Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Според мен повечето негативни мнения в темата са от хора, ползващи лидл-ски инструменти за професионални нужди. Ами, няма пълно щастие, пичове! Но пък на пазара има достатъчно профи брандове - от пиле мляко, дет са вика! И поне допреди 5-6 години гаранцията на батериите беше макс 6 месеца, независимо от марката - явно има защо...
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На макита и девалт е 12 месеца.Лидълските батерии не са Ок.Освен на тормоз,не държат механично,не държат на студ и жега колкото маркови такива.При интензивно ползване, максимално 1 година работят.Но пък струват на половина на маркова,ако сравняваме машина -машина
Обаче погледнато от мен,сравнявам цена на 5 амперчаса девалт моя цена с ДДС е 125 лв.
Лидълска приравнена към капацитета ,излиза пак толкова горе долу.Та Лидъл съвсем не продават евтино.
Даже напротив,цените им са почти същите като за маркова такава.
Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk
Обаче погледнато от мен,сравнявам цена на 5 амперчаса девалт моя цена с ДДС е 125 лв.
Лидълска приравнена към капацитета ,излиза пак толкова горе долу.Та Лидъл съвсем не продават евтино.
Даже напротив,цените им са почти същите като за маркова такава.
Изпратено от моят Redmi Note 8T с помощта на Tapatalk
Последна промяна от Ronin на Пет 03 яну 2020 17:11, променено общо 1 път.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
samo_pechka написа:Така е. Ползваш, не ползваш , идва момент е за кофата.
Кое е така? Написал съм, че батерията ми надживя винтоверта и вероятно ще надживее и новия, който ми дадоха. Батерията е екстра, машинката е скапана. Като я купувах си мислех, че е евтина, ама вече знам, че е на цената на Бош, Макита, ДеВалт и прочее.
Едит: Значи съм късметлия и ми се е паднала най-качествената лидълска батерия.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Поста ми не беше точно към теб. Но сега разбирам, че ти си коментирал лидълска батерия. Изненадан съм, явно има изключения. Моето мнение е заключение от приятелски покупки на ак.инструменти Парксайд. Всички те се изказаха негативно, верно , ползват си ги, не да ги слагат във витрина, но нали са за ползване в края на крайщата. Някои от тях си накупиха пак машина с батерия и отделно по още една или две. А един от тях мина на друга марка, отказа се,
- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
От понеделник ще има перфоратор, търся си такава машина за домашно ползване. Някой с наблюдения ? Не е ли слабичка?
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Имам този с 1050W мощност и съм много доволен, за конкретния нямам впечатления.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
ktamen написа:samo_pechka написа:Така е. Ползваш, не ползваш , идва момент е за кофата.
Кое е така? Написал съм, че батерията ми надживя винтоверта и вероятно ще надживее и новия, който ми дадоха. Батерията е екстра, машинката е скапана. Като я купувах си мислех, че е евтина, ама вече знам, че е на цената на Бош, Макита, ДеВалт и прочее.
Едит: Значи съм късметлия и ми се е паднала най-качествената лидълска батерия.
Ти си сигурно единствения тук,на който машината се е скапала по-бързо от батерията. Ние имаме служебен винтоверт- батерията отдавна,отдавна се скапа,но машинката държи фронта. Сега е с преправяна батерия,но и тя вече е ''пътник'' Сега може да ни изнесеш лекция за правилното ползване на батерията...
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
netizen написа:От понеделник ще има перфоратор, търся си такава машина за домашно ползване. Някой с наблюдения ? Не е ли слабичка?
Ако наистина ,ще го ползваш при дом.условия- купувай. За цената си е супер.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Те повечето от този клас и сходни параметри на пробиване са с около 500-600 вата мотори. Мощността ако е толкова колкото я пишат-добре. Щом ти трябва- взимай я. Ако нещо не ти допадне, с касовия бон и обратно парите.netizen написа:За този ми е питането.
https://www.lidl.bg/bg/p/avto-izkusheniya/perforator/p33766
Май е 800 ватов.
Аз ползвам един от 2 години x20team и няма грешка, сглобил съм мебелите за цял тристаен апартамент барабар с кухнята, де що има етажерки и рафтове съм дупчим за дебели 8мм във панелката, последно слагах лед Платон в таванната плоча и му набих 4 дюбела 8мм като не съм го оставяш да си почива а нацелиха и арматура та въртях и през нея , отделно съм политал фарове, отдел и детайли, на тормоз без да го пазя точно заради гаранцията и като ударен го ползвам.... Батерията му се мята редовно на ъглошлайфа им който взех без батерия. Нямат грешка поне при мен. Отверки обаче взех на стойка дето са за стена много отверки и накрайници ... Гола вода са, кръстати те се замазват, правите се посукват на S.. дръжките са калпави също, за сефте съм разочарован от нещо тяхно.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
fetleto написа:един клип на които собственика беше разбил патрона до тотален радиален луфт.
Точно това се случи и с моя винтоверт и стана почти невъзможно да пробивам където искам, просто патронника се мандахерца свободно във всички посоки. Ама това е основание за рекламация и ми го смениха с нов. Новият е със скапан патронник, докато стягам бургия, вътре нещо задира много злобно и едва ли ще изкара много време.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Не е ударен, 20 волта пише, купих го преди 4 години.
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
В Кауфланд има някакъв перфоратор, от тия големите, 1500 вата 5 джаула удар - 109 лв. Не го отварях, ама куфара си тежеше, което значи, че и в машината е вложен материал (не е хубаво да тежи много, все пак с ръце се работи, ама пък масивното е по-здраво
ПП: от Кауфланд отново, чистачките са на 3 лв, на мен ми харесват. Също едно зарядно, ама по-голямо и си тежи (има явно голям траф вътре) на 20 лв.
ПП: от Кауфланд отново, чистачките са на 3 лв, на мен ми харесват. Също едно зарядно, ама по-голямо и си тежи (има явно голям траф вътре) на 20 лв.
-
- Автомобил: Ауди А4 Б6
- Двигател: AVF 2002
Ето го и вече окомплектован и с 4амперова батерия. Събота в плевенския Лидъл имаше останали 4 броя батерии на промоционална цена 50лева, та отнесох една веднага. Зарядното е 4.5 а така,че си я зарежда идеално.
За сега съм много доволен от винтоверта,дано издържи дълго.
За сега съм много доволен от винтоверта,дано издържи дълго.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”