В началото бяхме около 50...междувременно се присъединиха и други с течение на времето и самия протест. Както каза колегата по-г-ре всичко беше културно и примерно, без тъпи изцепки.
Иначе да, снимаха от разни телевизии, за Би ти ви съм сигурен. Довечера в новините повече инфо !

Протест срещу акцизите на горивата, включете се, ако искате
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
много несериозно отношение на потребителите на този, а и не само форуми. бяхме всичко на всичко 7 фолксвагена.
вместо да търкате клавиатурите да бяхте се разходили малко, стига сме чакали някой друг да ни свърши работата. точно заради това отношение сме на този хал. засрамете се малко и нека на следващия протест да покажем какво е гражданско общество.
п.с. оправдания от рода: на работа съм, ще пътувам, трябва да уча за изпити и тн. са несериозни, сегашните цени ни бият всички по джоба и ако искаме промяна трябва да се борим за нея
вместо да търкате клавиатурите да бяхте се разходили малко, стига сме чакали някой друг да ни свърши работата. точно заради това отношение сме на този хал. засрамете се малко и нека на следващия протест да покажем какво е гражданско общество.
п.с. оправдания от рода: на работа съм, ще пътувам, трябва да уча за изпити и тн. са несериозни, сегашните цени ни бият всички по джоба и ако искаме промяна трябва да се борим за нея
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
а не е ли така... промяна да идва не с намаляването на някакъв акциз, които трябва да се прибира от държавата по една или друга причина, а с повишаване на стандарта, т.е. жизненото разнище на населението
по-цял свят печалбата е в порядака на 10 до 20 % в зависимост от бизнеса, само у нас е в пъти по-висок, а заплатите в пъти по-ниски
ай да не критикуваме само защо някой не мисли като нас
темата е много взривоопастна и моля казвайте си мненията без да упреквате потребителите, защото основата на т.н. гражданско общество е гражданското съзнание, което макар и заспало у нас много често мисли и логично

по-цял свят печалбата е в порядака на 10 до 20 % в зависимост от бизнеса, само у нас е в пъти по-висок, а заплатите в пъти по-ниски
ай да не критикуваме само защо някой не мисли като нас
темата е много взривоопастна и моля казвайте си мненията без да упреквате потребителите, защото основата на т.н. гражданско общество е гражданското съзнание, което макар и заспало у нас много често мисли и логично
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
Протестът не е срещу самата цена като такава. Става дума за стандарт на живот, според който в момента с една средна заплата 500 лева си купуваш има няма 200 литра гориво на месец. На всеки е ясно, че цената колкото и да ни се иска не може да падне с повече от 10 стотинки, най-вероятно това няма и да се случи, НЕ е там въпросът. В исканията са написани очаквания за прозрачност, отчетност и други такива неща. Но да се мисли, че ситуацията в момента е правилна е просто ненормално.
Не призовавам никого да си зарязва работата или бебето, за да дойде на протеста, това всеки сам си го решава. Според мен всеки по един или друг начин трябва да реши гражданската си позиция и да реши как ще я покаже. Повечето хора из форумите сме млади момчета, колкото и тъпо да звучи, промяната трябва да започне от нас, да гласуваме като има избори, да работим все по-съвестно за да заслужим заплати като в Европа. Не само да протестираме против това което другите правят или не правят, а малко или много да се огледаме в самите себе си и да разберем, че и ние трябва да се променим...да не си крадем лайстните, да не си дерем колите, да не си мятаме фасовете по улицата,да не гледаме да минем метър , де що е възможно и т.н. и т.н.
Не призовавам никого да си зарязва работата или бебето, за да дойде на протеста, това всеки сам си го решава. Според мен всеки по един или друг начин трябва да реши гражданската си позиция и да реши как ще я покаже. Повечето хора из форумите сме млади момчета, колкото и тъпо да звучи, промяната трябва да започне от нас, да гласуваме като има избори, да работим все по-съвестно за да заслужим заплати като в Европа. Не само да протестираме против това което другите правят или не правят, а малко или много да се огледаме в самите себе си и да разберем, че и ние трябва да се променим...да не си крадем лайстните, да не си дерем колите, да не си мятаме фасовете по улицата,да не гледаме да минем метър , де що е възможно и т.н. и т.н.
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tomcat написа:много несериозно отношение на потребителите на този, а и не само форуми. бяхме всичко на всичко 7 фолксвагена.
да трябва да се борим...........
днес ходих и пак ще отида.........и приятели и съседи ще заведа
-
- Автомобил:
- Двигател:
това са цените в евро в европа за месец февруари тази година.
http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/default.asp
на мен ми се струват доста близки до нашите. нали уж в България работната ръка е евтина, нали излиза по-евтино да се произвежда тук отколото в чужбина, нали си имаме руска рафинерия. Как тогава цените на бензина са същите като в Европа, и колко деееба е маржа на Лукойл и на бензиностанциите.
За това се борим, не да ни връщат акзиц, не да ни баламосват с ЕС, а да има прозрачност,за да знам като плащам 2.50 за литър бензин къде отиват тези пари, кой ги прибира и какво прави с тях.
http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/default.asp
на мен ми се струват доста близки до нашите. нали уж в България работната ръка е евтина, нали излиза по-евтино да се произвежда тук отколото в чужбина, нали си имаме руска рафинерия. Как тогава цените на бензина са същите като в Европа, и колко деееба е маржа на Лукойл и на бензиностанциите.
За това се борим, не да ни връщат акзиц, не да ни баламосват с ЕС, а да има прозрачност,за да знам като плащам 2.50 за литър бензин къде отиват тези пари, кой ги прибира и какво прави с тях.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
е й? да не би да намалиха горивата. що се излагате. абе тя държавата на кино върви !Hertz написа:santo_trafficante написа:DPOP кинозвездаLudia написа:Cherepaha написа:баси смотаната тема ...![]()
![]()
то и Varbona го даваха оня денпоне му стиска да излезне пред камерата и да каже това което мисли, мисля че само това стига да бъде поне малко уважаван!
ми да излезнеме и за тока да стачкуваме

колкото пъти са дошли другарите на власт толкова пъти са се оакали нещата

ама така става защото ги мързи хората да гласуват

Върни се в “ОФФ-Топик - други”