Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...

Мнениеот icoico » Чет 14 мар 2013 13:39

uricatoli написа:Добремммм просто казвам.. :th_up

от uricatoli » 14 Мар 2013, 12:18

Тоя който го е писал това е бил голям писател.. Такива лъжи не бях чел.. В умрелия пасат вообще не е имало никакви деца.. Имало е само 2ма дебелаци от които единия е бил накакъв осран адвокат и решил сега да си направи ПР на името.. В момента се води разследване.. назначени са детски психолози за да разпитат децата на тоя тарикат, които дори не са били в колата.. А иначе нека да добавим и средните пръстове и ръкомахания които са показали на Емо след като той им е свирнал заради засичането..
П.С знам нещата от първа ръка.. Полицията достатъчно добре си върши работата.. Въпроса е кой се прави на тарикат в случая..
П.С2.. Познавам Лично и Емо и знам как ще реагира в дадената ситуация.

Това си го писал ти в БМВ форума, нъл тъй?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 14 мар 2013 13:50

Интересно - някакво разминаване се получи:
uricatoli написа:Тоя който го е писал това е бил голям писател.. Такива лъжи не бях чел.. В умрелия пасат вообще не е имало никакви деца.. Имало е само 2ма дебелаци от които единия е бил накакъв осран адвокат и решил сега да си направи ПР на името.. В момента се води разследване.. назначени са детски психолози за да разпитат децата на тоя тарикат, които дори не са били в колата.. А иначе нека да добавим и средните пръстове и ръкомахания които са показали на Емо след като той им е свирнал заради засичането..
П.С знам нещата от първа ръка.. Полицията достатъчно добре си върши работата.. Въпроса е кой се прави на тарикат в случая..
П.С2.. Познавам Лично и Емо и знам как ще реагира в дадената ситуация..

uricatoli написа:познат ми е.. Да кажем така.. малко преди пътя от еднолентов минава в дулентов.. В колата се возят 2ма души.. адвоката и негов познат.. никакви деца няма.. Второ.. "адвоката" е от Мартен.. Не знам за каква София са говорили.. и кви рожденни дни и кви 5лв.. Както казах познавам Емо и знам как реагира в такива ситуации.. Емо му свири понеже тоя с пасата излиза без да се огледа.. нормално в двулентов път се кара в дясно.. Тоя вътре му тегли майни.. Емо натиска няколко пъти спирачката продължава.. след малко обаче тоя с пасата решава да изпревари и дава доста газ.. и точно на кръстовището набива рязко спирачки.. Емо го удря леко отзад.. Оня не спира ами продължава и отива на някъде.. Емо сам отива в Кат.. След малко се появява и оня.. Както знам на Емо джипа и с какъв роубар е ако удари умрелия пасат както трябва не знам дали ще се и движи вообще.. Това са ми обяснения от първа ръка.. Има достатъчно свидетели на случката, различни от тези в колите.. :yes: Другия ми въпрос е тоя като е голям адвокат защо веднага е пуснал такива историйки по форумите?
А за побоищата които чух че правил в доскотеки.. Просто ще го оставя без коментар :mhihi:

И внезапно ...
uricatoli написа:Никого не защитавам.. всеки има право да изрази лично мнение.. Въпроса е защо удареният като е голям адвокат не си търси правата както си е следвал толкова години и си е взел дипломката ами търси съпричастност из форумите? Дори и Емо да е виновен че го е ударил все пак е и задностоящ, защо не си грабне куфарчето и да си търси правата ами седнал да пише сърцераздирателни истории и при условие, че в болницата са му предложили да остане детето му за наблюдение той е отказал.. Това говори и той колко мисли за здравето на "децата които са били в колата"

Ей тоя коментар ми направи впечатление в техния форум..
dobrin написа:Където трябва ще се разбере.
Благодаря на всички за съобщенията, обажданията и съпричастността.

Така че не знам кой прав кой крив но да си се съдят като искат.. има си хора които ще разберат кое какво и как.. А не всичките по форумите да обясняват как щели да изпразнят пълнители в главата му.. Защото и утре вие ще засечете някой с някоя е39ка и ще ви пишат: Мутра с БМВ едвам не уби еди си кой.. :yes:

uricatoli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот uricatoli » Чет 14 мар 2013 14:15

И внезапно може си гледате работата :mhihi

Има си следствие и ще се разбере всичко.. както и това защо Добрин не е спрял след като е спрял рязко и е последвал удар.. Така че тия темички дето ми ги вадят гоуфаджийчетата дето са минали на БМВ.. моля ви са :mhihi

belial
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот belial » Чет 14 мар 2013 14:17

Познавам Добрин и затова направих тема в БМВ форума, за да се разбере повече за тази случка. Предполагам мненията за действията за ММА боеца навсякъде ще са еднакви, въпреки че винаги има малки изключения.
Дано поне този път да има адекватно решение на съда, а не както винаги да се чака да стане най-лошото, за да има ефективни мерки...

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 14 мар 2013 14:23

Отдавна не съм писал, но тук няма да пропусна:
Добри надявам се вече да сте ок всичките!
Ако имаш нужда от нещо ... знаеш!!!

uricatoli - не си мисли, че си анонимен в нета! Просто да си знаеш!

п.с. Не знам ММА ли е, какво ли е, но помнете всички, че и нинджите не ядът олово!!!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 14 мар 2013 14:26

uricatoli написа:И внезапно може си гледате работата :mhihi

Има си следствие и ще се разбере всичко.. както и това защо Добрин не е спрял след като е спрял рязко и е последвал удар.. Така че тия темички дето ми ги вадят гоуфаджийчетата дето са минали на БМВ.. моля ви са :mhihi
Кажи де, имало ли е деца или не?

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Чет 14 мар 2013 15:22

Хахахах uricatoli толкова си прост,че една версия като хората не можеш да поддържаш,амебо :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 14 мар 2013 15:31

Естествено, че това се очакваше. Естествено, че няма да ходя по всички форуми да пиша отговори на платените лакеи. Само за информация, изпратил съм официален имейл на фирмата, която поддържа отбора, в който се "състезава" лицето Емил Захариев Самуилов. А за това кой какъв е и къде е бил ... това тепърва ще се установи. И свидетели има, и разпечатки от телефони, и от позиции по клетки на мобилни телефони.
За колегата uricatoli - отдавна мина времето, в което нещата се потулваха - къде от страх, къде от незнание. Това, че ще търся правата си в съда е ясно, но няма нищо, което може да ме спре, за да научат повече хора какви деяния извършва лицето Емил Захариев Самуилов по улиците. Благодаря за мнения като твоето - те само помагат за това.

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Чет 14 мар 2013 15:46

Добри успех, ще следя да видя може ли да се победи системата.
Доколкото съм запознат, след осъдителна присъда, ще го изхвърлят от всички федерации и край с кариерата.
Което може и да е за добро. Влезте му в положение, нямате си и представа какво се случва с мозъка след всекидневно, няколко часово блъскане - мъка, В комбинация от цялата химия която се налага да пие + всичките хормони -който водят до ужасяваща агресия.
Това не е спорт, превръщат ги в безмозъчни, агресивни машини за бой.

От хуманни причини забраниха кучешките боеве,където създаваха специални бойни породи.
Но пък ММА, го водят спорт :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 14 мар 2013 16:07

WV fen написа:WV-ТЕЗИ ДВА СИНВОЛА НЕ ОЗНАЧАВАТ МАРКА АВТОМОБИЛ.ВТОРО-ОТ 20 ГОДИНИ НЕ ЖИВЕЯ В БГ. ВОБЩЕ НЕ ПОЗНАВАМ ТОЯ ММА БОЕЦ НИТО ДОБРИН.ОТ 6 ДНИ СЪМ В БГ. СЛД 2 ДЕНА СИ ТРЪГВАМ И ВОБЩЕ НЕ МИСЛЯ ДА СЕ ПРЕБИРАМ ПОВЕЧЕ.ПРОСТО КАЗАХ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО ТАМ ВИЕ Е ПРОБЛЕМА НА ВСИЧКИ В БГ.НЯКОЙ АКО КАЖЕ ЧЕ ТАЗЕ БЯЛА КОЛА Е ЧЕРНА И СЕ ЗАПОЧВА ЗА 2 ДЕНА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧЕРНА-НИКАКВА ПРОМЯНА ВСИЧКО Е КАТО ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ.ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДАНО НЯКОГА СЕ ОПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО В КРАСИВАТА БЪЛГАРИЯ

виж сега
още първия път ти преценихме багажа
ама явно хал хабер си нямаш от тая кутия от която пишеш
ip-то ти е на http://www.networx-bg.com/
:mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi

как пък точно тия 6 дни как път точно си от Русе

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Чет 14 мар 2013 16:59

uricatoli
Защо в тузарския форум си направил такова силно изказване
а при ГоУфАджиите се измъкваш като мишка.
Ако знаеш информация първа ръка наистина,сподели кое как е било.И кво точно е първа ръка-познатия ли?
За останалото си прав!

Емил Захариев Самуилов - ММА

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 14 мар 2013 17:50

group® написа:
...uricatoli - не си мисли, че си анонимен в нета! Просто да си знаеш! ...

Има си хас ...хм...гражданинът(ще ме извинявате за антонима :mhihi ), който с четири беемвета романтично засече междуградски автобус, качи клипа в Ютуб и Вбокс и го разпрати на всички вестници да искал да остане анонимен... :icon_lol

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Чет 14 мар 2013 19:37

сигурно заформя следващата си творба /всъщност това ще е комплимент/, по-скоро писание в блога

http://uricatoli.cosmopolitan.bg/

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 14 мар 2013 19:55

uricatoli написа:И внезапно може си гледате работата :mhihi

Оооо велики БМВ драйвъре.Толкова противоречия пишеш,че не се и осещаш.Ти изобщо виждал ли си някога автора на темата та даже и дебелак го наричаш?Качвай се в строшения си ТДС и се разходи малко на вятъра да ти се поопресни мозъчето :icon_lol

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 14 мар 2013 20:14

Емил Захариев Самуилов - ММА

Върни се в “ОФФ-Топик - други”