Протест срещу акцизите на горивата, включете се, ако искате

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 02 юни 2008 20:48

Eбаси е така секи му излиза нещо и се отказва в последния момент................. :evil:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 02 юни 2008 20:59

batmilko написа:
Tinko написа:
Hertz написа:Последните няколко поста са все едно за 1 Април деа ???? Вие сериозно ли говорите ????? :shock :shock :shock :shock

Братле току що си похарчих всички пари за тоя месец, утре трябва да взема заплата, с кво да я зареда тая кола та да бичи цял ден пред Невски. Ако успея ще дойда но не обещавам.

Искам някой който ще ходи 100% на ЛС да ми прати номера си, да му звънна ако реша да дойда, за да ми каже дали ще може да се мине с кола....

П.С Ако може да е познат.... :lol:
питай санто трафиканте :twisted:
абе кога съм казал че ще ходя по такива мероприятия :shock
аз няма да мога защото колата ми е малка :idea:
но виж Варбона с тая бая народ ще събере :roll:

....

абе тоя що кара Ситрон :shock

аа Боте и ти си с комби :idea: не се ослушвай :arrow:

:evil:
mod edit: Varbona

Потребителски аватар
Torsi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Torsi » Пон 02 юни 2008 21:00

хаха...Започна се с отказването....

Аз ще дойда в 11 пред невски ама от 11:30 до 12:15 няма да съм там че имам изпит и пак се връщам...Ще има ли някакъв проблем с включването ми отново в колоната??

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 02 юни 2008 21:25

4 1/2 :lol:

Потребителски аватар
shondy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shondy » Пон 02 юни 2008 23:15

santo_trafficante написа:абе кога съм казал че ще ходя по такива мероприятия :shock
аз няма да мога защото колата ми е малка :idea:
но виж Варбона с тая бая народ ще събере :roll:

абе тоя що кара Ситрон :shock

аа Боте и ти си с комби :idea: не се ослушвай :arrow:

колега и теб исках да заинтиргувам за участие в организацията ,затова те моля като човек който има нужда от помощ ,ела с нас за да сме силни. :twisted:

Потребителски аватар
shondy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shondy » Пон 02 юни 2008 23:21

Имаме разрешение за 150 автомобила в колона ,но все пак трябва да дойдете ,и аз съм на работа и жена ми е болна и дипломна работа пиша ,но на тоя ден съм казал НЕ на всичко ,това ми е приуритет ,за да постигнем целите си трябва да сме единни ,ако вие не дойдете ,няма на кого после да се сърдим като сипваме бензин и нафтан и на 2.70 и на 3.20 и на 4.30 ,съжалявам всички които не могат да доидат ,но в другите форуми се готви революция както каза един колега ,а тук не ви усещам като Бунтари поне малко.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Вто 03 юни 2008 7:33

shondy написа:Имаме разрешение за 150 автомобила в колона ,но все пак трябва да дойдете ,и аз съм на работа и жена ми е болна и дипломна работа пиша ,но на тоя ден съм казал НЕ на всичко ,това ми е приуритет ,за да постигнем целите си трябва да сме единни ,ако вие не дойдете ,няма на кого после да се сърдим като сипваме бензин и нафтан и на 2.70 и на 3.20 и на 4.30 ,съжалявам всички които не могат да доидат ,но в другите форуми се готви революция както каза един колега ,а тук не ви усещам като Бунтари поне малко.
Това сериозно ли е ? :roll:

П.П. Ако дойдат 100-150-200-250 автомобила, мисля че няма да стане абсолютно нищо. В София да има 500 000 автомобила, и от тях да се дигнат на протест 500, е просто нищожна работа!! Само на 500 човека ли им е скъп бензина. А те ни предлагат да има КОЛОНА от 30 АВТОМОБИЛА :shock . Това е някаква шега нали ?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 03 юни 2008 7:40

shondy написа:Имаме разрешение за 150 автомобила в колона ,но все пак трябва да дойдете ,и аз съм на работа и жена ми е болна и дипломна работа пиша ,но на тоя ден съм казал НЕ на всичко ,това ми е приуритет ,за да постигнем целите си трябва да сме единни ,ако вие не дойдете ,няма на кого после да се сърдим като сипваме бензин и нафтан и на 2.70 и на 3.20 и на 4.30 ,съжалявам всички които не могат да доидат ,но в другите форуми се готви революция както каза един колега ,а тук не ви усещам като Бунтари поне малко.

Колега, съжалявам, няма как да стане в моя случай, казах, че вчера ми беше първия работен ден в новата фирма, просто НЯМА как да се чупя, нито имам платена, нито нищо. Към края на месеца излизам 1 седмица неплатена за да уча за държавен, морето тая година ми се разминава отвсякъде. Да беше в неработен ден задължително щях да съм там, но то и ефект няма да има.
С вас съм, помагам от бюрото си.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 03 юни 2008 7:43

Аз на обедна почивка мога да дойда. Но само един въпрос ме вълнува дали всичко ще свърши за час и половина ако не оставям колата заключвам и се прибирам в офиса с рейс :lol:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 03 юни 2008 9:35

Hertz написа:
Това сериозно ли е ? :roll:

П.П. Ако дойдат 100-150-200-250 автомобила, мисля че няма да стане абсолютно нищо. В София да има 500 000 автомобила, и от тях да се дигнат на протест 500, е просто нищожна работа!! Само на 500 човека ли им е скъп бензина. А те ни предлагат да има КОЛОНА от 30 АВТОМОБИЛА :shock . Това е някаква шега нали ?

Моля четете.
Още от първото изречение в поста на shondy е уточнено колко автомобила ще вземат участие в протестното шествие, т.е. 150. Отделно от тях другите, които надвишават тази бройка ще останат на паркоместата до храм паметника "Ал. Невски". Желателно е при тези автомобили да останат няколко колеги за охрана и трябва да имат записващи устройства-камери, телефони с камера и подобни, за да могат да реагират при евентуални неправомерни действия.
Не смятам, че колона от 150 автомобила е за подценяване
.

Както писах и по-горе тук винаги ще има песимисти търсещи не решение, а оправдание. Нека да не се отчайваме, а да се сплотим и да заявим спокойно нашите искания.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 03 юни 2008 12:33

Колеги има ли новини от протеста? Да не е бил само santo_trafficante ?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 03 юни 2008 12:37

Ей сандо сложи газово !!! за кво протестира :(

Потребителски аватар
dare__devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dare__devil » Вто 03 юни 2008 13:54

Около 50 коли бяхме....жалка работа...БМВ и Фау Ве-та най-вече...
Хубавото беше, че рядко се виждат хора сплотени от някаква идея..без значение какво карат :) Мисля , че все пак има някаква надежда...ако не за цените на горивата, то за нас като хора.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 03 юни 2008 13:59

dare__devil написа:Около 50 коли бяхме.....

яко.а снимаха ли ви някаква телевизия?

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 03 юни 2008 14:01

Varbona написа:Колеги има ли новини от протеста? Да не е бил само santo_trafficante ?

Да при това добри брат :) .
Нашият форум не беше особенно добре представен, :wink: но ако е успокоение, само santo_trafficante не дойде.
Мероприятието премина по ноти и като първо такова е много добро начало. Вероятно това ще стане дело с продължение и история, което ще се пише от участниците в него. Нека да направим всички заедно това възможно.

По данни на преброителите рисъстваха ок 70 автомобила, повече подробности от медийните наблюдатели ще бъдат отразени по новините на БТВ и др. медии, но нека и shondy да си каже.

Отравихме нашите искания, описани в 5 точки чрез Председателя на Народното събрание до Премиера на България. Ще очакваме писмен отговор до 10.06.2008 г., след което ще продължим нашите действия.

ОФФ
Нещо става със сайта, в тази тема пиша не веднъж, а втори ден не получавам известие :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”