За ЦСКА, футбола и мъката
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Blau&Weiss написа:Тъжно.....от чаканите хиляди,милиони и т.н мисля че бяха около 300 човека най-много....
Мислиш ли ако това е истина че входа е бил 20 лв. ще се юрнат всички да плащат.След тия кражби хората само си мислят как да набутат още кинти в някой джоб.Тая бутафоия дето са я измислили 20 кинта да се събират от феновете изродите са фрашкани с пари тъпите футболисти карат некви коли дето аз мога само да си мечтая да ги карам, мачкат силиконче и ся феновете да дават пари аааа къде отиваме може би.От както го има тоя отбор всички в семейсвото ми са били от него и аз съм ама да им дам пари да се оправят хахахаха.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Papa_Dock написа:Blau&Weiss написа:Тъжно.....от чаканите хиляди,милиони и т.н мисля че бяха около 300 човека най-много....
Мислиш ли ако това е истина че входа е бил 20 лв. ще се юрнат всички да плащат.След тия кражби хората само си мислят как да набутат още кинти в някой джоб.Тая бутафоия дето са я измислили 20 кинта да се събират от феновете изродите са фрашкани с пари тъпите футболисти карат некви коли дето аз мога само да си мечтая да ги карам, мачкат силиконче и ся феновете да дават пари аааа къде отиваме може би.От както го има тоя отбор всички в семейсвото ми са били от него и аз съм ама да им дам пари да се оправят хахахаха.
абе не е ли Вход 20 като Вход "В" 20 е номера на входа май на националния стадион

- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="DragoGT"][quote="Papa_Dock"][quote="Blau&Weiss"]quote]
Драго и аз така си помислих ама се подведох по писаниците на един колега че входа е 20
и трябваше да си излея насъбралата се злоба
Пред Г сектор е събитието ама така се получава като пишат сто човека и само няколко мислят кво пишат.
http://sport.actualno.com/news_166417.html
Драго и аз така си помислих ама се подведох по писаниците на един колега че входа е 20

http://sport.actualno.com/news_166417.html
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След това "нещо", което гледам в момента по телевизията...тия изчадия с извинение, не заслужават да имат отбор.. Събрали се 200 наркомана ,пияници и други изпаднали и псуват по държавата , бутайки се и скачайки. 80% с усмивки на лица , имаше пияници на "сцената" ,които едвам се покалщаха ,а 30 дроги си правеха пого!? Що за протест е това? Горяха се шалове на "Левски" и се пееше "Сашо Томов педераст педераст" Тва ако е някакво подобие на спасителна акция за цска , сори, ама и В група си е достта престижно! Докато не се съберат нормалните фенове и не се направи нещо с !РАЗУМ! нищо няма да се случи...
П.С. Някой да ми обясни смисъла от това нещо,което описах по-горе?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Blau&Weiss написа:След това "нещо", което гледам в момента по телевизията...тия изчадия с извинение, не заслужават да имат отбор.. Събрали се 200 наркомана ,пияници и други изпаднали и псуват по държавата , бутайки се и скачайки. 80% с усмивки на лица , имаше пияници на "сцената" ,които едвам се покалщаха ,а 30 дроги си правеха пого!? Що за протест е това? Горяха се шалове на "Левски" и се пееше "Сашо Томов педераст педераст" Тва ако е някакво подобие на спасителна акция за цска , сори, ама и В група си е достта престижно! Докато не се съберат нормалните фенове и не се направи нещо с !РАЗУМ! нищо няма да се случи...
1. На следващата среща с удоволствие ще те чакам да ми кажеш в очите нарконан!
2. Протеста беше повече от смешен!
3. Бяхме хора които отгодини не бяха стъпвали на мач!
4. Успяхме да блокирама "Попа" за 10 минути
5. Това е само началото , очакваите безредици, очакаваите кръв, Но ти фено на втория отбор , продължаваи да стискаш палци и се моли ... моли се да не излезе всичко на яве , моли се да не те срещнат момчетата които оплюваш!!!!

- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж сега колега, познавам доста от хората присъстващи на тоя концерт и мога да ти гарантирам за някои от тях че са ИЗПАДНАЛИ наркомани. Колкото до това дали ще ги срещна, срещал съм се много пъти с тях и съм пил бира с тях, така че няма с какво да ме уплашиш. Ако ника ти е наистина насочен към футбола, мисля че поне малко ще си запознат че тия неща не се правят така в тоя свят
Това си беше чиста излагация, ако искахте да направите нещо като хората - примери бол
Интересно защо някои от интересните фигури в агитката на цесека не присъстваха:) Правилно се дистанцираха
П.С Аз съм за спасението "ви". За мен винаги е било удоволствие да играем с вас

Това си беше чиста излагация, ако искахте да направите нещо като хората - примери бол

П.С Аз съм за спасението "ви". За мен винаги е било удоволствие да играем с вас

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Жоре бе чета и ти се чуда на акъла що се връзваш толко бе братле,не се коси,много нерви хвърляш за тез буклуци,в смисъл нейскъм да те обида братле ма са буклуци,независимо дали са червени ,сини или зелени,всички братле си глеат за тех па за фена го еби у гъзо,аз дееба се ядосвах кат луд че падаме от Беверен от Олимпия от незнам си кой и се ядосвах кат луд зема та дигна кръвно и на мен после не ми е добре а те пичовете им дреме на гъзо идат и се напият кат идиоти ,а ти се нервиш.За последната 1 година си казах край без повече нерви даже не ги гледах тез олиговрени-сините лъвчета дека кой ги хванеше всеки ги биеше.Та ти се чуда на теб за кво се нервиш и се ядосваш и опонираш на всяко мнение,остави не се коси казвам ти го за поред път ,уважавам те много и съм сигуре че те боли,но тях за теб не ги боли ти просто си поредния болен мозък който им дига акцийте
Жоре знам че си пич и не съм искал да те обида грам ако съм го сторил извинявай

Жоре знам че си пич и не съм искал да те обида грам ако съм го сторил извинявай

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
MITKO_DVD написа:Жоре бе чета и ти се чуда на акъла що се връзваш толко бе братле,не се коси,много нерви хвърляш за тез буклуци,в смисъл нейскъм да те обида братле ма са буклуци,независимо дали са червени ,сини или зелени,всички братле си глеат за тех па за фена го еби у гъзо,аз дееба се ядосвах кат луд че падаме от Беверен от Олимпия от незнам си кой и се ядосвах кат луд зема та дигна кръвно и на мен после не ми е добре а те пичовете им дреме на гъзо идат и се напият кат идиоти ,а ти се нервиш.За последната 1 година си казах край без повече нерви даже не ги гледах тез олиговрени-сините лъвчета дека кой ги хванеше всеки ги биеше.Та ти се чуда на теб за кво се нервиш и се ядосваш и опонираш на всяко мнение,остави не се коси казвам ти го за поред път ,уважавам те много и съм сигуре че те боли,но тях за теб не ги боли ти просто си поредния болен мозък който им дига акцийте![]()
Жоре знам че си пич и не съм искал да те обида грам ако съм го сторил извинявай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бате да , прав си!
но аз съм един от тези момчета дето и 100 човека да ни нападнат , скачам!!!
бате реве ми , не за друго ами заради гаврата с цска!
моята кръв има една марка и тя е ЦСКА!
- Viktor_99
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каквото и да си говорим, всичко вече е свършило. Както всичко в тази държава така и във футбола има различни критерии. Не може да станеш шампион с 16 точки преднина пред 2-рия и след това да не играеш там, където ти е мястото, а именно в ШЛ. Евала правя на Рапид, които отказаха да заместят Стяуа и казаха, че не им е там мястото!!!!!! Това в БГ няма да стане и онзи Борат, да не излиза с номерата, че щели да ги накажат ако не заместят ЦСКА .....
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
marka написа:Каквото и да си говорим, всичко вече е свършило. Както всичко в тази държава така и във футбола има различни критерии. Не може да станеш шампион с 16 точки преднина пред 2-рия и след това да не играеш там, където ти е мястото, а именно в ШЛ. Евала правя на Рапид, които отказаха да заместят Стяуа и казаха, че не им е там мястото!!!!!! Това в БГ няма да стане и онзи Борат, да не излиза с номерата, че щели да ги накажат ако не заместят ЦСКА .....
Ти па ко искаш? Никой да не играе ли? Аз не съм фен на кирливите ви шопски тимчета и ми е все едно кой ще играе в ШЛ, стига да имаме представител. Определено и двата отбора са смешни и само ще се излагат там, но поне ще гледаме нещо. И стига сте ревали. ЦСКА и БФС се изложиха по космически начин. Пийте една студена вода и квото било тва е...поне се отървахте от Томов.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”