колега ,в много отношения си прав но и в много бъркаш;да си родолюбец не е от зна4ение къде живееш(мисля 4е ще ме разбереш правилно)а и самия факт 4е хора живеещи навън също пишат тук ,зна4и 4е им пука и не са се претопилиjoker написа:niikoo_1 написа:Жокер ти си нечовек, кеф ми е да ти чета постовете
Поздрави.
Е хайде сега.......аз съм просто един средностатистически БЪЛГАРИН,който е свикнал никога да не се предава и да не върви подир ОВЧАРЯ ,колкото и тежка да е сопата му.....(още от гимназиятяа ми викаха черната овца...и до ден днешен е все така)...
Абе,че съм черен за някои черен съм....... АМА ОВЦА НЕ СЪМ И НЯМА ДА БЪДА!!!Мъча се сам да разбера света около себе си без да ползвам журналистически щампи или мъгляви идеологеми......много е трудно,понякога се правят фатални и болезнени грешки.....но успееш ли да усетиш макар и мъничко от смисъла на живота...... тогава наистина ставаш щастлив и това щастие никой не може да ти го отнеме!!!!!
шапка свалям на всички вас форумци-патриоти.......!!!!
Темата я пуснах нарочно защото наблюдавайки (макар и виртуално)общия мотив(на практика касаещ съвсем далечни от тази тема проблеми,но съотносим и към другите категории проблематика) на този форум аз бях почти сигурен,че много от форумците са идеалисти и заклети родолюбци!!!! И се убедих в това !!!!!!
ще напиша и едно мое ли4но мнение и всеки да го тълкува както иска:пове4ето от хората живеещи извън БГ са пове4е БЪЛГАРИ от хората живеещи в родината
просто се оценява какво е било и какво става в днешна България.горд съм,и ще продължа да го изтъквам 4е съм българин ,но едва ли ще се върна да живея в Родината(за съжаление не съм само аз ,които мисли така)