Компания тип пирамида?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Re: Компания тип пирамида?

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 25 окт 2012 19:39

timobb написа:Криете се зад никнейм, зад монитора и клавиатурата и само оплювате и обиждате.

Някой да се осмели да застане с лице и с името си и публично да изговори всичките тези глупости??? Най-вероятно ще бъде съдени за клевета!

Може ли отговори на моите въпроси г-н :?: Достатъчно интелект имам и не мисля, че съм тръгнал да плюя и обиждам, името ми се вижда ясно!

Сега Вие застанете и отговорете ясно и точно на въпросите ми с ИСТИНСКОТО си име!!! Това е поредното Ви мнение без яснота и смисъл!?

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 25 окт 2012 19:43

timobb написа:само оплювате и обиждате.

Добре де, айде убеди ни, че говорим глупости, дай някакви доводи, цифри, кажи ти колко си спечелил, с каква мрежа и т.н. Да направим аргументиран спор. Другото са само приказки за брилянтна идея, финансова независимост и иновативен подход.

Да не говорим, че дори не е толкова иновативно - lyoness съществува от години

timobb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот timobb » Чет 25 окт 2012 20:00

maxpayne написа:Да не говорим, че дори не е толкова иновативно - lyoness съществува от години

Ето сам доказа, че компанията е легална, законна и прозрачна!

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 25 окт 2012 20:13

Ще даваш ли доводи за тая фирма или ще продължаваш да опонираш с безсмилени коментари? :010:

Пирамиди, Фараони...

Последна промяна от Калоян Кирилов на Чет 25 окт 2012 20:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 25 окт 2012 20:18

Ама ти си като радиоточка - пропускаш информация само в едната посока. Кога съм казал, че не е законна и легална? И какво от това? Съвсем законно ти ще дадеш един куп пари срещу неясни обещания. Ако това е проблема - ела при мен, имам съвсем законна и легална фирма и мога да ти продам един молив за 1000лв. С този молив възможностите за теб са неограничени - можеш да напишеш втори Хари Потър и да имаш пълна финансова независимост!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 26 окт 2012 3:50

timobb написа:Криете се зад никнейм, зад монитора и клавиатурата и само оплювате и обиждате.

Някой да се осмели да застане с лице и с името си и публично да изговори всичките тези глупости??? Най-вероятно ще бъде съдени за клевета!

A на теб ще ти надянат ризата с вързаните ръкави поради шизофрения, ο αδελφος μου, ако ми схващаш намека. :Mr Green Fun

MLMbalyci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MLMbalyci » Пет 26 окт 2012 12:05

Между другото моят приятел също не дава цифри като го питах дали си е избил парите! По-добре пазят инфо и от ЦРУ :D хахаа Не е истина как за два месеца превръщат хората в абсолютни ботове! Нахални до безобразие, говорещи единствено и само за "космическата идея СКИ"...

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 26 окт 2012 18:19

maxpayne и icoico
:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Автомобил: VW Golf 3 Syncro 1998 klimatronik
Двигател: VR6 2.9 ABV 190 PS
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Съб 27 окт 2012 0:05

icoico написа:
Знаеш ли, Генов, много лесно се спори с теб. Първата година е 2011-та, нъл тъй? Е искаш ли ей тук да ми нагласиш тези цифри към финансовия отчет на фирмата, публикуван в Търговския Регистър? По точно раздадените над 2 000 000 (два милиона) лева бонуси към общо постъпилия паричен поток от 612 000 (шестстотин и дванадесет хиляди) лева? :Mr Green Fun Може би ще се обърнеш за помощ към "СКИ" ООД? Все пак сериозна фирма, поддържа финансово, счетоводно и правно издържана онлайн платформа за милиони...Аааа, ами то според същия отчет имало назначено по трудов договор 1 (едно) лице...тва ще да е чистачката на офиса, мей би? Или бизнес- партньорите го метете по график? ццццц :gruebel Некви други факти и документи ще искаш ли?

SCI.jpg

Айде, ще отговоря и на това. Ама наистина си страшно незапознат и ненаясно и сега ще обясня защо:

Естествено, че отчета от 2011 година ще покаже по-малко от 2 милиона. Тъй като компенсационният план на компанията (това е процентното възнаграждение на бизнес сътрудниците) влезе в сила на 1-ви октомври 2011год. Печалбите и изплатените комисионни по цитирания от тебе документ за около 612 000лв са само за 3-те месеца на 2011г. - октомври, ноември и декември. За начало на възнагражденията в компанията се счита съответно именно 1-ви Октомври 2011г. ,когато де факто започват да се изплащат тези възнаграждения. Когато заявих, че компанията е изплатила 2 038 000лв за първата година от своето съществуване, аз и компанията имаме впредвид периода от 1.10.2011г. до 1.10.2012г или една цяла година от датата на стартиране на разплащането на компанията. Това включва и 9 месеца от 2012г. Сигурен съм, че след 3 месеца ще можеш да споделиш подобен документ на компанията и за 2012г. Сигурен съм също и че цифрите ще са много по-големи от първото тримесечие(за компанията,т.е. месеци 10,11 и 12) на 2011г. А също така съм сигурен и че няма да посмееш повече да ме обвиняваш в лъжа така лекомислено и необосновано! Бъди здрав!

Искам да се извиня на всички за нецензурния си език, който употребих в последния си пост, а именно за "фрезованите дървени глави". Естествено бях предупреден административно, за което съжалявам. Досега не бях си позволявал такъв тон, за разлика от моите опоненти. Понякога и аз греша, особено когато се сблъскам с такова заслепено упорство и негативизъм относно нещо, което е добро. Поздрав!

Виждам вече, че и името ми започна да циркулира в темата, аз не го крия, затова ако се появи някой случайно на презентация в Кемпински, може спокойно да ме търси и по име - ще се радвам да се запознаем ЛИЧНО! Пък каквото излезе! :beer

Последна промяна от Ivo_Golf3_GT на Съб 27 окт 2012 0:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Съб 27 окт 2012 3:22

maxpayne написа:Цитирам ти пасажи от изказвания на твоя бог пастор Светослав Петров

Пастор Светослав Петров не ми е бог. Нещо си се объркал. mhihi

"Нашата цел не е крайният потребител, а комисионерите на пазара. Първо, търсим бизнес сътрудниците", обясняват от компанията. Клиентите й могат да станат нейни бизнес сътрудници, т.е. получават правото да канят други хора в структурата и да получават по 0.5% от тяхното потребление в обектите от системата за себе си.

Директно признание, че компанията работи като пирамида - тя печели основно от балъчетата, наречени бизнес сътрудници, а не от крайните потребители на услугата. Тоест те не се стремят да продават тази заветна карта, а да продават онази папка, наречена Бизнес Център, даваща право на балъчетата да продават карти.

Никакво признание не е това, а единствено умозаключение в твоята глава. Компанията се намира в своята първа фаза на развитие, а именно разрастване на мрежата от клиенти чрез нарастване на броя на бизнес партньорите, които я градят. Бях обяснил в един от по-горните си постове, ама ето че никой не го е разбрал - всяка търговска компания се стреми да разшири пазарите си и съответно клиентската си мрежа, за да увеличи оборота си и съответно печалбата си. Кое е пирамидалното тука? Карате ме да ви обяснявам като на малки деца, ама наистина сте такива. Нали за да се увеличи мрежата от клиенти със Сейв кард трябва някой да ги продава? Кой е този някой? Бизнес партньорите естествено! Ами нали за да ги продават тези "карти" (обяснил съм, че не продаваме карти, ама пак си знаете същото; ние продаваме услуги с отстъпки и бонуси!) трябва да имат стимул да го правят - никой няма да седне да продава, било то и SaveCard, за без пари, не е ли така? Е, тогава, когато все още няма много клиенти, понеже компанията е в началото на развитието си, и наистина все още не може да се печели много от самото потребление на клиентите, как да се генерира доход, който да стимулира продавачите? Компанията е решила как - чрез продажбата на бизнес центровете. И в това няма нищо незаконно или пирамидално. Това си е чист франчайзинг. Знам какво ще ревнете веднага - не било като в другите компании, нямало реален продукт за франчайзинга. Вие слепи ли сте? Продуктът на компанията е SaveCard - услугата за отстъпки. И не е вярно, че крайната цел на компанията не са клиентите, а комисионерите на пазара. Нещо не си разбрал пак. Крайната цел на компанията е именно крайния клиент, масовото пазаруване със SaveCard. Когато един ден почти всеки притежава SaveCard и всички пазаруват с отстъпка, тогава вече няма да има голяма възможност за бизнес с продажба на бизнес центрове. Тогава това ще приключи и компанията ще навлезе в своята втора фаза, а именно комисионерство от пазара на потреблението. Тогава вече ще има стотици хиляди и милиони (в Европа) потребители, които ще пазаруват и печалбите ще идват изцяло от процент от потреблението на тази многомилионна мрежа.

По-малко от година по-късно компанията вече има 1200 регистрирани в системата клиенти и 150 т.нар. бизнес партньори, които имат права да регистрират нови членове.

Много неточна информация, приятелю! Фактите засега са следните - има около 12 000 клиента и над 2000 бизнес партньора.

Да сметнем, 1200/150 = 8
Значи средно всеки бизнес партньор има по 8 клиента.

Ето тук отново аритметиката ти куца. Няма средно тука. Всеки бизнес партньор има толкова клиента в мрежата си, колкото е направил. Има хора с по 1500 клиента, има и такива без клиенти. Кой колкото може - такъв е животът! Затова и някои печелят вече по 50 000лв на месец, а други "сърбат попарата", да не употребявам други изрази. Така че последващите ти "калкулации" са абсолютно неточни и измислени, не отговарят на действителността. С други думи са плод на богатото ти въображение.

Плод на въображението ти е следното:
"Да кажем, че всеки от тези 8 клиента харчи по 300лв на месец в търговски обекти от системата, общо 2400лв. От тях бизнес партньорът ще спечели 0.5% или... внимание...барабаните свирят туш... 12 лева!!! Да, не грешите, става дума за 12 лева на месец!!! Или едни други числа - изплатени суми според опр-то са 390 000. От тях, отново според думите на пастора, има продажби за 162 000 от скъпите и към 36 000 от "евтините" бизнес центрове. Тези пари логично отиват в основателите, защото още нямаме достатъчно нива в пирамидата. Остават 192 000, разделено на 1350 балъчета се получава около 142лв на ГОДИНА на едно балъче. Странно, пак стигаме до почти същата цифра от 12лв на месец. Извинете, ама бензина и ток-а за компютъра не можете да си платите с тези пари, камо ли да минете на печалба."

От всичките тези измишльотини ще се спра на израза "защото още нямаме достатъчно нива в пирамидата". Какво значи нямаме достатъчно нива? Значи нива има достатъчно и като теоретична база в платформата и като реални хора - бизнес партньори, които са ги постигнали. Има човек вече, който е 3 нива преди последното ниво по план на нивата. Той лично печели по 50 000лв на месец. Постигнал го е само за година и половина. След него идват още поне двайсетина души, които скоро ще достигнат нивото му. Та гореспоменатият израз ще го окачествя като чисто невежество, да не кажа чиста глупост.

Всъщност, да попитам задочно пастор Петров и неговия приятел от 20 години, който така разпалено го защитава тук, Исус не беше ли казал "търговците вън от храма"? Интересно как преподобния съвместява едновременно дейността на християнски просветител и търговец :dontknow:

Тук вече имаме нещо интересно! Опит да се тълкува Библията от човек, който явно не я разбира. Бизнесът на пастора се окачествява като търговия в храма. Първо искам да заявя, че е много опасно да се тълкува Свещеното писание извън контекст - да се преиначава написаното в контекста на нашите мисли и идеи, без да се следва сюжета и логиката на библейския разказ. В България битува схващането, че ако човек проповядва Бог, вяра, религия, то той не трябва да се занимава с бизнес. Без да влизам в излишни подробности ще кажа само, че почти всички проповедници на вярата в Бога в Старозаветни времена са били изключително заможни хора. И те са били такива, защото са били благословени от Бога поради своята чиста вяра и отдаденост Нему. Ето например бащата на вярата Авраам - казва се в Библията, че той имал много стада и слуги и бил силен господар. Ами Йов? Чели ли сте за него? Най - богатият човек в земята(разбирай 'страната'), където живеел. Бог допуснал Йов да изгуби всичкото си богатство, всичките си деца и слуги, за да изпита вярата му. Накрая Бог го благословил даже с повече деца, слуги и богатство, отколкото имал преди това. Ами Яков, хитреца? Благословен! Ами Йосиф, синът му, който станал вторият човек след фараона в Египет - с други думи дясната му ръка - и командвал цялата страна? Мога да продължа списъка още дълго, но ще ме обвините, че ви проповядвам религиозна тематика. Айде да не започваме с Библията, че там сте още по-боси от темата за SCI и сте направо пеленачета! Колега, един съвет - зЕми прОчети Библията поне веднъж, че да не се излагаш така грозно и неподготвен с папагалските си твърдения, дето си ги чул по кафенетата. Никъде в Библията не се твърди, че е грях или неморално да проповядваш Бог и да развиваш бизнес, освен в горния цитат за храма. Старозаветният храм в Ерусалим е бил свято място за поклонение и свещенослужение със жертвоприношения за връзка с Бога. Търговците по времето на Христос са го осквернили със своите сделки на територията на храма, затова и Христос ги е изгонил вън. Но не им е казал: Няма да търгувате извън храма. Светослав Петров не смесва духовното си призвание с бизнеса си. Той не развива бизнеса си в църквата или на християнски събирания. Навсякъде се използват местата за бизнес срещи, които и всички други компании ползват.

И за финал, пирамидите НЕ СА измислени, за да печели всеки.

Да, пирамидите НЕ СА измислени, за да печели всеки. Но SCI не е пирамида и това, че ти я наричаш така си е твое мнение. Така и не можа да докажеш, че е пирамида.
1.Пирамидите нямат продукт и са измислени да се печели само от регистрации на нови клиенти с нови суми.
2.Те не предлагат никакви услуги
3.Не инвестират стотици хиляди за софтуерни и хардуерни платформи за подобрение на услугите на клиентите.
4.В пирамидите няма начин този, който е отдолу, т.е. регистриран по-късно, да печели повече от този, който е отгоре, т.е. регистрирания по-рано.
5.И не на последно място в света няма законни пирамиди. Компании като Zepter, Rainbow, LR, Amway, Кали Вита, и много други, които работят на почти същия принцип като SCI, но с други продукти, са напълно признати и приети от законите на всички държави.

Ето сравнението с SCI:
1. Продуктът на SCI е SaveCard и компаният не печели само от регистрации на нови клиенти.(а за в бъдеще ще печели все повече от услугата)
2. Предлага се услуга за отстъпки във всички браншове на търговията, превеждане обратно на пари в банковата сметка, онлайн платформа с беплатна поддръжка, SMS услуга, пакет с подробни обяснения на бизнеса с безплатно обучение, Бизнес опция в клиентската програма, допълнителни бонуси към отстъпките и т.н.
3. Компанията е инвестирала стотици хиляди в хардуер и онлайн платформа, която е финансово, счетоводно и правно издържана.
4. Има вече много случаи на хора, регистрирани много по-късно, които са изградили много по-големи мрежи от хората над тях. Защо? Защото работят повече и по-добре. В този тип маркетинг всяко усилие се възнаграждава. Или казано на прост език: който работи пИчели, който не работи, нИ пИчели.
5. Както вече се каза нееднократно, компанията е напълно законно регистрирана с предмет на дейност и търговески продукт в Търговската палата на 13.01.2010г. В началото няма регистиран голям оборот, защото е опипвала пазара, не е имала много сътрудници и не е бил в сила компенсационния план за възнаграждение.
6. Ще добавя още една точка: собствениците на компанията не се крият зад други офшорни компании и са открити хора, които всеки може да види и заговори на презентациите на компанията.

Целта им е да печели един изключително малък брой от хора, който в рамките на нашата страна е със сигурност под 100.

И това са празни приказки. Смело ще заявя, че до настоящия момент, а компанията е все още в началото, доста над 100 души печелят и изкарват добри пари.
Гнусното в случая е как се зарибяват нови и нови хора, макар собствениците на пирамидата ПРЕКРАСНО знаят, че тези хора няма да спечелят, не и нещо повече от 30-те лева спестени от лични покупки.

Собствениците на компанията ПРЕКРАСНО знаят, че болшинството от хората печелят много повече от 30лв от лични покупки.

Никакви бмв-та и бели мерцедеси няма да има.

Ами вече 5 петици БМВ се раздадоха за няма и 6 месеца, на коледа ще има още няколко, а със сигурност и една Х6-ца. Бели мерцедеси няма да има - просто компанията работи с БМВ. :mrgreen:

Виж, добрите батковци, дето милеят за народа, по груба сметка са събрали едни 200 000лв. А, забравих, има многомилионен софтуер, който те изплащат, освен това един мармот завива шоколада в станиол...

Ами за последните 3 месеца на миналата година не мисля че е зле тази сума като за начинаеща компания...А ти продължавай да завиваш шоколада в станиол...

п.п. може и да отговори на въпроса за несъответствието между 2 000 000 премии и 612 000 отчетени приходи в ОПР-то mhihi

На това мисля, че вече отговорих по-горе... :screwy

П.С. Колега, зЕми се информирай малко повече, и се спри да пишеш като замаян несмислици в темата, че направо ставаш за смях!

Айде със здраве, юнаци!
:beer

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Съб 27 окт 2012 3:36

Калоян Кирилов написа:Колега timobb ти адвокат или рекламно лице на фирмата си? Или от управителите й? Голямо защитаване, голямо подкрепяне на фирмата... Защо си се регистрирал, форумът е със специална насоченост и тя е VW, а не как да печелим от съмнителен бизнес.

Искаш да докажеш колко било печелившо всичко и как живота става рай след като влезеш в системата ли? Как се взимат по 20 000 на месец, защото и такива неща чух за тази фирма.

Изложи ясни и точни цифри. Снимай една презентация и я покажи тук. След като няма нищо скришно защо не го направиш? Или, този който я води получава хонорара от потенциалните клиенти - присъстващи? Отговаряй на въпросите точно и ясно на принципа: конкретен въпрос - конкретен отговор. Не разпъвай локуми с безсмислени реплики!

И не си позволявай да обиждаш потребители, защото те са с доста повече мнения от твоите, които между другото нямат нищо общо с автомобилната насоченост на форума. Колегите, които наричаш с доста неприятни имена, доста пъти са се доказали и помагали на други потребители и то представи си безвъзмездно!!!

След като идеята ти е да търсиш нови потенциални клиенти и да рекламираш продуктите на фирмата, прави го във други форуми: например Teenproblem... И последно погледни точка 5, 6, 7 от правилата за писане.

Мисля, че отдавна темата е за :lock:

А аз мисля, че твоето мнение е за :lock: понеже си е чисто спамене, без отношение към същността на темата! Какво каза в поста си? Нещо съществено? Ала-бала!

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Съб 27 окт 2012 8:26

Колега Иво_голф_гт (а.к.а Генов usw), а какъв % от приходите на компанията, респективно доходите на участниците, са от продажби на бизнес пакети/карти и тн, и какъв от реално потребление на услуги ?

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 27 окт 2012 9:47

Ivo_Golf3_GT написа:.............

Евала за труда които си си направил да напишеш тоя ферман,пирам опс грешка-фирмата трябва да се гордее с такива членове и като дойде време за беемвето да ти разреши сам да си избереш цвета а не да ти го дадат каквото има mhihi Току виж даже успееш да привлечеш още някое младо и глупаво рибе от форума с матросовското си вдъхновение :bowdown

hadriel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hadriel » Съб 27 окт 2012 12:13

Ivo_Golf3_GT написа:Да, пирамидите НЕ СА измислени, за да печели всеки. Но SCI не е пирамида и това, че ти я наричаш така си е твое мнение. Така и не можа да докажеш, че е пирамида.
1.Пирамидите нямат продукт и са измислени да се печели само от регистрации на нови клиенти с нови суми.
2.Те не предлагат никакви услуги
3.Не инвестират стотици хиляди за софтуерни и хардуерни платформи за подобрение на услугите на клиентите.
4.В пирамидите няма начин този, който е отдолу, т.е. регистриран по-късно, да печели повече от този, който е отгоре, т.е. регистрирания по-рано.
5.И не на последно място в света няма законни пирамиди. Компании като Zepter, Rainbow, LR, Amway, Кали Вита, и много други, които работят на почти същия принцип като SCI, но с други продукти, са напълно признати и приети от законите на всички държави.

Да подложим тези твърдения на анализ.

За да дефинираме какво е финансова пирамида използваме Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Pyramid_scheme
A pyramid scheme is a non-sustainable business model that involves promising participants payment or services, primarily for enrolling other people into the scheme, rather than supplying any real investment or sale of products or services to the public.

Превеждам възможно най-буквално:
Пирамидна схема е неустойчив бизнес модел който включва обещаване на участниците на заплащане или услуги, основно за привличането на други хора в схемата, а не реална инвестиция или продажба на стока или услуга на публиката (хора извън схемата)

Освен определението хората са написали и как това се вързва с МЛМ, заслужава си да се прочете:
The network marketing or multi-level marketing (abbreviated MLM) business has become associated with pyramid schemes as "Some schemes may purport to sell a product, but they often simply use the product to hide their pyramid structure."[8] and the fact while some people call MLMs in general "pyramid selling"[9][10][11][12][13] others use the term to denote an illegal pyramid scheme masquerading as an MLM.[14]

The United States Federal Trade Commission (FTC) warns "Not all multilevel marketing plans are legitimate. Some are pyramid schemes. It’s best not to get involved in plans where the money you make is based primarily on the number of distributors you recruit and your sales to them, rather than on your sales to people outside the plan who intend to use the products."

Отново превеждам възможно най-буквално:
Мрежовият маркетинг или мулти-левъл маркетинг (МЛМ) е асоцииран с пирамидните схеми, защото "Някой схеми може да претендират че продават продукт, но те често използват този продукт за да скрият пирамидната си структура." и докато някои хора наричат МЛМ "пирамидно продаване", други използват термина за да обозначат нелегални пирамидни схеми маскирани като МЛМ.

Федералната търговска комисия на САЩ предупреждава "Не всички МЛМ планове са легитимни. Някои са пирамидни схеми. Най-добре е да не се включвате в планове където парите които получавате се базират основно на броят дистрибутори които привличате и това което продавате на тях, а на вашите продажби на хора извън плана/схемата които възнамеряват да използват продуктите.

Има още много неща на тази страница които могат да се свържат с формата на SCI, но които се интересува да си ги превежда.

И така:
1. Пирамидите могат да имат продукт
2. Те могат да предлагат и услуги, както и продукт зад които да се крият
3. Това е недоказано твърдение, не знаем кои колко е инвестирал, но при положение че очакват за избягат с милиони защо да не инвестират хиляди?
4. Дори и да се получи тази ситуация, ако основната част от парите идват от нови членове, отговаря на дефиницията за пирамида
5. Има законни пирамиди в държави като нашата където законите се пишат умствено незрели хора

Моето наблюдение е че мнозинството от хората които са станали бизнес партньори са наивници, които летят из облаците и очевидно не могат да мислят, търсят и четат, както правят истинските бизнес-ориентирани личности. И това е основната причина да се хващат на празни обещания, емоционални внушения и глупави аргументи.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 27 окт 2012 13:44

Ивчо, нарочно пишеш такива дълги фермани, за да ме откажеш да отговарям на толко много глупости

Ще се спра само на една-две - викаш 12 000 клиента и 2000 БЦ... ами само преди няколко дни ти или друг сектант (казвам го като факт, то това си е секта, иначе как можеш да вярваш в една пирамида) бяхте писали на icoico за 550 БЦ. Кой от вас лъже сега?

Разбира се, че сте пирамида, доказах ти го няколко пъти, доказват го и думите на твоя пастор. Не мога да те накарам да видиш истината, а тя е, че вие печелите само от привличането на нови балъчета, които да си купят БЦ. Ако ти си дал 1800лв за БЦ и не навиеш нови хора да си купят ти ще си ужасно и непоправимо на загуба! Не че когато привлечеш ще минеш на плюс, просто ще си върнеш разходите и то при положение, че привлечеш минимум 5-15 в зависимост от вида папка... пардон, Бизнес Център.

Ivo_Golf3_GT написа:Има вече много случаи на хора, регистрирани много по-късно, които са изградили много по-големи мрежи от хората над тях. Защо? Защото работят повече и по-добре.

Ако говорим за хората директно над тях, то твърдението ти а абсурд. Твоята мрежа е мрежа на човекът над теб. Ако ти имаш 100 души едно ниво под теб, то човекът над теб има поне 101, следователно неговата мрежа априори винаги ще е по-голяма от твоята

Фирмата ви е на пазара от началото на 2010. Моделът с продажбата на БЦ го има ПОНЕ от началото на 2011 и за това свидетелстват думите на твоя пастор пред Капитал от януари 2011, тъй че или не си запознат или просто лъжеш. Затова мога да коментирам само официалните документи, а именно ОПР и баланс. Като излезе за 2012 ще коментираме пак двата милиона бонуси. Страхувам се обаче, че ще се получи "не бил Киркор, а Гарабед и не получил БМВ, ами го блъснал влак"

Иначе калкулациите са си съвсем точни, ако някой печели по 50 000 на месец това са само господарите на зоопарка или техен много много тесен кръг приближени. Ти не обичаш осредняването, но статистиката на подобни пирамиди показва, че около 2% от хората печелят големите пари, останалите 98% са на загуба. Тези 2% винаги са в началото - така работи структурата. Тоест цялата концепция на пирамидата не ти позволява да спечелиш. Освен ако не привлечеш едни 100 човека да си купят БЦ от теб, което стествено е невъзможно.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”