Пито платено, ама работено не платено. Щото като се изравнят цените къде отиваш ти може би със средна заплата 300 кинта в страната? Или по скоро готов съм вече да палим и да буйствам, както правиха студентите в Гърция, преди да си бия шута за някой остров да живея при абуригените. Където със сигурност ще съм 10 пъти по-добре и спокоен от тука...

Ей така като за последно. Пък който иска да си седи заблуждавайки се, че всичко е наред и да бачка за народни предатели и тъпанари дето му плащат колкото да не умре от глад. И това не го налага ЕС. Даже напротив. Тия хора се възползват от това, че сме в ЕС да си правят каквото искат с нас. Но на кой да обесняваш.... То магаре да беше досега да го е разбрало и да се е запънало на моста дето се казва.
Работи българино за тоя дето клати джанката, работи!

И не се оплаквай, че не можеш вече да издържаш себе си, камоли нормално семейство.

Роби гадни

Напълно си е реално това в страната, може някой да помисли че съм изхлопал тотално, но ме боли шпиндела. И София не е цвете щото ми писна да ме спират разни пенсионери, да ме молят за стотинки да си купят лекарства. Че то колкото и по-високи заплати да има тука в тоя смотан град мизерията винаги е пропорционална. Какви нормални стандарти имало, че не ми стана ясно, като сме най-смотаната и мизерна държава не в ЕС ами в цяла европа, та дори и азия вече. Как пък никой не осъзнава, че работим, за да ни крадът парите и да си строят вили и хотели на разни екзотични места. И това ми го налагало ЕС... Как ли пък не. Пууууу няма да пиша повече че изтрещех...