БЪЛГАРИЯ,Родината.......и спама....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 14 авг 2007 8:58

One написа:
santo_trafficante написа: ]и космодиск :idea:

не се разделям с него :)
както и сейфти фърст ;) :) :)
сложи и един шуър чек за всеки случай ако се наложи да упражниш бърз контрол :lol: :lol:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 14 авг 2007 8:59

Ludia написа:що точно тая тема решихте да спамите?

щот АМАН от клавиатурни патриоти дето по напред от входната врата на жилището си не си мръдват пръста да свършат нещо

ама по мрънкане и патриотизъм са номер едно

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 14 авг 2007 9:01

One написа:
Ludia написа:що точно тая тема решихте да спамите?

щот АМАН от клавиатурни патриоти дето по напред от входната врата на жилището си не си мръдват пръста да свътршат нещо

ама по мрънкане и патриотизъм са номер едно

а тия които обвиняват държавата за всичко което ги боли ? като ти е писнало, пиши по-темата.защо се подиграваш със толкова много хора, които защитават своята теза?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 14 авг 2007 9:04

Ludia написа: .... като ти е писнало, пиши по-темата.защо се подиграваш със толкова много хора, които защитават своята теза?

крива е държавата спор няма
ама още по крив е народа дето я търпи и нищо не прави освен да мрънкоти ........
както казах аман от клавиатурни патриоти

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 14 авг 2007 9:07

One написа:
Ludia написа: .... като ти е писнало, пиши по-темата.защо се подиграваш със толкова много хора, които защитават своята теза?

ама още по крив е народа дето я търпи и нищо не прави освен да мрънкоти ........

предполагам неочакваш някой от нас да направи сепуку пред парламента, нали?! какво мислиш ТИ че трябва да се направи?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 14 авг 2007 9:09

One написа:

това все пак е крачка на пред
роба се е осъзнал
после идва революцията
спартак, френската, атглийската

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 14 авг 2007 9:14

Pichaga написа:това все пак е крачка на пред
роба се е осъзнал
после идва революцията
спартак, френската, атглийската

Първо английската, после френската :idea:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 14 авг 2007 10:32

santo_trafficante написа:
chefito написа:
niks76 написа:едва ли ще се върна да живея в Родината(за съжаление не съм само аз ,които мисли така) 8)

точно пък ти никс76 ако направиш едно сервизче със знанията и възможностите ти + безбройните дараци по улиците ще станеш милионер....
с честен труд пара не се изкарва :lol: еле па милионер :lol: :lol: :lol:

Аз си изкарвам парите САМО с честен труд .......и слава Богу стигат ми и ми хартисват...Е мноооого далеч съм от милионер и въобще от богаташ,ноооооо...... мога да живея живота такъв какъвто го разбирам,без да съм зависим от чужди капризи....
Така,че с честен труд пара се изкарва и о добра,но парата е много по-малко,а трудът е много повече....в сравнение с измамите и далаверите....

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Вто 14 авг 2007 10:45

One написа:

ще ти кажа как се оправя, бачкаш си, плащаш си данъците, гониш институциите колкото можеш и се опитваш да заразиш с примера си другите. Щото навсякъде са недоволни от управляващите , гарантирам ти
понеже не мога да дам пример освен за Германия и англия
ето ти: знаеш ли колко реваха хората от малките градчета в Англия, заради парите за олипиадата, които трябва да се похарчат от държавата.
Защото те казваха, че многото пари, които ще влезнат в Англия, няма да огреят никой друг, освен града домакин. А данъците са ги плащали всички ,

и там им е крива държавата нали?

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 14 авг 2007 10:50

spam тая планета е ялова в космоса е истината :idea:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 14 авг 2007 10:52

L&R написа:spam тая планета е ялова в космоса е истината :idea:

И там няма спасение
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-07-28&article=197620

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 14 авг 2007 10:54

dude написа:
One написа:

ще ти кажа как се оправя, бачкаш си, плащаш си данъците, гониш институциите колкото можеш и се опитваш да заразиш с примера си другите. Щото навсякъде са недоволни от управляващите , гарантирам ти
понеже не мога да дам пример освен за Германия и англия
ето ти: знаеш ли колко реваха хората от малките градчета в Англия, заради парите за олипиадата, които трябва да се похарчат от държавата.
Защото те казваха, че многото пари, които ще влезнат в Англия, няма да огреят никой друг, освен града домакин. А данъците са ги плащали всички ,

и там им е крива държавата нали?

това се нарича социална инерция и е много важен момент в развитието на всяко общество.....един "двигател" дава инерцията и постепенно процесът се разраства ,увлича и други и накрая движението,скоростта му и неговата посока стават трайно детерминирани.....
За пример:
Знаете ,че в Германия всички са педантични относно светофара(дори и пешеходците).Мой колега прави следния експеримент.
На пусто кръстовище ,но със светофар всички чакат зеленото,а той пресича.Това го прави в продължение на 1 месец.И изведнъж на N-я път една бабка тръгва и тя след него на червено....и полека, лека след 5-6 месеца пешеходците ,които въпреки безлюдния път преди са изчаквали послушно зеленото.......вече пресичат и на червено..
Та това е социалната инерция...макар и в случая да касае негативно явление....
но принципът на формиране на масовостта и на позитивните явления в обществото си е същия...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 14 авг 2007 11:10

joker написа: и полека, лека след 5-6 месеца пешеходците ,които въпреки безлюдния път преди са изчаквали послушно зеленото.......

и аз така ама на обратно

седя си в колата и чекам да стане зелено за да направя ляв завой
и така месеци наред да не кажа години
да ама тия дето от дясна лента правят ляв завой на червено не се учат от мен, що така ???
още по лошо , понеже аз обичам да променям нещата когато зависят от мен спирам при катаджиите дето седят и гледат безучастно как поредния джип/лимузина/тарикат завива така и ги питам - тоз прави нарушения защо не го спряхте - отговара е - господине дайете си документите за проверка......
така стават у нас нещата или по скоро не стават щото колко са тия дето вместо да плямпат и да писурчат правят реално нещо да се промени ????? колко питам аз ??????????

такааааааааа
хайде драги ми патриоти-писачи дружно да се самозапалим или направим харакаири пред парламента както някой предложи дано нещо се промени
ко ша кажете а ?????

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 14 авг 2007 11:21

ЧИпааааа
сбъркан е, бъгав е
ония хора са имали по 200 години демокрация, ако не и повече
ние 500 турско, 50 съветско робство
не моем се отърсим
40 години през пустинята като Моисей да умрат тези които помнят робството и наново

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 14 авг 2007 11:25

Pichaga написа: 40 години през пустинята като Моисей да умрат тези които помнят робството и наново

е те това е !!!!
винаги съм го твърдял

или както е казал Жельо Желев - пътя от комунизъм към демокрация минава през революция

и 3-ти вариант - всичката сган наречена политик до стената на парламента и с картечницата едрия калибър за спомен и урок на следващите !!!!

и понеже нищо от това не се е случило и няма да се случи
до днес новини на турски по националната телевизия и ходжа да реве в центура на столицата на Бг , от утре - всички пишки рязани.....или главите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”