Една тема за мотористите и отношението ни към тях на пътя
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- plamen_at
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Една тема за мотористите и отношението ни към тях на пътя
И аз карам моторче - 125сс скутер и гледам да се пазя сам, не разчитам никой да ме пази. Малко ми е обидно като казвате мотористите са малоумници карат с 200 и така на татък, незнам защо повечето хора под думата моторист разбират 18-20г. пишлеме метнало се на мощен пистов мотор, кара без каска или без костюм и не спазва никви правила. Имаги такива много в това спор няма и такива хора изобщо не са достойни да се нарекът мотористи тях и да искате да ги опазите няма да можете. Лошото е че има мотористи които си спазват правилата (повечето от тях карат по-бавни мотори, скутер и други) и се сблъскват с молоумни шофьори на автомобили които не ги броят за участници в движението, отнемат им предимство дори и да ги забележат и понякога изхода от ситуацията е фатален за водача на мотора. В последните 4г. погребахме 3-ма приятели от които двама от тях не бяха виновни при пътния инцидент. Единият го отнесе едим малоумник с BMW 645i каращ с 200 км/ч градско и после каза че не го бил видял другият пък кола му отне предимството и тои се удари в др. паркитал автомобил. Таче не слагайте всички под общ знаменател, колегата който е пуснал темата според мен има в предвид да обръщаме по-голямо внимание на мотористите движещи се нормално по улиците, а тези които летят с 200 не зависимо дали са с мотор или с R32 за тях можем само да се молим да не се забият в нас или най-малкото да не ни удраскат колата докато се пререждат на светофара. Такива кретени са опасни за нас не зависимо дали са се метнали на мотор или на мощна кола, факт е обаче че по-често са на мотор щото ускотението е в пъти по-голямо а цената е в пъти по-малка и от там е много по лесно такива малоумници да се качат на мотор а не на кола.
Последна промяна от plamen_at на Пет 27 мар 2009 19:33, променено общо 1 път.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Утре е откриването на сезона в София и да знаете че са възможни затруднения в движението на автомобили в града през първата половина на деня 

- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ХахХАХхАХхаХхахАХХа викнете си линейки, че едно аверче след като го блъсна мотор и му потроши крака преди 3 години, сега вече хич не ги пази. Не че ги блъска нарочно, но съм виждал как мотора го минава из задръстванията, удря му огледатолото и спира пред него, а той просто изтърва колата в мотора и слезе да му се извини с " Да ти еба майката"
Ама и аз година и половина да съм с натрошен крак и да куцам още и аз щях да ги мачкам. Да се пазят сами, аз си се пазя себе си и пешеходците, че малко им е трудно на тях срещу тон и малко желязо 

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
FaTDoG написа:ХахХАХхАХхаХхахАХХа викнете си линейки, че едно аверче след като го блъсна мотор и му потроши крака преди 3 години, сега вече хич не ги пази. Не че ги блъска нарочно, но съм виждал как мотора го минава из задръстванията, удря му огледатолото и спира пред него, а той просто изтърва колата в мотора и слезе да му се извини с " Да ти еба майката"Ама и аз година и половина да съм с натрошен крак и да куцам още и аз щях да ги мачкам. Да се пазят сами, аз си се пазя себе си и пешеходците, че малко им е трудно на тях срещу тон и малко желязо
Тва, което прави приятеля ти ... за поздравления ли е що... ?? Тва значи ли аз всеки пък като ме подмине кола да си изтървам бетоновоза в нея??? Кажи му на приятеля ти да ходи да се прегледа, че някой път няма да случи на човек и ше си го отнесе....
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
relaxxx написа:FaTDoG написа:ХахХАХхАХхаХхахАХХа викнете си линейки, че едно аверче след като го блъсна мотор и му потроши крака преди 3 години, сега вече хич не ги пази. Не че ги блъска нарочно, но съм виждал как мотора го минава из задръстванията, удря му огледатолото и спира пред него, а той просто изтърва колата в мотора и слезе да му се извини с " Да ти еба майката"Ама и аз година и половина да съм с натрошен крак и да куцам още и аз щях да ги мачкам. Да се пазят сами, аз си се пазя себе си и пешеходците, че малко им е трудно на тях срещу тон и малко желязо
Тва, което прави приятеля ти ... за поздравления ли е що... ?? Тва значи ли аз всеки пък като ме подмине кола да си изтървам бетоновоза в нея??? Кажи му на приятеля ти да ходи да се прегледа, че някой път няма да случи на човек и ше си го отнесе....
а тва че му е ударил огледалото без да се изввини ?
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FaTDoG написа:ХахХАХхАХхаХхахАХХа викнете си линейки, че едно аверче след като го блъсна мотор и му потроши крака преди 3 години, сега вече хич не ги пази. Не че ги блъска нарочно, но съм виждал как мотора го минава из задръстванията, удря му огледатолото и спира пред него, а той просто изтърва колата в мотора и слезе да му се извини с " Да ти еба майката"Ама и аз година и половина да съм с натрошен крак и да куцам още и аз щях да ги мачкам. Да се пазят сами, аз си се пазя себе си и пешеходците, че малко им е трудно на тях срещу тон и малко желязо
Приятелят ти май не е наред с главата.
По темата - днес за първи път и единствен досега видях на светофара на Борис 3 и Ив Ест Гешов, моторист да седи и да чака чинно зад мене. Гледах в огледалото си и не вярвах на очите си.
САМО един.
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:... По темата - днес за първи път и единствен досега видях на светофара на Борис 3 и Ив Ест Гешов, моторист да седи и да чака чинно зад мене. Гледах в огледалото си и не вярвах на очите си.
САМО един.
.. и аз си чакам с мотор .. със скутера не .. но той е доста по повратлив и компактен .. а за горната простотия с огледалата

на мен ми се е случвало 2 пъти .. в първия спрях .. извиних се и дадох 50лв. /Пежо 405 беше колата/ на жената .. втория път в задръстването на бул.България и Несторов .. колона до НДК .. карам м/у колите .. и завъртя нарочно волана един "симпатяга" като описания по горе .. пак спрях .. той реши .. че ще се бием .. резултата: нямаше извинение и пари

- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
relaxxx написа:...
Виж сега ако си инвалид за цял живот заради идиот, да ти кажа даже беше нищо, в смисъл леко го ръчна отзад, не знам как не го прегази, като го знам къв е. Заради такъв идиот човека куца все едно камион го е сгазил. Иначе да, не е добре с акъла. Теб като те минават колите и те задират ако искаш и самолета си блъскай в тях

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:

тука има ненормални индивиди некой вервайте ми
единици са ама наваксват
то простотията не ходи по гората както и меренето на пишлета
Предлагам да подемем кампанията пази моториста с примерно стикери
П.П. аз чувам ли се кво говоря въобще

- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Matematiks написа:Предлагам да подемем кампанията пази моториста с примерно стикери
ХАаххаХах и ти си за освидетелстване... Дай да лепнем стикери пазете мотористите, щото 98 процента са луди и се опитват да ни пречукат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не може в задръстванията освен за колите, които ти се ръгат да гледаш постоянно дали по бялата лента разделяща двете ленти за движение няма да профучи някой моторист, защото видиш ли е по-голям тарикат и не ме му се чакало. След като са равноправни участници в движението да се придвижват според правилника!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Милослав написа:FaTDoG написа:ХахХАХхАХхаХхахАХХа викнете си линейки, че едно аверче след като го блъсна мотор и му потроши крака преди 3 години, сега вече хич не ги пази. Не че ги блъска нарочно, но съм виждал как мотора го минава из задръстванията, удря му огледатолото и спира пред него, а той просто изтърва колата в мотора и слезе да му се извини с " Да ти еба майката"Ама и аз година и половина да съм с натрошен крак и да куцам още и аз щях да ги мачкам. Да се пазят сами, аз си се пазя себе си и пешеходците, че малко им е трудно на тях срещу тон и малко желязо
Приятелят ти май не е наред с главата.
По темата - днес за първи път и единствен досега видях на светофара на Борис 3 и Ив Ест Гешов, моторист да седи и да чака чинно зад мене. Гледах в огледалото си и не вярвах на очите си.
САМО един.
е те това ако го видя , ще слезна от колата и на ръце че го пренеса до стоп линията на светофара , със се матора

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:..е те това ако го видя , ще слезна от колата и на ръце че го пренеса до стоп линията на светофара , със се матора
..

П.С. .. дали да не вземем да си качим в една тема снимките с мАторите .. та да се разпознаваме в трафика

Цял ден карам из града,да ви кажа ли колко пъти ме сасече някой моторист,колко пъти ме изпревариха от 2те ми страни,колко пъти минаха на 5см. от огледалото ми,колко пъти ми отнемаха предимството......и т.н.Да пазим мотористите а?
по скоро треаше цел ден АЗ да се пазя от разни олигофрени каращи с по 120км в града.А тва със счупените огледала...,ми нема и да го чакам да ми се извини
.Най-лощото е,че наистина има и разумни моторджии,но за просто не се забелязват на фона на безмозъчните самоубийци.Да наистина може да почнем кампания със стикери по колите си,но тя тряа да е - Пазете вас и децата си,мотористите не ги е грижа дори и за тях си!

хора упомнете се.цяла европа има мотори и колелета,а там как карат
.
само в българия те е страх да се качиш на малко превозно средство.
сигорен се чустваш ако караш единствено камаз или зил.
не е важно как се чуствам аз,важно е на вуте да му е гадно.що той ще мине а аз ще чакам, я да му сека пътя и да падне от мотора

само в българия те е страх да се качиш на малко превозно средство.
сигорен се чустваш ако караш единствено камаз или зил.
не е важно как се чуствам аз,важно е на вуте да му е гадно.що той ще мине а аз ще чакам, я да му сека пътя и да падне от мотора
Върни се в “ОФФ-Топик - други”