А ето и заключението на автора

Golf`mafia написа:благодаря за отговорите утре му режеме главата на тоя дет спъва конете

london написа:group® написа:london написа:Но след смс-а с клетвите колега нищо добро не те чака!!!
Я ми обясни, ако обичаш, какво искаш да кажеш?
"дано се размажеш в най-скорос време с голфчето и ти ушият дървен кустюм по мярка"
Затова се надявам да се срещнем в най-скоро време
scirocco gt написа:kam_tod написа:scirocco gt написа:...
Нали на тебе ти "излетя" маслото на първи кръг на шампионата тази година? Не те бъркм с никой, ами се правиш на луд.
Нали ти искаше да турбинираш за 2000 лв. (и PACO беше там). Да не се бъркаш ти самия с някой?
Първия кръг на какво, щот там където участвах в първия кръг заех две първи места, а това с излетяло масло нема как да стане
За 2000лв може да ти турбинирам колелото
Winner25 написа:... и това което най много ме дразни - на бензин до към 2000 оборота се чува аванса на клапаните.
lyubeto написа:колега най_добре знам за какво става въпрос и на мен ми беше така горе главата и вярвай колата ще се намери и ние ще помагаме!
lyubeto написа:колега най_добре знам за какво става въпрос и на мен ми беше така, че горе главата и вярвай колата ще се намери и ние ще помагаме!
rosy написа:vesellin написа:на 25.10.2008г живот и здраве ще кажа "Да"![]()
Лято е, жега, хората слънчасват, правят глупостиСимптомите при слънчасване са отпадналост, главоболие, повръщане, тахикардия, болки в корема, а при тежки случаи със слънчев удар човек изпада в безсъзнание и могат да се появят психични разстройства с халюцинации....
До октомври имаш време да размислиш
myrshavija написа:За брони, врати, калници и джанти пари има, но за пружини и амортисьори - няма:lucky7o написа:Някой да си е резал пружините ? ... точно сега не остават пари за спортно окачванеДа ли ще стане ако резна 3-4 намотки
?...
Tomcat написа:искрено се надявам да не го правиш. едни пружини за голф са по малко от 100 лева, не се излагайlucky7o написа:То хубаво че са 100 лева ама... Сега 200 лв за брони дадох предна и задна лети джанти чаакам до края на седмицата, 4 врати и 2 калника си купих и ... След месец ще зема едни и амортесиорите ще сменя,но за момента това ми е варянта но незнам какво ще стане и затова питам,а и за скорости за 3ка дадох 200лв че ги счупих и понеже са свалени и съединител купих ии .... Тъй че ако някой не ми подари еднище режа моите
andonov написа:Ами с амортисьорите какво ще ги правиш?![]()
Всеки амортисьор се слага в комплект със пружина за тази дължина и твърдост.
Това е така заради хода на едното и другото и твърдостта.
Мисля че ме разбра какво искам да ти кажа.lucky7o написа:Честно казано не те разбрах многоМойте амортесиори са заминали мисалта ми е режа пружините и карам с тях,а след месец купувам пружини с амортесиори. Интересуваме сега ако одрежа пружините ще "клекне" ли колата и има ли проблем да карам така?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: belotoboro и 55 госта