FUN
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: FUN
tzon написа:колеги да ви се похваля, нз какво се продуха(изчисти) и какъв е бил проблема, но когато я купих обслужих филтрите и от тогава колата при рязко настъпване на газта на 2 и 3 предавка се замисляше,нямаше го рязкото потегляне когато ми трябваше,абе веше спаната,ходил да се разправям даже като смених филтрите си спомням но ония ми твърдахя че няма как да е от филтрите и че са ги сменили , и почнах да се 4удя,мислех 4е някой дат4ик е заминал,другото на парвото палене за деня студена някои пат палеше от 2 рия пат или ако не подам газ и гасне,студена първия километър в ниските обороти прекъсваше ,та онзи ден ходих до варна 30 мин я карах като под 170 не паднах, като влязох в града забелях 4е колата ве4е при рязко подаване на 2 и 3 го няма замислянето,вече 5 ден първото палене е докато вратна и 1100 оборота , колата стана самолет все едно разварзах кораба отзад,абе след 30 мин каране 170-200 ,все едно не карам ве4е моята кола,какъв може да ми е бил проблема аз все ми мисля 4е сам бил с менте бензинов филтар и сам му разкасал ве4е платнищата и не ми е достигало гориво, или може би сам имал запушена дюза,или катализатор се е отпужил, добре 4е не отидох на майстор че можеше да ме накара да сменя полвината кола,карах я така 12 000 км и сега затова го пиша защото сам много щастлив...
Oт щастие и писането му е тръгнало яко.

Май няма по-дълго изречение във форума.
Боби, тоя от първия клип ми е съгражданин.
Бях там като го "пя" това, на живо си е друго, особено ако го знаеш какъв е шемет бай Енчев
Бях там като го "пя" това, на живо си е друго, особено ако го знаеш какъв е шемет бай Енчев

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
The best engine in the world is the vagina - it takes any size piston, it's self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental...

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Пазете кучето си от такива котки.

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Срам и позор...ебаси ротвайлера

- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Колега от АУДИ форума...
Ех, пред блока си-нямам гараж.
На работното си място-нямам гараж.
Във форума нещата не са се променили много-нямам гараж !

Ех, пред блока си-нямам гараж.
На работното си място-нямам гараж.
Във форума нещата не са се променили много-нямам гараж !

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
БЕЗ КОМЕНТАР!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”