ебаси наглярите

oganisjan написа:......?
oganisjan написа:Вчера представител на фирма фронтимекс упражни физическо насилие над мен, хвана ме за гърлото и ме заплаши, при което ми паднаха очилата и едното стъкло се счупи. Имам запис от видеокамерата пред офиса на фирмата. Какви са ми правата?
dido.sofiq написа:фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко
![]()
![]()
badov написа:dido.sofiq написа:фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко
![]()
![]()
Не мисля, че това което казваш трябва да става пример за подражаниеЗаради такива тарикати като теб ги има и тези борчески фирмички за събиране на задължения.След като си ползвал дадена услуга е редно да си я платиш рано или късно
![]()
Това, че има колеги които ги притесняват без причина и се опитват да ги метнат с някакви измислени сметки е друг въпрос.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта