:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Пак вдигнаха горивата.....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 14 май 2008 19:16

Kingpin написа:Ей ся пускам тема за "обединение" между двата форума и да правиме протеста, че ми писна от тия дУпЕтати !!!!

Аз мога да ти помагам.... ако искаш... за такова нещо има нужда от повече.. хора...., за да се организират още форуми... и хора

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 14 май 2008 19:18

Spectre™ написа:
Kingpin написа:Ей ся пускам тема за "обединение" между двата форума и да правиме протеста, че ми писна от тия дУпЕтати !!!!

Аз мога да ти помагам.... ако искаш... за такова нещо има нужда от повече.. хора...., за да се организират още форуми... и хора

И аз!!!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 14 май 2008 20:23

И аз съм в кюпа!
С квот' мога ще помагам.
Колегата и жената карат баварци и също се мотат по оня форум, те също псуват, тъй че предполагам и тях ще ги броим :)

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Сря 14 май 2008 20:35

bomber написа:
Kingpin написа:АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА ОГРОМЕН ПРОТЕСТ :!: :!: :!:

Даите да правиме нещо общо с баварците....не се тарпи вече :evil:

:да:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 14 май 2008 20:48

Някой да пусне тема в "Организационен" :idea:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 14 май 2008 22:12

Бе тема не пуснах, ма мнение пуснах...за сега отзивите са добри... :roll:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 15 май 2008 6:57

хубаво де ако все пак се организират хора колко време ще можете да отделите?щото ако е само от 10 сутринта примерно до 16:00 голям смисъл не намирам...

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 15 май 2008 9:42

Гърците пак са с едни гърди напред след като им го увеличиха в момента няма бензин в цяла Гърция. А средната заплата там не е под 500 евро... :lol: Смешна държава, смешни хора сме си щом още се търпи ставащото... :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 15 май 2008 9:57

И от Mercedes-клуба са се надъхали.. :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 15 май 2008 9:59

аз съм на линия само казвайте къде ще задръстваме и отиваме.. (п.п. моя на място гори много :(:(:()

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Чет 15 май 2008 10:03

и какво точно ще правите?
Ще искате да излезем от ЕС, за да не дигаме акциза? Защото ЕС изисква от 1.01.2009 да изравним акциза с европийския (че нашите тъпи политици не се възползваха да отсрочат до 2012 изравняването - пито-платено, вече е късно, подпишеш ли че затваряш реакторите връщане няма...)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 15 май 2008 10:05

Като ще ми вдигат акциза, поне се очаква да ми вдигнат стандарта :!: :idea: Как па за толкова време вдигнаха всичко останало освен заплатите???? Да направят средна заплата 1000 лева па да правят после бензина 3 лева ако щът, не ми дреме. Как така в Гърция в момента бензина е по-евтин отколкото тук????? А те със сигурност имат по-висок стандарт :!:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 15 май 2008 10:15

Да направят 60 стинки нафтата и 10 стинки газта! Да махнат винетки, граждански и данъци и да дават книжки на 16 години! Безплатна топла супа за всички дет си карат колите ежедневно! :banghead: :banghead:

Нема достатъчно коли в София.... Все ще се намери място за още 5-600 хиляди. mhihi mhihi

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 15 май 2008 10:36

Пито платено, ама работено не платено. Щото като се изравнят цените къде отиваш ти може би със средна заплата 300 кинта в страната? Или по скоро готов съм вече да палим и да буйствам, както правиха студентите в Гърция, преди да си бия шута за някой остров да живея при абуригените. Където със сигурност ще съм 10 пъти по-добре и спокоен от тука... :twisted: Ей така като за последно. Пък който иска да си седи заблуждавайки се, че всичко е наред и да бачка за народни предатели и тъпанари дето му плащат колкото да не умре от глад. И това не го налага ЕС. Даже напротив. Тия хора се възползват от това, че сме в ЕС да си правят каквото искат с нас. Но на кой да обесняваш.... То магаре да беше досега да го е разбрало и да се е запънало на моста дето се казва. :roll:
Работи българино за тоя дето клати джанката, работи! :!: :!: :!: И не се оплаквай, че не можеш вече да издържаш себе си, камоли нормално семейство. :!: Роби гадни :!: Напълно си е реално това в страната, може някой да помисли че съм изхлопал тотално, но ме боли шпиндела. И София не е цвете щото ми писна да ме спират разни пенсионери, да ме молят за стотинки да си купят лекарства. Че то колкото и по-високи заплати да има тука в тоя смотан град мизерията винаги е пропорционална. Какви нормални стандарти имало, че не ми стана ясно, като сме най-смотаната и мизерна държава не в ЕС ами в цяла европа, та дори и азия вече. Как пък никой не осъзнава, че работим, за да ни крадът парите и да си строят вили и хотели на разни екзотични места. И това ми го налагало ЕС... Как ли пък не. Пууууу няма да пиша повече че изтрещех... :evil:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 15 май 2008 12:56

Kingpin написа:Като ще ми вдигат акциза, поне се очаква да ми вдигнат стандарта :!: :idea: Как па за толкова време вдигнаха всичко останало освен заплатите???? Да направят средна заплата 1000 лева па да правят после бензина 3 лева ако щът, не ми дреме. Как така в Гърция в момента бензина е по-евтин отколкото тук????? А те със сигурност имат по-висок стандарт :!:

Един Сръбски учител в провинциален град зима по 800 евро... :lol:

Мога да ви дам още доста примери за заплати там, защото имам много познати...

Сърбите отдавна са ни задминали и от гърците са по добре....

Дайте предложения за дати... за протестно шествие.. и да пускам СЕРИОЗНА тема в организационен... :!: 29-30 май.... или по рано 23-24 май.. :?:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”