Stivi написа:През една стотинка няма да изкара голяма /да не кажа никаква/ печалба ...
колега няма лоша печалба. това е след приспадане на всички режийни разходи - заплати, ток , транспорт и т.н. при добър оборот накрая излиза прилична сума....
Stivi написа:През една стотинка няма да изкара голяма /да не кажа никаква/ печалба ...
Е че тия 240 от какво друго им остана да изкарат по някой лев.vinixxx написа:марешки не ме интересува грам.
"скрития" смисъл е колко яко ни ебът тези монополисти,казвайки че няма монопол или че работят на нисък маржин и една камара още глупости за прозрачност и т.н..
И как медийте си мълчат и не повдигат въпроса пред когото трябва,как е възможно това ценообразуване.
vanesto написа:OMV-то я вдигнали от 1,71 на 1,76
Vlad777 написа:Щот е по-ефтинку
vinixxx написа: може "случайно" да загине аптекаря ми са струва
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Ако си е осигурил защита от варненските ТИМ-аджии това трудно ще се случи защото са много силни.
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:vinixxx написа: може "случайно" да загине аптекаря ми са струва
Ако си е осигурил защита от варненските ТИМ-аджии това трудно ще се случи защото са много силни.
Това разбира се е само предположение и към тази мисъл ме наведе факта, че те приватизираха "Химимпорт", който имаше големи складови бази вкл. за течни продукти.
Очаквам включване на варненците с информация дори и непотвърдена, ако разполагат с такава.
vanesto написа:но силно се съмнявам да се занимават с Марешки и търговията на дребно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта