Препоръчай филм
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
"На всеки километър" - тва е класиката на българското кино!
и един нов "Пътуване до морето"
ето едно кадарче от него http://www.vbox7.com/play:2a493b1d
и един нов "Пътуване до морето"
ето едно кадарче от него http://www.vbox7.com/play:2a493b1d
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Хм...аз пък от началото на годината съм на вълна сериали,след като изгледах наличните сезони на "Бойна звезда Галактика"(в момента чакам да се натрупат сериите от последния
),в момента гледам "Изгубени"(LOST)-много свежо сериалче,кефи ме,особенно като имаш възможност да гледаш по три серии на вечер без реклами
.
Кажете нещо подобно като го свърша и него?

Кажете нещо подобно като го свърша и него?
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:

В ролите : Алексей Чадов, Марина Александрова, Лев Прыгунов, Алексей Гуськов, Эльвира Болгова, Николай Чиндяйкин, Станислав Бондаренко
Държава : Русия
Година : 2008
Времетраене : 1:48:42
Режисьор : Олег Фесенко
Резюме : Те живеят на пределна скорост. Те са стрийтрейсъри, улични състезатели. За тях надпреварата е смисъл на живот, страст, способна да обедини всякакви хора, даже такива, като Степан и Докер. Те не само обичат колите - те не могат да живеят без скоростите и риска. Но докато за единия целта никога не оправдава средствата, за другия определящо значение има само размера на хонорара. Когато изниква задача - за един милион долара да организира за една вечер състезание между скъпоструващи елитни автомобили, Докер разбира, че без приятеля си няма да се справи. Но когато и Катя, любимото момиче на Докер, отива при Степан, става ясно, че конфликтът е неизбежен...
Свали : Цък ТУК

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Let's Go to Prison е филма!.:Stef4o:. написа:Нищо, че темата е "препоръчайте филм", аз да питам дали някой може да ми помогне в издирването на един филм.....
Значи, филма беше за това как един обвинен за виновен(в последствие той си излежа присъдата) от някакъв адвокат не помня точно името на адвоката - помня само, че беше 3ти......смисъл, някакво име и накрая 3ти
![]()
![]()
)Та момъка искаше да натопи адвоката та да влезе във затвора, а и той заедно с него.Успя и в последствие в затвора му правеше номера - за да си отмъсти и да му е гадно на адвокатчето.Обаче накрая адвоката взе, че стана популярен в затвора - почна да движи с един огромен негър.Накрая на филма успяха да избягат от затвора - направиха се на мъртви и ги извлякоха в чували.После огромния негър ги изрови(на него му беше свършила присъдата) и така..........
Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарен!:wink:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”