ако са два може да са различни за да е сигурно три
Bobi_S13 написа:Barboukov написа:Е 6 са си. 2 майки, 2 дъщери, 1 баба и 1 внучка. Не приемам различен отговор от 6.
не си разбрал колегата
2ве майки - майка + нейната майка(баба)
съответно бабата се явява майка на едната жена, а също така се явява и баба на внучката
1 майка която е майка на внучката, а пък тази майка съответно е дъшеря на бабата
демек баба(баба и майка) = 1човек
майка(дъщеря и майка) = 1човек
внучка(дъщеря и внучка) = 1човек
п.п. с човек имам в предвид жена, моля да ми простите грешката
stanko_g написа:ей ше са изтрепете![]()
![]()
аре да ви вида http://bezplatniigri.com/forum/viewtopi ... e661abc721![]()
![]()
някой дали ги помни старите патки
![]()
Barboukov написа:
Стигнах до 7-мо ниво и там ми остана едно квадратче. 584 съквания и немога да го мина.
martineli написа:а ко стана нещо замря темичката,аре живнете де.
аре една за първолаци
две монети правят 15 стотинки но все пак едната не е 5 стотинки.кои са двете монети?
martineli написа:две монети правят 15 стотинки но все пак едната не е 5 стотинки.кои са двете монети?
Luper написа:martineli написа:две монети правят 15 стотинки но все пак едната не е 5 стотинки.кои са двете монети?
тва е невъзможно
освен 9 и 6 да са?
Индианци заловили трима бели с явното намерение да приключат с тях по крайно нецивилизован начин. Завързали ги за три стълба, така че I-вият вижда II-рия и III-тия, II-рия вижда само III-тия, а III-тия не вижда никого. Показали им 3 бели и 2 черни пера. Обяснили им, че на главата на всеки от тях ще сложат по 1 перо от показаните и единственият шанс да спасят живота (и скалповете си) е, ако поне един от тях познае какъв цвят е перото на главата му. Ако обаче отговорът е грешен - тримата ще бъдат убити. След което сложили на главите им 3-те бели пера и скрили черните. След известно време единият отговорил правилно. Кой от тримата е познал и какви са били разсъжденията му?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта