One написа:joker написа: и полека, лека след 5-6 месеца пешеходците ,които въпреки безлюдния път преди са изчаквали послушно зеленото.......
и аз така ама на обратно
седя си в колата и чекам да стане зелено за да направя ляв завой
и така месеци наред да не кажа години
да ама тия дето от дясна лента правят ляв завой на червено не се учат от мен, що така ???
още по лошо , понеже аз обичам да променям нещата когато зависят от мен спирам при катаджиите дето седят и гледат безучастно как поредния джип/лимузина/тарикат завива така и ги питам - тоз прави нарушения защо не го спряхте - отговара е - господине дайете си документите за проверка......
така стават у нас нещата или по скоро не стават щото колко са тия дето вместо да плямпат и да писурчат правят реално нещо да се промени ????? колко питам аз ??????????
такааааааааа
хайде драги ми патриоти-писачи дружно да се самозапалим или направим харакаири пред парламента както някой предложи дано нещо се промени
ко ша кажете а ?????
Ще кажа само,че нихилизмът и тоталното отрицание не само ,че не създават нищо,ами и водят след себе още по-големи разрушения ....и по-голям комфорт за заинтересованите от хаоса и беззаконието хора....