Да,дайте линк,качете го някъде и да гледаме,всеки има мозък и да си прави сам изводите.Не познавам никого от потърпевшите,но да се водят такива дискусии без факти е детинско.
Да не говорим,че според зкона за удар от зад си е виновен задния,понеже трябва да се движи със съобразена за реагиране скорост.Що е удрял спирачки предния никой не пита,що задния не го е избегнал е важното.Давайте клипа.
Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
sebastian7 написа:оказва се че в колата на ММА боеца има камера която гледа напред и назад ...
я, това е технологична новост, за която чувам сефте-камера, която се оглежда...

и аз да науча нещо ново...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
sebastian7 написа:оказва се че в колата на ММА боеца има камера която гледа напред и назад ...
Такива неща се ползват обикновено от хора които имат акъл да си ги поставят и да работят с тях, а този за когото става въпрос тук /и всичките подобни нему примати/ сигурно вика техниците ако му се разместят програмите на телевизора а какво остава за камера в колата

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Колеги,
по последни данни, "агресорът" разполага с АУДИО, което следва да качи на връх Великден в датата за да посрами Добрин. Също така е установено, че в тойотата Емил е превозвал и безценната си книжка за оцветяване (но това е извън конкретната тема). Аудиото е било монтирано на папионката му и от него ясно се чува как г-н Самуилов рупа Genotropin, желиран тестостерон във формата на розови зайчета и трибестан (за да вдига и самолета все пак). Всичко това под звуците на лек Азис (ранно творчески години). С това аудио се доказва, че г-н Самоилов въобще не е бил на мястото на инцидента за който е набеден. Всъщност той е бил високо на черешата по това време.
Аудио файлът ще бъде предаден на компетентните органи от ММА федерацията и съвместно със спонсорите от Пайнер и ТВ Планета ще бъде излъчван във всички удобни часови пояси, праймтайм, кафе паузи и тн.
А бе нямам думи напрво...
по последни данни, "агресорът" разполага с АУДИО, което следва да качи на връх Великден в датата за да посрами Добрин. Също така е установено, че в тойотата Емил е превозвал и безценната си книжка за оцветяване (но това е извън конкретната тема). Аудиото е било монтирано на папионката му и от него ясно се чува как г-н Самуилов рупа Genotropin, желиран тестостерон във формата на розови зайчета и трибестан (за да вдига и самолета все пак). Всичко това под звуците на лек Азис (ранно творчески години). С това аудио се доказва, че г-н Самоилов въобще не е бил на мястото на инцидента за който е набеден. Всъщност той е бил високо на черешата по това време.
Аудио файлът ще бъде предаден на компетентните органи от ММА федерацията и съвместно със спонсорите от Пайнер и ТВ Планета ще бъде излъчван във всички удобни часови пояси, праймтайм, кафе паузи и тн.

А бе нямам думи напрво...
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
groznika написа:...

Обзалагам се, че има налични и генетични проби от няколко случайно прелитащи северноамерикански орли, които са станали неволни свидетели на ужасяващата постъпка на Добрин, като по този начин ще призове птиците за свидетели, като им обещае протекции и че няма да бъдат опечени с картофи от тези зли престъпници - гоУфаджии. Пилетата в момента са поставени в програма за защита на свидетелите в най-модерния курник в село Долно Койнаре, като жертвата -ММА боец на жестоката конспирация, създадено от Добрин, се е зарекъл изрично, че ще им осигури вибромасажни подложки за клюнове, поради причинените неудобства, както и малко от неговия трибестан, за да могат да си подсигурят здрави черупки на яйцата и радостни писукания на малки орлета, щото той е загрижен за спасяването на всички застрашени животински видове

ПП - сигурно и запис от някой спътник на NSA има, но го е качил на Киндъла 4-ка и чака от Амазон да му пратят специална версия с аудио изход, за да ни го пусне

Емил Захариев Самуилов ММА

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sebastian7 написа:в събота и неделя има фест в експоцентъра, реших да донеса клипчето от камерите и да го пуснем на един проектор - всеки сам да си прави изводите а не само да напада
groznika написа:Колеги,
по последни данни, "агресорът" разполага с АУДИО...
Начи ако няма аудиопроектор в залата на Експото тва ще е заговор на адвокатската мафия

Баси...според мен това, че химията им увреждала мозъците на такива е някаква легенда. Никоя химия не може да открие нещо за увреждане под черепните кости на тия момчета

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
От колко часа ще е прожекцията или вече съм я изпуснал 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
IRRITATING написа:От колко часа ще е прожекцията или вече съм я изпуснал
BTV за откупили правата. Довечера Миролюба ще го излъчи в Хрътките...
p.s. Този пич толкова е налапал гипса, че според мен дори не може да разкаже истински случката на малоумните си приятели. Започнали са да му се привиждат световни конспирации и е сънувал за камери къде ли не.

Емил Захариев Захара Захъра MMA Emil Zahariev Zahara Бой

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Жалко.... Такива хора би трябвало да стъпват гордо и да помагат! Не да се изявяват като гангстерчета.....
Каквото трябва е редно да се направи, съд и т.н. обезщетения и т.н.... ти знеш по добре.
На мен ми се случи подобно нещо. Мереха колата с бирени бутилки искаха да се бият , да ни блъскат, и т.н. , същата картинка. И то на магистралата, малко след Пловдив.
Как реагирах? Издебнах удобен момент, и рязко спрях (отбих, като колата ми беше зад тяхната, а си мислеха че се гоним и гледаха да застанат пред мен, за да не взема да ги мина ...) в дясно и изчаках да се отдалечат така че да не ги настигам (30 минути).

Каквото трябва е редно да се направи, съд и т.н. обезщетения и т.н.... ти знеш по добре.
На мен ми се случи подобно нещо. Мереха колата с бирени бутилки искаха да се бият , да ни блъскат, и т.н. , същата картинка. И то на магистралата, малко след Пловдив.
Как реагирах? Издебнах удобен момент, и рязко спрях (отбих, като колата ми беше зад тяхната, а си мислеха че се гоним и гледаха да застанат пред мен, за да не взема да ги мина ...) в дясно и изчаках да се отдалечат така че да не ги настигам (30 минути).
Филмът все още не е заснет поради лек снеговалеж
Емил Захариев Самуилов - ММА

Емил Захариев Самуилов - ММА
- pepi3196
- Автомобил: T3 Karavel
- Двигател: T3 1987
Емил Захариев Самуилов ММА
Emil Zahariev Samuilov MMA

Emil Zahariev Samuilov MMA

Айййй стига бе,Добри се оказа сега агресора,явно и малчуганите са били с него на тренировъчна мисия да им покаже как се тъпчат беззащитни ММА бойци,видео камери снимащи напред и назад,триене на записи,адвокатски колегии,междуобластни войни,анонимни защитници на справедливостта,значи това си е само за Боливуд с поне още едно продължение след 1-2 години,отивам да си направя пуканки и продължавам да следя темата

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Ох горкичкия той милия... Бас хващам, че от Полисан сега ще се скъсат да наливат рушвети, да манипулират "свидетели" и да вадят от 100 кладенеца вода за да изкарат горкия Емчо жертвичка на обстоятелствата и на големия лош вълк (адвокат).
Направо да го ожали човек това беззащитно и невинно същество...

Направо да го ожали човек това беззащитно и невинно същество...

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Видеото да не се разпространявало преди делото,а самият клип не е доказателство в съда..интересна работа 
Факт е обаче,че Емил е виновен при всички обстоятелства.Дори примерно и хипотетично да вземем ,че Добрин нарочно е нацепил контрите на колата,то в този момент Емил не е спазвал дистанцията необходима за безопасно шофиране и го удря отзад...в този случай пак ММА джигита е виновен,защото се вре прекалено близо до другият участник в движението....

Факт е обаче,че Емил е виновен при всички обстоятелства.Дори примерно и хипотетично да вземем ,че Добрин нарочно е нацепил контрите на колата,то в този момент Емил не е спазвал дистанцията необходима за безопасно шофиране и го удря отзад...в този случай пак ММА джигита е виновен,защото се вре прекалено близо до другият участник в движението....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”