Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Значи, не е въпроса да се превръщаме в буквояди, но честно да ви кажа, на мен ми е писнало да чета неграмотно написани постове, с правописни грешки, сякаш нарочно допуснати. Толкоз са тъпи(грешките), че не намирам логично обяснение, някой да ги е извършил без да иска и в такова количество. Ся, може всичко да е, ама да си на години и да не можеш да пишеш правилно, това е излагация и срам. А мисля, че тука няма 10 г. хлапета? И не виждам обективна причина, която да извинява и оправдава, неграмотно написани постове, пълни с всякакви грешки, написани на някаква измислена азбука. Вижте, дискутираме неща от първи клас. Това е срам за нас като форум, аз така го виждам. Да пренебрегнеш с лека ръка, нещо, което е поставено в основата на живота ти от ранно детство, за да имаш един успешен и богат живот, това е.... незнам какво кажа. Били сме автомобилен форум и т.н. глупости. Какво извинява това, че сме автомобилен форум? Простотия, неграмотност, липса на морал и етика?
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
ALESYZ написа:Какво извинява това, че сме автомобилен форум? Простотия, неграмотност, липса на морал и етика?
То масата хора от форума, за последните 2 думи съм сигурен, че не могат да дадат смислено обяснение какво означават, ти си тръгнал да им се обясняваш.... не е държавата, хората са си виновни и само на себе си могат да се сърдят....
Re: Конкурс за неграмотни във форума!
Нека не превръщаме темата в дебат. Моля вижте целта на автора:
Пример:
Vlad777 написа:От сега нататък нека добавяме цитати от мнения тук и след месец да изберем най-неграмотния във форума!
Пример:
fantom911 написа:с ножи табели е нямас венетка и гражданска преглед незнам
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Да, да... http://today.actualno.com/news_170675.htmlbenzino написа:Даскалиците на времето са си свършили работата.
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Vlad777 написа:Да, да... http://today.actualno.com/news_170675.htmlbenzino написа:Даскалиците на времето са си свършили работата.
Колега, добре си е написано на цитата - навремето. Не е необходимо да ми показваш сега как е. Повечето юсъри на форума бая отдавна са завършили даскало ( аз съм завършил преди 1 година, но основните работи съм ги учил години преди това). И има голяма разлика между преподавателите преди 10 години и сега...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
benzino написа:Чудил ли си се каква е разликата между това да пишеш на ръка и да пишеш на клавиатура? Ако се досетиш ще е гениално!
Като пишеш на клавиатурата, да не пишеш на друг език? Доста плитък довод да пишеш на шльокавица и да караш хиляди хора да се чудят за какво иде реч!

Има бутон "Преглед"! Написваш си мнението, преглеждаш, редактираш и тогава го пускаш

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
uzen написа:здр колеги знаели някои колко струва бензиновата понпа на голф-3 нова и втора употреба
uzen написа:здр колеги ако мойите помогнете зажтото аз же4е сесе побаркам колата гасне както си варви моля помогнете ако можите
uzen написа:здр колеги неми идва захранване на релето на бензин понпата претпазителя е здрав незнам от каде мойе да баде ако мойете помогнете благодаря за саветите претварително
тоя човечец просто няма празно... не знам кога да спра да го цитирам...
или вече почнаха да преподават компютри преди български език? само това обяснява неграмотността в съчетание със способността да се оправя с компютъра...

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
martin_ganev написа:здравеите днес забелязах 4е имам някакав лувт на задно дясно колело та вАпроса ми е от какво мойе да е това не6то преди седмица сменях накладките на маистор мойе ли от това да се е полу4ил този проблем?като завивам по рязко надясно се осе6та некжо троптене и като разклата гумата с крак се осе6та 4е има некакав лувт?може ли да е лагер.и ако е лагер да ми предложите марка лагери за да знам кви да си взема.благодаря предварително.колата е голф 3 ГТ с 4 дискови спира4ки за информация.мерси предварително
martin_ganev написа:колеги вийдам че сте напред с материяла но мен конкретно ме интересуваше като си взема GPS-navigator трябва ли да му се плашщат такси и други такива за да го ползваш или само си взема6 карта и това е?как се инсталира и трябва ли да се ходи на маистор за тази цел?поздрави
martin_ganev написа:колега аз сам с Голф 3 ГТ и сам стра6но доволен.за 90коня варви направо супер и немем проблеми за сега а и 4есто го изцепвам но нищо му няма.няма да збурка6 това е прили4ен вариянт за БГ
martin_ganev написа:трябва да видиш дали вобще идва кабел до вратата.кората е на щипки но ако си с обикновени стакла требва да махниш вртутката от кората като издурпаш вутрешния прустен настрани.ако искаш пи6и на Л.С. какво те интересува и 6те ти обясна подробно.но ако не се види кабел като махнеш колоната тябва да се маха кората.
Във всичките му постове има много грешки

Последна промяна от VW-fenka на Съб 12 юли 2008 16:59, променено общо 2 пъти.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето и още от въпросния колега:
Няма толкова много грешки на едно място, а пък "ъ" изглежда е непонятна буква за колегата.
martin_ganev написа:ами колега проблема е там че накои път като освободя от скорост и оставя на свободна колата задуржа на 2000-2500 оборота.някои ако знае каде е проблема ще му бъда благодарен.
martin_ganev написа:здравеите и от мен.а доно ти остане време че да направим една сбирчица за6тото не6то сме несириозни обади се като се варне6
martin_ganev написа:ами колега проблема е там че накои път като освободя от скорост и оставя на свободна колата задуржа на 2000-2500 оборота.някои ако знае каде е проблема ще му бъда благодарен.
martin_ganev написа:здравеите.и аз имах същия проблем но само веднуж.запуши от кам копчето за авариини.огасих и после запалих но ни6то вече не пу6е6е.смукнах вси4ко от таблото но нема6е нито опу6ени кабели нито разтопени ...
Няма толкова много грешки на едно място, а пък "ъ" изглежда е непонятна буква за колегата.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
martin_ganev написа:здравеите днес забелязах 4е имам някакав лувт на задно дясно колело та вапроса ми е от какво мойе да е това не6то преди седмица сменях накладките на маистор мойе ли от това да се е полу4ил този проблем?като завивам по(тире)рязко надясно се осе6та некжо троптене и като разклата гумата с крак се осе6та 4е има некакав лувт?може ли да е лагер.и ако е лагер да ми предложите марка лагери за да знам кви да си взема.благодаря предварително.колата е голф 3 ГТ с 4 дискови спира4ки за информация.мерси предварително
бери му лайката брат... човек с 4-ти клас не трябва да прави толкова елементарни грешки...
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
serge написа:колега понеже неразбирам от това аза мерцедес124 ставатли
serge написа:и дате питам тилиги инсталирва6 и немога да разбера как сега само на касите ли 6те светиат
serge написа:а на далги неможели дасе сложи са6то ксенон
На този юнак всичките му 50-тина мнения са един голяяяям бисер

Последна промяна от groznika на Нед 13 юли 2008 19:12, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”