Кой ще ни пази децата?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Re: Кой ще ни пази децата?

Мнениеот nasko1978 » Пон 09 мар 2015 21:36

http://news.ibox.bg/news/id_205865034

НЯМАМ ДУМИ!
БОКЛУЦИ МРЪСНИ.........

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Вто 10 мар 2015 0:54

Това е много стар (2011), после май ВАС отмени тая смешка...

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 22 юли 2015 9:07

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/pri-poboia-v-borisovata-diado-da-biagame-shte-ni-ubiiat-6039790

дано поне този път ченгетата успеят да извадят читави видеозаписи и хванат тези бръснати мангали

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Сря 22 юли 2015 20:45

Поредните ,които ще останат ненаказани!Жалко,всеки ден има такива новини,ама на кой му пука...... :screwy

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko1978 » Пет 03 юни 2016 18:56

Сега гледах новините по Нова тв. и се шокирах!!!
Тази тема съм я писал преди ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА!!!
За мое съжаление нищо не се е променило!?Докога бре хора,докога.Не съм си при семейството от близо 1 година и много ме боли,че все още нямам отговори на зададените въпроси.
Дали и кога някой ще поеме отговорност за беззаконието и неспособността да ни пазят децата???
До кога ще трябва да бягаме ние и децата ни ,на някъде ,на майната си,далече от близките ни хора,щото политиците НЕ МОГАТ ДА ЗАТВОРЯТ ШИРОКО ОТВОРЕНИТЕ СИ ЗАДНИЦИ ДА ГРАБЯТ,ДА ГРАБЯТ И ДА СИ МИСЛЯТ,ЧЕ НЯКОГА ЩЕ ЯДАТ ПАРИ ИЛИ ПЪК ,ЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА ГИ ИЗХАРЧАТ СПОКОЙНО!!!
Жалко....

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Пет 03 юни 2016 20:55

Бях тиинейджър,когато зпочна "демокрацията" в БГ ,в най-дивата си форма.Анархията беше толкова завладяла страната ни .че когато сме стигали до бой в дадена ситуация ,на полицията(милицията) беше наредено да не се меси ,освен ако не е животозастрашаващо.
Всички разбирахме т.нар. демокрация някак си иначе...Някой ме е обидил .или ми е посегнал и аз имам "законното" право да се сбия с него ,а полицията да е в ролята на рефер.... :no
След като се роди синът ми го учех на нещо за което и до ден днешен си задавам въпроса : "Прав ли съм бил.."
Днес синът ми е боксьор с амбиции за профи кариера-превърнал се е в машина без болка и почти без никакви чувства.Тежи ми,чувствам се виновен че когато беше дете му говорех: ''Не искам да се прибираш у дома у да ми казваш че този или онзи те е набил или обидил...Бият ли те и ти ще ги биеш..."
Варварска логика,но такива бяха времената. Сега съжалявам,но като гледам тия извергски новини и ромски и скинарски изпълнения -дали пък поне малко не съм бил прав във възпитанието,при положение,че както казва колегата по-горе :нищо в БГ не се е променило.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Вто 07 юни 2016 9:57

@nasko1978 Ако искаш да видиш мизерията, ще я видиш със сигурност. Ако искаш да имаш оправдание за мрънкането също ще намериш. Не знам кой трябва да ти пази децата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”