Една тъжна истина за нашия живот
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Една тъжна истина за нашия живот
Като гледам темпа с който се променя живота ни и бита нищо чудно след още 15-20 години да си закачаме щепселите във врата и така да се логваме в матрицата. Това, че отраснахме във времена без компютри, лаптопи, ГСМ-и и телевизия с по 1000 канала го смятам за истински късмет и привилегия. Да скочиш в купата сено и да се заровиш в дъхавите треви, да пеят щурчетата и до теб да са най-верните другари това никога няма да се върне!!! Да се катериш по дърветата до насита без да имаш онлайн връзка с родителите е безценно. Прибирах се в къщи толкова оцапан с прах от играта, че в първия момент баба ми се чудеше дали съм аз. После да си откъснеш истински домат от градината и да го изядеш ей така без да го миеш щото е пръскан 98 пъти с менделеевата таблица това време никога няма да се върне. Добре, че тук можем да си го спомним преди безвъзвратно да го загубим в забързаното си ежедневие.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Дам съгласен
Майка ми е пред пенсия((1 година и остава(мед.сестра е)) И ми разправя за колежките й на които децата им се обаждали дори при пресичането на улица. Друго което ми прави впечатление че сега всичките родители забират децата си от училище. Едно време нямаше такова нещо. Майка ми беше в училище за първия учебен ден и после само на родителски срещи. Знаех си пътя за вкъщи, но времената бяха други. Сега дето се вика да те е страх да излезеш навън. Тая демокрация е*а майката на пейзажа.

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм набор 87.По цял ден каквото се сетите - колелета, лагерни колички, криеници, колички Matchbox и ако нямаше сме си правили от тухли (
), футбол , баскетбол,фунийки,народна и какво ли не...... а на селото ми беше най-готино.Батко там бяхме като диви
Обходил съм всяко кътче, влизахме в къщите все едно сме си вкъщи, поляни, дерета, язовири........ бели и пакости всеки божи ден.Само се чудехме какво да измислим
Има още хиляди неща които не мога да изброя в момента.Спомням си, че на компютър за първи път седнах в 5-ти клас.Бях противник и не бягах със съучениците ми от часовете, но към 9-ти клас започнах да поразцъквам.С течение на времето нещата се промениха коренно.Има нещо много вярно в темата - носталгията по детството.Просто хората порастват и се променят. Сега интересите са различни и маниите също.Хубава тема 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:

Ще го пусна това тук щет е от мойто детство-1972г.пройзводство

- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
MITKO_DVD написа:
Ще го пусна това тук щет е от мойто детство-1972г.пройзводство
Мите изкъркали го бре,ако не можеш да се справиш обадисе.

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Това ми е жал да го пия бре,оня ден Врат го снима на живо го виде дееба,ей голема работа е 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Земята се върти,времето си минава,нещата следват естествения си ход,остаряваме,живейте си живота и му се радвайте ко сте ревнали 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”