nosex написа:Няма място за сравнение между едното и другото, но вярвам, че ми е писнало от ТАРИКАТИ, батко!
Ако под ТАРИКАТИ визираш мен... няма да се съглася.
Аз съм изряден и подреден човек и ненавиждам някой да се опитва да ми извива ръцете. Нямам кредити и неплатени данъци. Вярвам в законите и смятам, че трябва да се спазват.
Отново ще потретя, че съм готов да оспоря въпросните "задължени" 160 лв пред уважаемия съд още от деня на възникването им. За жалост обаче Глобул не пожела това да се случи, а години по-късно незаконно продаде тези "задължения" на колекторска фирма (ТАРИКАТИ), които също не желаят да се срещнем в съда, а предпочитат да ме псуват по телефона, да рекетират възрастната ми майка, съпругата ми и всичките ми роднини.
Фирма СГ-Груп се опитва да внушава страх и упражнявайки постоянен тормоз по телефона, с писма, с куриери на адрес да притиска недоказани длъжници да им изплащат недоказани вземания. Ако това не е тарикатщина здраве му кажи!
Моля да си дадеш сметка, че ако аз съм един от малкото опъващи се на подобни кретени... има стотици и хиляди хора, които се страхуват, поддават се на тормоза и изплащат недоказани дългове на подобни малоумници БЕЗ НИКАКВО ЗАКОНОВО основание, позволявайки им да продължат да виреят безнаказано и да си разиграват коня на воля.
Ако за теб колега е приемливо нещата да се случват по този начин в нашата мила роднина... съжалявам, но за мен не е и няма да дам една стотинка на тази фирма без СЪД!
ПП
Съдът е единствената легитимна институция можеща да определи кой, какво, колко и на кого в един подобен спор. Аз не се укривам нито от съда, нито от правосъдието, нито от никого. Напротив, желая спорът ми да стигне до там. За жалост не се случва.
Ако ме смяташ за ТАРИКАТ защото се стремя да си защитавам правата, за "мишка" и "клавиатурен шахматист" за това, че отказвам да плащам нещо което реално не дължа... наистина не те разбирам.
Сега ако на теб ти е кеф да си плащаш насам натам или пък те е яд, че плащаш чужди задължения... проблема не е мой и не е рационално да експонираш гнева си от случилото ти се върху мен