scuba написа:аз лично алкохол не употребявам
и после пак
scuba написа:Абе нали ти казах че алкохол не пия бе!!!

Rabbit_TDI написа:Колега не се лажи от излянията във форума и не смъкваи цената.Колата ти си заслужава!!!Просто търсенето на коли такава година и в добро състояние не е голямо...
Meти написа:О бате по отношение на пръдните съм цар!
Най-обичам в маршрутка или в някое превозно средство от градския транспорт.
Та така веднъж ми се пърде пръднах и се насрах![]()
Rabbit_TDI написа:Ти си накалял терена начи.Аз на тва трудова злополука мо викам.Тва е лошото на праднята че дадеш само да "изпуснеш компресия",па то фане та фърли масло
pit написа:...Иначе компютрите са 3 вързани и си имат лан и интернет,но исках и на лаптопа/той се явява четвърти/ да пусна "въздушен"като седя долу в градината и си печа барбекюто в беседката в градината,да си разглеждам любимия vwclub
![]()
.(Майтапя се исках и в к..ефа да имам нет,маняк съм)...
buFka написа:Това ми е втория ник (ако ви кажа първия ше отнеса бая псувни, а и може някой да се сети че ми има зъм от чата![]()
![]()
)...идва от едно инфо което бях бутнал един бот на irc (супер ме дразни някой да ми се включи и да ми кайе "хай" и после "асл плс"), а именно "hi asl pls, imash li pic, moito e 9/f/Iagodovo i sam malka siganka s lacheni buFki"....та не стигаше да напиша обуФки и затова стана буФки и една бройка съответно буФка....
Пребира се мъж мъртво пиан а жена ми го чака на вратата запретнала ръкави а в ръката и точилка. Влиза мъжът а тя започва да крещи:
тя - Идиот, простак, мръсник, пианица кое време е та ми се пребираш сега...
той - грааа грааа грааа
тя - не те е срам погледни се на какво приличаш .......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта