Adnan написа::?
Да им изсъхна ръчичките дано на тия копелдаци мръстни гадни, изверги, да ги хване някой черен с 45 см. без главичката да ги шиба до припадък !!

chefito написа:groznika написа:Това е истината момци:
Първия месец определено ще ти личи, че имаш затруднения с бръсненето, но след като свикнеш няма аналог.
Преди година счупих моя и от тогава се жъна с някакъв скапан жилет сензор... Темата ми напомня отново да си потърся бръснач
колегата пита за бръснене, а не за колене на диви свини...
Muncho написа:groznika написа:Това е истината момци:
Първия месец определено ще ти личи, че имаш затруднения с бръсненето, но след като свикнеш няма аналог.
Преди година счупих моя и от тогава се жъна с някакъв скапан жилет сензор... Темата ми напомня отново да си потърся бръснач
Истинските мъже обезкосмяват камбанарията с такова нещо...
myrshavija написа:Тоя младеж Nedovolen се е регистрирал във всички автофоруми и плюе, много ми е интересно какъв му е зора
http://www.google.bg/search?hl=bg&clien ... 0%B5&meta=
Мрежата написа: Резултати 1 - 17 за "Не съм доволен от тия прехвалените" nedovolen
znainainai написа:Дали и във другите VW центрове те връщат и те карат да се почувстваш като модерен клошар със кола за 10к лв те връщат а представям си ако отида със голфа дето е 88-ми набор (догодина става пълнолетен по US стандарти и ще може да ходи сам навсякъде сигурно ще го гледат като полезно изкопаемо или по скоро ще извадят някоя пушка помпа и ще ме изгонят като последовател на "Ал Кайда" от американска митница.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта