СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?

Мнениеот hooligans » Пет 06 яну 2012 9:09

Как какви, жалба, съд
ебаси наглярите :shock

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Пет 06 яну 2012 9:30

oganisjan написа:......?

Медицинско удостоверение, издава се в Съдебна медицина срещу такса. То Ви е важен документ, жалба В РПУ, граждански иск за посегателството..и свинята ще се наиграе качествено. :banghead:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 06 яну 2012 11:24

Стига бе scare
Трябваше веднага да писнеш в полицията...
Направо нямам думи :screwy

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 06 яну 2012 11:33

ако не би повлияло отрицателно в битката ти с тази фирма (ако ще има такава) може би трябва да публикуваш някъде записа :roll:
при вдигането на шум винаги инстанцийте заработват по-отговорно и бързо

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 06 яну 2012 11:58

задължително медии!!!!!

dido.sofiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido.sofiq » Пет 06 яну 2012 12:45

фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ ;) ... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко :lol: :lol: :lol:

Последна промяна от group® на Пет 06 яну 2012 17:50, променено общо 1 път.
Причина: С тоя език - другаде!

dido.sofiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido.sofiq » Пет 06 яну 2012 12:46

oganisjan написа:Вчера представител на фирма фронтимекс упражни физическо насилие над мен, хвана ме за гърлото и ме заплаши, при което ми паднаха очилата и едното стъкло се счупи. Имам запис от видеокамерата пред офиса на фирмата. Какви са ми правата?

МЯТАЙ ГИИИ !!! ДЕЛО ЗА СПЛАШВАНЕ...ЗА РАЗВАЛЯНЕ НА ПОКОЯ... ПИШЕШ ЯКОООО, ЯКОООО да има в жалбата и най-добре се консултирай с авдокат, а щом имаш записсссс :banana :banana - в съда ...

Потребителски аватар
badov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badov » Пет 06 яну 2012 12:52

dido.sofiq написа:фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ ;) ... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко :lol: :lol: :lol:

Не мисля, че това което казваш трябва да става пример за подражание :banghead: Заради такива тарикати като теб ги има и тези борчески фирмички за събиране на задължения.След като си ползвал дадена услуга е редно да си я платиш рано или късно :beat_butt2
Това, че има колеги които ги притесняват без причина и се опитват да ги метнат с някакви измислени сметки е друг въпрос.

dido.sofiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido.sofiq » Пет 06 яну 2012 13:05

badov написа:
dido.sofiq написа:фирмата на мой близък имаше сметки за към 3000 лв ... СГ-то званяха ама като ги насереш на п*чка матерна замлъкват после поскачат ама всичко на психическа основа НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ ;) ... аз ли4но имах карта на глобул със стара сметка за 140 лв и я метнах ... дреме ми на кура. САМО ДА ВИ КАЖА - ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПРИТЕСНЯВА. НИКАДЕ НЕ ФИГУРИРАТЕ КАТО ДЛЪЖНИК НА ДЪРЖАВАТА.ГЛОБУЛ да го .... така че споко :lol: :lol: :lol:

Не мисля, че това което казваш трябва да става пример за подражание :banghead: Заради такива тарикати като теб ги има и тези борчески фирмички за събиране на задължения.След като си ползвал дадена услуга е редно да си я платиш рано или късно :beat_butt2
Това, че има колеги които ги притесняват без причина и се опитват да ги метнат с някакви измислени сметки е друг въпрос.

чакай малко бе. Оператора винаги е на далавера като надписва смеетките.И не само аз съм в кюпа има и други много други като теб .А и не съм пример за подражание . ПРосто казвам ,че не трябва да се подават на тази фирма.

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 08 яну 2012 11:35

Т.е. обобщението е, че такива фирми-посредници не могат да ти направят нищо...или?

kraskko
Автомобил: bmw
Двигател: dizel
Контакти:

Мнениеот kraskko » Нед 08 яну 2012 16:11

скоро по новините даваха репортаж за колекторските фирми,направили са някакво сдружение за да се разграничат от мутренските групички,които вземат задължения по методите от 90те г.заплахи побой и т.н. управителя на подобна фирма обясняваше в репортажа,че вземанията при тях са изцяло на законова основа.а именно издирват реални длъжници и по законов ред събират задълженията.докато СГ-ГРУП са си мутрагени и трябва да си търсим правата.може репортажа да е плтена реклама и въпросното сдружение на законните бирници да е само конкуренте ход срещ другите,уж мутренски организации,не знам но е факт,че банки и кредитни компании все по-често прибягват до услугите им.лошто е,че има много хора които са притеснявани от СГ-ГРУП без да са били абонати на глобул,това вече си е за масово завеждане на дело срещу тях от потърпевшите.аз имам задължение към глобул и мисля да го погася,защото съм ползвал усугите им и е редно да си платя.така мисля,че трябва.а не да чакам,да не би,да ми се размине този разход.

Потребителски аватар
oganisjan
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oganisjan » Чет 12 яну 2012 8:27

Вчера ходих до офиса на фирмата и ми обясниха, че 'едва ли не е нормално да има умерено физическо насилие' защото много от длъжниците не разбирали от дума ... death

Потребителски аватар
miro_hack
Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
Двигател: Cffb

Мнениеот miro_hack » Чет 12 яну 2012 14:35

Трябваше да разбиеш муцуната на това прасе на място,гадно,гнусно изчадие деградирало!

Mладеж
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mладеж » Сря 15 фев 2012 15:13

Здравейте.Аз съм студент,напът да подпише граждански договор с въпросната СГ Груп.Поста ми е куриер/инкасатор,като длъжността,която ще трябва да изпълнявам,е да връчвам цесии на "дължимите" лица.Доколкото рабрах от темата,държанието на други куриери е било нагло,а на мен и останалите кандидати ни обясниха,че ние трябва да очакваме грубо отношение,но в никакъв случай да не отвръщаме с такова.Дори човека,който ни разясни длъжността ни каза че наистина в call center-a на компанията са изключително груби към "клиентите" и дори към тяхни колеги.В клона на фирмата,където евентуално ще работя,а именно Велико Търново,работят и момичета.Та,мисълта ми е че след като прочетох коментарите се зачудих,има ли някой от Велико Търново,който да е бил посетен от служител на фирмата? Или може би в другите градове отношението е различно?

kraskko
Автомобил: bmw
Двигател: dizel
Контакти:

Мнениеот kraskko » Сря 15 фев 2012 17:49

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... _leva.html ето как стават работите.плащаш на БТВ и народа се шашка яко,тая женица е взела някой друг лев за да изиграе "жертвата".обикновенно като снимат във Факултето,доста хора се струпват а в този репортаж само двама души се виждат.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”