Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dakela написа:Как ще издържа незнам ако сичко беше оки няма проблеми но след като сутринта си извадих рамото за пореден път направно незнам
Айде стига, човек винаги може да си намери извинение! Да започвам ли... жената ме ядоса днес, детето също, парите намаляват зиме, трябва да плащам данъци... да продължавам ли?
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Браво на вас... Миналият ден случайно си разглеждах форума и попаднах на тази тема. Докато си четох се замислих, че не съм палил цигара от 1 седмица при това не с цел да ги спирам а просто защото не ми се е пушило. 5 години съм пушач. Начетох се на коментари тука и викам айдеее и аз в кюпа
Уви обаче дойде петък, дойде време за купонясване и покрай едната бутилка уиски отидоха и 2 кутии цигари
Грозна работа...
Грозна работа...- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lz1kka написа:Браво на вас... Миналият ден случайно си разглеждах форума и попаднах на тази тема. Докато си четох се замислих, че не съм палил цигара от 1 седмица при това не с цел да ги спирам а просто защото не ми се е пушило. 5 години съм пушач. Начетох се на коментари тука и викам айдеее и аз в кюпаУви обаче дойде петък, дойде време за купонясване и покрай едната бутилка уиски отидоха и 2 кутии цигари
Грозна работа...
Еееееее, в такива екстремни ситуации най-вероятно всеки би запалил!
Това не се брои, дерзай!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”