Компания тип пирамида?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Компания тип пирамида?

Мнениеот icoico » Чет 01 ное 2012 18:55

funk_soldier написа:
...Бизнес партньорите са активно увеличаващите клиенския клуб (и търговския)...

Има ли някъде информация колко процента от търговските ви обекти са собственост на бизнес- партньори на "СКИ"?

timobb написа:...И господа "разбирам от всичко, но само във форумите, защото съм дървено философче", срещнете се с човек който меже да Ви обясни, пък оборете го ,"на лайв", не във форум, елате на презентация(да видите пълни на 200% зали), пък тогава пишете! Иначе си оставате едни дървени философи, скрити зад монитора!

Даааа, ти пък отиди в сектор Г на "Народна Армия" и почни да викаш САМО ЛЕВСКИ mhihi mhihi

Но пък аз обещах и ще дойда. С камера обаче :wink: Камери пускате ли?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 01 ное 2012 20:47

Тъй като темата от дискусия се превърна в пропаганда я заключвам.

Желаещите да рекламират продуктите си във форума да се запознаят с тази тема :idea:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 23 ное 2013 13:02

Кхъм...след доста време и по повод съмненията ми по какъв начин падрето набира търговски обекти, за да разширява мрежата си, за сведение на любопитните(като мен :mhihi ) следната информация:

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/11/22/2188413_zavrushtaneto_na_piramidite/?ref=embedfp&source=www.dnevnik.bg

...Основна гордост на компанията, тъй като може само и единствено да увеличи легитимността на компанията, е веригата за бързо хранене Subway. Случайно или не обаче изпълнителният директор на Subway България (която налага бизнес модела на компанията в страната и определя правилата за единичните собственици на обектите) Иван Тодоров също е част от структурата на SCI. По собствените му думи се е възползвал от най-скъпата опция от 3000 лв. и малко по-късно веригата влиза в списъка с обекти с намаления...

icon_idea icon_idea icon_idea :a045

... и мокрият сън на бизнес-партньора Генов, прословутото беемве:

scibmw.jpg
scibmw.jpg (55.14 KиБ) Видяна 3127 пъти

:mhihi :mhihi

alexey
Автомобил: VW Passat
Двигател: 2003

Мнениеот alexey » Съб 23 ное 2013 13:24

В същият брой на Капитал има интервю и със собствениците на СЦИ, където казват, че имат потенциал да минат ФБ!!

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/11/22/2188763_imame_potencial_da_minem_facebook/?ref=cheteno24

А иначе това за БМВтата беше ясно. В линка на колегата от предния пост има описани още няколко подобни на СЦИ фирми

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Съб 23 ное 2013 13:29

Наложително ли е и тук да и правим реклама на тази фирма?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 23 ное 2013 13:34

Гуугъл нямат, а тея къде са тръгнали!?

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 23 ное 2013 13:45

IRRITATING написа:Наложително ли е и тук да и правим реклама на тази фирма?

Откакто не сме споменавали дедо поп (година вече) броят на бизнес- партньорите му се е утроил, за разлика от броя на картодържателите :mhihi :mhihi Прочее мисля, че това, което пишем тук може да се приеме за реклама дори и от най- върлия привърженик на тезата, че всяка реклама е добра :mhihi

П.С.
...Защо според вашите условия след закупуването на продукта не мога на другия ден да се откажа от него?
СР: Защото вие сте ползвали продукта.

Не, реално не съм го ползвал.
СР: Ако гризнете една ябълка и вътре има червей няма как да върнете ябълките обратно, нали?...

:bowdown :bowdown :mhihi

p.s.Поправям се- доколкото може да се установи не се е утроил а приблизително удесеторил. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 24 ное 2013 1:19

Ама не разбирате, тях ги консултират от амазон, а фейсбук са в паника от риска да бъдат задминати от SCI

Ако намеря време тия дни ще извадя опр-то им за 2012 и ще смятаме пак.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 24 ное 2013 18:48

Вчерашния Капитал-има интересна статия за този тип компании с пирамидална структура

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 27 ное 2013 0:50

Ъп...чисто нови Общи Условия влязоха в сила този месец, интересно е да се отбележи. Подобно на бизнеспартньорите обемът им е нараснал тройно. Препоръчвам на всеки изкушен от Мамона да ги попрочете ...и осмисли :mhihi
Прочее,санкцията за изнасяне на информация от кухнята на СКИ тоже нараства от 10 000 на 50 000 лева :mhihi. За мен обаче гвоздеят в кръста е прекратяването на договора незабавно при смърт или изпадане в невменяемост на физическо лице или в случай на ликвидация или започване на производство по несъстоятелност за юридическо лице. :rolleyes

Напоследък никой бизнесмен не се е завъртал тъдява, но за всеки случай ще попитам: Абе момчета, почнали сте да се бесите, да изперквате, да фалирате ...или трите наведнъж? :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 30 ное 2013 20:55

За сефте пиша мнение непосредствено след предишното си, но открих, че всъщност имало за какво да изкукуригват:

Старите Общи условия при договор:

...(2). Регистрираният потребител извършва посредническа дейност при набиране,
организиране и регистриране на нови потребители в сайта на “СКИ” ООД, за което последното
му заплаща възнаграждение във вид и размер на посочените по-горе “бонуси”...

...и новият Договор при общи условия:

...VІІ.14.2. ...всеки Член-Клиент, включен в Бизнес програмата на SCI, който придобива статут на Бизнес
партньор, изразява съгласие и сключва договор, по силата на който SCI възлага, а членът на Бизнес програмата е
съгласен, срещу възможностите за възнаграждение, изчислявано по изложения по-горе начин, за своя сметка и на
свой риск, да извършва като собствен бизнес работата по ал. 1...

Ся схващате ли тънкия намек, както е казано в един стар виц :mhihi :mhihi :mhihi :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Автомобил: VW Golf 3 Syncro 1998 klimatronik
Двигател: VR6 2.9 ABV 190 PS
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Сря 05 фев 2014 0:58

Кхъъъъъм и от мен! :cool

Нещо виждам темата отключена? :icon_razz

За много години на всички! :flag_bulgaria

И няколко констатации за изминалия период:

1. Собствениците на SCI са все още тук - демек, не са избЕгали с милионите... :mhihi
2. Бизнес партньорите са вече 7000, а клиентите 50 000 души! :th_up
3. БМВ-тата са вече 25 броя!Всеки може да ги види на презентациите и семинарите. :k050
4. Търговските обекти на територията на страната вече наближават числото 2000! :eek
5. Годишните отчети са вече 7-8 цифрени суми! Колеги icoico и Maxpayne, покажете ги на всички!
6. За първи път в най-новата история на Република България - SCI - първата българска мрежова компания -
излиза в Евро-зоната в няколко страни на 17 февруари 2014 година :zork-metal-smiley
и става реално ИНТЕРНЕШЪНЪЛ напук на скептиците! (В колко и кои страни, ще бъде обявено на семинара на 9-ти в неделя)
7. ПиАр-ът в чужбина е поет от световната компания АМАЗОН и още една компания! :maikomila
8. Компанията включи и груповото пазаруване като услуга за клиентите. :link
9. За първи път в Европа, компания обединява в една единствена хардуерна и софтуерна платформа
класическото пазаруване в магазина, груповото пазаруване и онлайн пазаруването, което скоро ще бъде факт в платформата,
и всичко това НА МРЕЖОВ ПРИНЦИП! :respekt
10. За първи път след промяната през 1989г. в България има законна Бизнес система, която дава равен шанс
на всички българи да развиват международен бизнес и да постигнат финансова свобода!

Ще спра дотук. Мисля, че е достатъчно за целеви размисъл.

Живи и здрави!
:beer

П.С. Колкото до мен - още нямам БМВ, но вече си възвърнах първоначалната инвестиция
от 3000лв и работя на печалба! :a040 :h030
П.С.2 Вместо БМВ засега карам като първи собственик в България Голф 3 ВР6 2.9 Синхро 190 к.с., първа рег. на 18.03.1998г. - супер машина!!! :love.vw И който иска да я види, може да го направи в София, след като се свърже с мен. :c010

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 05 фев 2014 3:22

Ivo_Golf3_GT написа:...1. Собствениците на SCI са все още тук - демек, не са избЕгали с милионите... :mhihi

...6. За първи път в най-новата история на Република България - SCI - първата българска мрежова компания -
излиза в Евро-зоната в няколко страни на 17 февруари 2014 година ...

Я па ти, сериозно?Вилкомен, майне либе Херрен :Mr Green Fun :Mr Green Fun

sci 001.png

Накъде така са се запътили двамцата, ку може да запитам? :mhihi :mhihi
СЕЙВУЕЙ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ХОЛДИНГ" Чуждестранно юридическо лице, ГЕРМАНИЯ, цЪ,цЪ, цЪ, и поради что, бизнесчадо мое, дедо поп и сие са заличени обстоятелства в тая далаверка...от вчера?

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 05 фев 2014 3:42

Преди около три седмици и мен се опитаха да ме въвлечат в "системата"!Една позната и някакъв пич ме убеждаваха два часа!Тогава имаше 3600партнера,а сега са 7000!,как става така?Като им зададох няколко неудобни въпроса и все повтаряха ела на презентацията(или нещо такова) и питай,там ще ти обяснят!Викам си,що пък да не се посмея малко!И хоп след два дена бях в Кемпински на зарибяване!Е не е вярно колко зомбита има там!!!А пък колко поставени лица имааа....мани,мани!Всичко е една постановка!Все едно бях на изпит в НАТФИЗ!Като почнах да задавам неудобни въпроси и "лекторите"-мъж и жена(ставаше... :mhihi ) се попотиха и говореха като Сергей Станишев при Слави или 10 минути обяснение и конкретен отговор няма!По едно време няколко лоши чичковци с черни костюми почнаха да ме гледат лошоо ииии...се наложи малко след това да напусна по собствено желание,защото виждаш ли им провалям вечеринката!

Потребителски аватар
mladen0101
Автомобил: polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот mladen0101 » Сря 05 фев 2014 12:01

http://www.blitz.bg/news/article/248719 Малко по малко истината ще излезе наяве!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”