Кой, какво видял в Нет-а
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- IceHeart
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.8 AGN
Re: Кой, какво видял в Нет-а
:Mr Green Fun
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Изказвания на собственик на Дачия от тамошния форум по отношение на марката VW
Първото е продиктуване от случай на влязло в двигателя масло от турбото и самофорсиране при което той е помогнал на собственика който е стоял отстрани като е натиснал спирачката,включил е първа и е пуснал съединителя . Та,моля ви колеги не си плюйте по марката че виждате ли с какви впечатления остават хората
Първото е продиктуване от случай на влязло в двигателя масло от турбото и самофорсиране при което той е помогнал на собственика който е стоял отстрани като е натиснал спирачката,включил е първа и е пуснал съединителя . Та,моля ви колеги не си плюйте по марката че виждате ли с какви впечатления остават хората
Те, че немците не могат да правят коли всички го знаем, ама чак пък толкова, да не можеш да набиеш спирачка хаха :). Гледах във VW форума, дали няма нещо по темата, но не намерих, за сметка на това прочетох тук таме теми с оплаквания и как самите собственици плюят по колите си колко смотани двигатели правили немците хаха, е на това казвам смислен форум :), поне си признават какви боклуци карат.
За немците си имам мнение на база опит да, карал съм доста години немски творения и за двигателите смея да твърдя, че са супер смотано проектирани и крайно ненадеждни, прибирал съм няколко пъти на въже немски возила, пък смотан глупав фиат за 14 години на въже не съм го прибирал, може всичко да е било и да е била ниско бюджетна и дървена кола, но на въже не съм я прибирал за 14 години в които съм я ползвал :), пък е купена на 9 години когато е била :). Не ми казвайте, че охладителната система на немските возила не е най- тъпо измислената от всички с това високо налягане :) два пъти ми се е случвало в движение да ми гърми буквално радиаторче на парното, като в единия случай ми поля краката с врящ антифриз, в другия случай челното стъкло стана като перде за 2 сек и за малко да се размажа като плюнка. Да не говорим за пластмасовия щуцер който излиза от главата и отива към маркуча на радиатора, сменял съм го безброй пъти, като съм купувал от къде ли не, включително оригинален от представителството за много $$$, айде моля ви се, да не изпадам в подробности, че са много, за спирачната система пък не ми се говори и конусовидни лагери.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ей това като го пуснат в масово производство ще взема и аз да мина на ябълка
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Yft44ZQmGs
Идва националния празник,ама струвала ли си е саможертвата на героите.?
Единствено мога да кажа -респект...

Идва националния празник,ама струвала ли си е саможертвата на героите.?
Единствено мога да кажа -респект...

- vankata_passat
- Автомобил: Vw Passat 1.9 tdi 131 hp
- Двигател: AVF
- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
https://www.facebook.com/RetroMuseumBg/ ... =3&theater
Неочаквано добра комбинация.. :)
Неочаквано добра комбинация.. :)
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Малко варненски хумор от един друг форум
Онзи ден си купувам баничка- правят ги на едно място наистина хубави и ми се дояде. Гледам- 10% нагоре цената- от лев на лев и десет. Зад мен чакаше един чешит- вика "Марешки започнал да прави две баничарници, баничките щели да са по 50 стотинки!". Продавачката като го чу щеше да ми изтърве баничката. Само изхленчи "Ама къде ще бъдат?" и човекът като се изхили, чак тогава се усети жената :D :D :D
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Най-кошмарното е че никой не е спрял или поне набрал 112. Мишкарски народ 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”