Кхъъъъъм и от мен!
Нещо виждам темата отключена?
За много години на всички!
И няколко констатации за изминалия период:
1. Собствениците на SCI са все още тук - демек, не са избЕгали с милионите...
2. Бизнес партньорите са вече 7000, а клиентите 50 000 души!
3. БМВ-тата са вече 25 броя!Всеки може да ги види на презентациите и семинарите.
4. Търговските обекти на територията на страната вече наближават числото 2000!
5. Годишните отчети са вече 7-8 цифрени суми! Колеги icoico и Maxpayne, покажете ги на всички!
6. За първи път в най-новата история на Република България - SCI - първата българска мрежова компания -
излиза в Евро-зоната в няколко страни на 17 февруари 2014 година
и става реално ИНТЕРНЕШЪНЪЛ напук на скептиците! (В колко и кои страни, ще бъде обявено на семинара на 9-ти в неделя)
7. ПиАр-ът в чужбина е поет от световната компания АМАЗОН и още една компания!
8. Компанията включи и груповото пазаруване като услуга за клиентите.
9. За първи път в Европа, компания обединява в една единствена хардуерна и софтуерна платформа
класическото пазаруване в магазина, груповото пазаруване и онлайн пазаруването, което скоро ще бъде факт в платформата,
и всичко това НА МРЕЖОВ ПРИНЦИП!
10. За първи път след промяната през 1989г. в България има законна Бизнес система, която дава равен шанс
на всички българи да развиват международен бизнес и да постигнат финансова свобода!
Ще спра дотук. Мисля, че е достатъчно за целеви размисъл.
Живи и здрави!
П.С. Колкото до мен - още нямам БМВ, но вече си възвърнах първоначалната инвестиция
от 3000лв и работя на печалба!

П.С.2 Вместо БМВ засега карам като първи собственик в България Голф 3 ВР6 2.9 Синхро 190 к.с., първа рег. на 18.03.1998г. - супер машина!!!

И който иска да я види, може да го направи в София, след като се свърже с мен.