линия. Ще се опитам да опиша случая с няколко думи. Надявам се да споделите после правилно ли съм реагирал.
Та ето какво се случи:
Сутринта излизам за работа с колата и се пускам посока алея Яворов от към Цариградско. Тъкмо преминах моста и се престроих посока тв кула. Дотук всичко наред. След около 100 метра се разви действието. Спрях аз колата на около 1,5м след една Тойото Ярис и си чакам да светне светофара в този момент виждам как колата пред мен започва да връща назад не реагирах но колата проължаваше да връща назад подадох звуков сигнал за момент светнаха стоп светлините на тойотата но за малко. Натиснах клаксоните непрестанно но колата продължи да се движи като само за секунда и присветнаха стоповете.
И какво да ви кажа следващ момент нямаше чу се удар колата спря в моята. Какво е абсурдното в случая аз дръпнах ръчната на колата за да слезна и да видя какво е станало с колата. В това време тойотата пред мен се изнесе много бързо напред направо подивях аз след нея и я стигнах на светофара преди тв кула. Вече порядъчно ядосан слизам от колата и се запътвам към нея. Чукнах на стъклото и се развиках ударихте ми колата не гледате ли, че колата върви назад. В следващият момент я поглеждам и какво да видя шок ужас не можех да повярвам на очите си. ЖЕНАТА В ТОЙОТАТА СИ БЕШЕ СВАЛИЛА ГАЩИТЕ И СЕ ЧИСТЕШЕ............!!! Напрао ми увисна чеенето на земята в първият момент видях нещо черно след което жената се опита да се прикрие с ръце и започна да вика моля ви извинявайте извинявайте. Нищо повече не успях да кажа след гледката . Единствено си погледнах колата за поражения слава богу нямаше. Качих се в колата като втрештен. Кажете ми на такива какво трябва да се обяснява!!!!!!!!!!!!!
Колега нещо немога да влезна в гаража ти не сам бил ототризиран,значи аз имах на мойто поло оригиналните тасове и некав миндил ми го гепи, намерих си от морга един и сложих свински ама не отпред че мн грозно ми отвътре на таса с поялник пробих дупки и там мушнах свинската и стана много готино хем вързани хем не се вижда както при всички,А иначе пробих таса на две места отвутре и с две свински ако искаш ще снимам да ти покажа утре.......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта