Дарение за дома в Белоградчик (посещение на 17.06.2007г.)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм "ЗА" 3 юни (на 2-ри съм работа). Засега имам събрани.. хм..1 или 2 машини (трябва да проверя с точност, че на едната май и липсваха части), но БЕЗ МОНИТОРИ. Доста хора казваха, че ще носят, но така и не се разбрахме. Хайде който има да дава PC техника да пише ЛС да се разбираме как ще я взема.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Не искам да се меся, но няма ли да е малко прибързано това посещение на 3 юни ? Имам предвид че няма да е лошо да се направи нещо подобно на това в Благоевград на 19 ноември 2006 г., т.е. по-мащабно и по-организирано; освен това сега доста хора са ангажирани с организацията на събора на 9 и 10 юни. На 2 юни повечето хора ще работят и предполагам че ще са по-малко желаещите да тръгнат на път при наличие на само един почивен ден. Няма ли да е по-добре посещението в дома да е след събора - така ще могат там да се съберат още малко пари евентуално, може и други неща да изникнат (предполагам че на събора ще стане дума и за това мероприятие) ?
Мисля че целта ни не е да се появим за някой празник - нали това беше мотото на предишното мероприятие - "Да бъдем добри в един различен ден"
Мисля че целта ни не е да се появим за някой празник - нали това беше мотото на предишното мероприятие - "Да бъдем добри в един различен ден"
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Няма нищо лошо да се намесиш
gr_kanev
.
Констатирам, че иначе хубавото начинание не може да се реализира по една или друга причина вече четири месеца. Извинете ме, но заприличва като в красиви предизборни обещания.
Не съм убеден, че ще се намери удобна дата на всеки иначе желаещ да се включи. Освен това наближават отпускарски и ваканционни месеци.
Ако се съберат още средства, според мен няма да е фатално да бъдат уползотворени на даден следващ етап за този дом, а защо не за друг. Смятам, че за гладния е по-добре да дадеш сега комат хляб и бучка сирене, отколкото след еди си колко време, две кошници месо, защото може да се окаже,че се е поминал от глад и ще му правиш помен.
Датата 3-ти май е един различен ден, което отговаря напълно на предишната инициатива.

Констатирам, че иначе хубавото начинание не може да се реализира по една или друга причина вече четири месеца. Извинете ме, но заприличва като в красиви предизборни обещания.
Не съм убеден, че ще се намери удобна дата на всеки иначе желаещ да се включи. Освен това наближават отпускарски и ваканционни месеци.
Ако се съберат още средства, според мен няма да е фатално да бъдат уползотворени на даден следващ етап за този дом, а защо не за друг. Смятам, че за гладния е по-добре да дадеш сега комат хляб и бучка сирене, отколкото след еди си колко време, две кошници месо, защото може да се окаже,че се е поминал от глад и ще му правиш помен.
Датата 3-ти май е един различен ден, което отговаря напълно на предишната инициатива.

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре, правим така!
Дата за посещение: 16.06.2007г.
И ето какво се търси все още:
- Дрешки
- Пари (ако има някой дето все още не е дал)
- Монитори и PC части
Искам всеки, който ще идва да се запише, за да можем да разпределим багажа по колите.
Надявам се да няма недоволни, но не можем да протакаме до безкрай.
Поздрави!
Дата за посещение: 16.06.2007г.
И ето какво се търси все още:
- Дрешки
- Пари (ако има някой дето все още не е дал)
- Монитори и PC части
Искам всеки, който ще идва да се запише, за да можем да разпределим багажа по колите.
Надявам се да няма недоволни, но не можем да протакаме до безкрай.
Поздрави!
Последна промяна от didoriginal на Пон 21 май 2007 18:08, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoriginal написа:- Пари (ако има някой дето все още не е дал)
Идва събиране на Бояна.... Ще си искарам шапката

В този ред на мисли... пуснах една тема за едно дете... Искам да посъберем малко кинти и за него.... Детето НАИСТИНА е силно нуждаещо се и се надявам да помогнем... Така, че.... мисля нямате нищо против
- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Двигател:
murzelamka написа:Колко годишни са децата? Питам, за да се види колко големи да са дрешките.
От 3-ри до 19 годишни.
Обадиха ми се от фирма "Рейнбоул"- г-жа Узунова, които шият и продават спалните комплекти в посоченият от мен на предишната страница магазин, могат да направят 10% отстъпка от цената на комплектите. Цената за 40 комплекта ще излезе 838 лв. + 100 лв. за възглавници = 983 лв.
Предлагат да ги направят в различен/ни цветове, ако пожелаем, само молят да заявим поръчката ок 5-6 дена преди закупуването и предплата от 150 лв., защото не поддържат складова наличност. Комплекта, който гледах в магазина е на някави цветя, които не мога да определя, а фона е приятно бледо зелен, ризида. В единия от ъглите на всяка част от коплекта може да се сложи емблемата VW, която ние трябва предварително да дадем, като модел и размер и ще бъде в същия, като цвета на цветето.
Предлагам, ако се приеме идеята за закупуването им при тези условия, да го направим през втората седмица от м. юни, т.е. м/у 4 и 6.06. Ще искаме ли фактура, издадена на името и с данните на клуба или само касова бележка?
Позволявам си да предложа събраните допълнително средства да се допълнат към остатъка от 1200 лв., общо събрани до сега, които да останат за ремонта на стаята, предложен от dobrinb, 5 поста по-горе.
- Dpop
- Двигател:
hooligans написа:1000 лв само за спални комплекти според мене е твърде твърде скъпо и неудачно да се дадат едва ли не всички пари само за комплекти.... а за храна, за ремонтите?

didoriginal написа:
1) Чаршафи, възглавници, калъфки за възглавници, одеала.
2) Да оправим една от стаите - ремонт + обзавеждане (съвсем basic).
3) Да оправим бусчето - niksi се нагърби с тенекеджийската задача, трябват му и гуми и седалки.
4) Компютри - вече са осигурени 2 броя.
Ако има по-изгодно ценово предложение(по възможност с добро качество), давайте конкретно, още по-добре ще е да може да се избира. Времето, което остава не е много.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”