разрешително за оръжие
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: разрешително за оръжие
За кво са му чували, само лопата
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
За кво му е лопата, да си вземе две прасета и да ги хвърля при тях, гарантирано не оставят никакви следи 

- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
vucata написа:За кво са му чували, само лопата
Ако е на село може и без чували, но иначе трябват докато мести трупа :)
forski написа:За кво му е лопата, да си вземе две прасета и да ги хвърля при тях, гарантирано не оставят никакви следи
Трябва свинарник, с 2 прасета ще е на тръни няколко дни. А всеки човек, ако има свинарник за такива случаи май е по-лесно не разрешително, а въоръжена охрана да си наеме.
Свинарник,та да нахраним милиционерите и със свинско на корем.Нали първата им работа,като дойдат да го търсят,щото те ходят по няколко човека да шетат по хорските дворове и не може да се оправят всичките ще е да ги конфискуват за дисекция.Ами така де няма на ренген или видеозон да ги гледат.
https://www.youtube.com/watch?v=tnnCHmSJpg4
Ето това е алтернативен метод .Трябва ви нещо такова в умален вид.Някое по голямо котле на дърва и въглища.Задължително го тургате с главата надолу в котела,защото ако объркате и вземе да му припари на табаните,рискувате да измуши котелното и портичката или мрежата към сокака.
https://www.youtube.com/watch?v=tnnCHmSJpg4
Ето това е алтернативен метод .Трябва ви нещо такова в умален вид.Някое по голямо котле на дърва и въглища.Задължително го тургате с главата надолу в котела,защото ако объркате и вземе да му припари на табаните,рискувате да измуши котелното и портичката или мрежата към сокака.

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да спрем малко с Холивуд, Мосфилм и Лондонфилм(тва с прасетата е от "Гепи", нъл тъй) може ли? Има ли някой, който лично е подавал документи напоследък за разрешително с еди-каква си-мотивация и му е било отговорено положително... или отрицателно?
Нали виждаш че сме го обърнали на веселба.Няма начин да стане ако нямаш сериозен дирек в КОС системата.Задай си въпроса защо първо не подаваш документи да те одобрят а после да караш и плащаш курса.Това на първо четене мисля че е достатъчно.Шанса за нас обикновените хора,които мислят как да защитят семейството си е нищожен.То точно и това е целта.
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Явно е че повечето тук не са ходили в казарма , и хал хабер си нямат от военна подготовка , нито са запознати с ръкопашен бой за самозащита. Мислите си , че като ви зачислят оръжието.....и само като изщракаш с треперещи ръце .....и мангалите ще се осерат от страх. Да ама Не. Няма да се осерат - най много да ви вземат оръжието и да ви го натикат в едно много интимно място. За тази работа се иска сърце , а не да хленчите по форумите , че не ви давали да притежавате оръжие .На няколко пъти ви казвам от опит , че десантните части в 90% разчитат на уменията си в ръкопашен бой. Способноста невъоръжен човек да отнеме оръжието на въоръжен престъпник е реална, както и да се справи с двама и повече нападатели. Не се правя на Рамбо -1,2 .....Аз съм на 50г. и вече ми е късно да бъда Рамбо. Когато се пенсионирах - началника ми ме убеждаваше да си купя оръжие. Категорично отказах. За 27г. служба съм виждал на няколко пъти мъже по 1.60см. високи......да претрепват по двама бабаити. Пистолета дава една ялова сигурност , но когато пишман стрелеца е със заешко сърце.......пак нищо няма да направи - само ще си съсипе живота по затворите. Това е мое лично мнение - при тази наша прогнила Правосъдна с-ма - един добре подготвен в курсове по самозащита човек - е в много по добра позиция - от един въоръжен , но почти без право да използва оръжието си човек. Тука всички сте биткаджии........а като дойдат мангалите да обират и изнасилват старите ви майки - никакви ви няма. Всички седят отстрани , цъкат с език - и злорадстват ако това се е случило на комшиите , а не мислят - че утре ще дойдат и у тях. Тъжно ми е да гледам по телевизията всеки месец пребити , изнасилени и посинени бабки.......и се чудя като няма Полиция - къде са синовете и внуците им ......за да отмъстят на бабаита мангасар. Никакви ги няма. Една туба бензин ще свърши много по добра работа. Досега не съм чул някой да е отмъстил на заловен престъпник. Дълги векове ни е насаждано , че наведена глава - сябя не я сече. Затова с пълно право наричам народа овчедушен. Същите тези мангали завчера скочиха с лопати и претрепаха и патрулиращи полицаи........явно е че пищовите са им зачислени.....само да си чешат задниците с тях, но те по добре от мен и от вас знаят - че само ядове ще си докарат на главите ако използват оръжието. Сега като са ги арестували - циганките реват до бога по телевизията , че са невинни - и че полицаите са си превишили правата. Днес или утре.....ще ги пуснат. Не можеме да не им признаеме , че са единни и сплотени - за разлика от нас българите. Тука се вайкате като малки деца........защо не ви дават да се въоръжавате.......един ферман сълзи и сополи нафъкахте. Ами не се вайкайте и повикайте неволята.
Не става въпрос за вайкане Г-н Милиционер.Става въпрос за един прост закон за частната собственост.МОЯТ ДОМ Е МОЯТА КРЕПОСТ.Кой го е казал това и защо.И аз съм виждал как от една кола със надпис ......... слязоха 6-7 момчета един калибър както ти ги описваш и натръшкаха 40 мангала вооръжени със сопи и брадви накуп.Не си толкова дърт .Жив и здрав да си и да ти е честита 50 годишнината.Аз вече минах от там .А за това кой колко може с оръжие в ръката няма как да знаеш.Аз например ако държа волана на фолцвагена в ръцете си гледам и мравка да не смачкам.А ако е пистолет или пушка живота на човека ,който стои срещу мен не струва пукната пара след като застрашава моя или на семейството ми.
Бай милиционере, стига се изказва вече. Разбрахме позицията ти - влиза някой и ти вдигаш ръце. Оня да прави каквото си иска, важното е да не си опропастиш бъдещето. И в същото време мислено може да правиш "хватки" и да си представяш как го биеш. Някак си ту проповядваш, че самозащитата ти гарантира затвора и най-добре нищо да не правиш дори с риск да те убият, хем залиташ в другата крайност. Изясни си малко позицията. В крайна сметка тук нещата са 90% празни приказки. Пресилените изхвърляния не са похвални, но крайният нихилизъм и пораженчество са още по-зле.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
$100 написа:Бай милиционере, стига се изказва вече. Разбрахме позицията ти - влиза някой и ти вдигаш ръце. Оня да прави каквото си иска, важното е да не си опропастиш бъдещето...
Цъ. Позицията му е "... когато ние командвахме парада немаше хър-мър. Ама искахте демокрация-на ви сега демокрация...". Носталгия по светлото минало го гони, както всеки милиционер

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Че тя милицията никога нее спирала да командва парада, то за това нямаме полиция, щот ги командват милиционери.
Във целия нормален свят полицията е гарант на честния работещ човек, и точно поради тази причина на никой не му трябват никакви пищови и пушки, в БГ милицията е гръб на престъпността, а полиция никога нее имало!
Във целия нормален свят полицията е гарант на честния работещ човек, и точно поради тази причина на никой не му трябват никакви пищови и пушки, в БГ милицията е гръб на престъпността, а полиция никога нее имало!
Най-лошото в нашата пост-соц-милиционерско-мутренска държава е, че на престъпника не му правят нищо, но пък ако ти потърпевшия тръгнеш да се саморазправяш с него, на секундата ще се разработят милиционерите и ще те опандизят набързо.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:Във целия нормален свят полицията е гарант на честния работещ човек, и точно поради тази причина на никой не му трябват никакви пищови и пушки...
Явно САЩ не влизат в нормалния свят, а се опитват да ни убеждават, че там е центърът на света.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
one_half написа:Най-лошото в нашата пост-соц-милиционерско-мутренска държава е, че на престъпника не му правят нищо, но пък ако ти потърпевшия тръгнеш да се саморазправяш с него, на секундата ще се разработят милиционерите и ще те опандизят набързо.
Взехте много простотии да пишете в тая тема. Разлика между полиция и съд, дали има?
- forski
- Двигател:
- Контакти:
777 написа:forski написа:Във целия нормален свят полицията е гарант на честния работещ човек, и точно поради тази причина на никой не му трябват никакви пищови и пушки...
Явно САЩ не влизат в нормалния свят, а се опитват да ни убеждават, че там е центърът на света.
САЩ са най големия производител на оръжия в света, оръжейното лоби там е толкова силно че спокойно диктува вътрешната и външната политика в страната. Страната произвежда и продава оръжия на всеки който си плаща, без значение дали става въпрос за износ или за вътрешен пазар, и печели милиарди.
А целия останал свят им сърба попарата.
И за това мине не мине, туко се чуе че някой психопат е разстрелял 15-20 човека със законно притежавания си автомат, в някой МОЛ или университет, щот му се подигравали че е китаец или негър, или щот някоя кака не му дала че бил грозен

Върни се в “ОФФ-Топик - други”