Как си избрахте никовете???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
znainainai написа:Имаше няква песен със припев знай най най от понеделнишки обичам да стартирам безделнишки знай най .........
Абе BG RAPкво да кажа иначе всички мои познати ме знаят като Пецата (Петко)
тая песен е на Слим..... не че слушам рап,ама ми се е набила тая песен в главата,щото 5 години в хореографско училище секи ден ,по 4 часа минимум,баща му на тоя слим ме учеше на танци... деба и човека ... голем гад е ,ама е страшен даскал!!!

- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
Ами scruc e чиста правописна грешка трябваше да е Скръц ,ама като се регистрирах явно съм спал и не съм гледал какво пиша ,и така си го оставих.Иначе Скръц ми е прякор от времето когато бях ефрейтор в кадрова рота ,измислиха ми го наборниците можеби защото много държах на дисциплината и (скърцах) за най малкото нещо
и така си остана ,не е нещо особенно но на мен ми харесва щото сега ми навява много хубави спомени 

- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
еми RAZVRATNIKA с тоя ник съм от около 1-2 години видях го на един мотор най отдоло на спойлера след това измислих от M-Power GTI_POWER след това двама приятеля ми викаха GTI ама защо и аз незнам
а аз допълних GTI и стана ICO_GTI щото се казвам Ицо и след това пак си минах на развратника а преди RAZVRATNIKA имаше е**ч от класа,играч от класа,лош батко абе децка работа

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ciucci - бях се заиграл на Борожец с една девойка Arianna Ciucci (световна шампионка по спортна аеробика, в последствие го разбрах).
galant - не от модел на японската компания за производство на коли , а понеже съм много "галанатен" с женския пол. И един ден мой приятел започна така да ми вика, та айде и всички покрай него, така че .....
galant - не от модел на японската компания за производство на коли , а понеже съм много "галанатен" с женския пол. И един ден мой приятел започна така да ми вика, та айде и всички покрай него, така че .....
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Върни се в “ОФФ-Топик - други”