radotom написа:Както вика един колега: 'Те никога не могат да ми платят толкова малко, колкото малко аз моем да бачкам!'![]()
![]()

junjula написа:на моята кола са затамнени сички прозорци освен предния от зад на вратите и задния прозорец наи тамното а на предните врати срдно и е яко вади стоика като видя куки свалям предните прозорци а за от зад не правият проблеми нито за заден прозорец
Winner25 написа:junjula написа:...свалям предните прозорци а за от зад не правият проблеми нито за заден прозорец
Ами зимата
ZeroCool написа:Аз така като гледам от снимките, или маската кривуличи много или бронята, и тва ми хваща окото, иначе кои квито иска брони да си слага, мрежи, лампички, зарчета на огледалото за обратно виждане, лепенки дето да приличат на отвори.....все ми е тая, нека е грозно ма поне да е като хората
musashipower написа:xaxa и на мен взе да ми става интересно честно казано ...![]()
ZeroCool ти пък в това отношение най-малко имаш право да се обаждаш, погледни си първо твоята кола на кво прилича и тогава говори глупости, все едно е собственост на някой калтински цигани
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта