snickers_ написа:Беня Сиеменсх м81-50
.......
сименес цф62 1
.......
няма батерия и катои го сложиш да си зарежда зарежда и спира
Някакви нови модели , че даже го слага колегата на батерията
snickers_ написа:Беня Сиеменсх м81-50
.......
сименес цф62 1
.......
няма батерия и катои го сложиш да си зарежда зарежда и спира
groznika написа:.........
Биг брадър от секъде. Утре ще ми монтират кантарче в кенефа за да претеглят продукцията и на тази база да правят заключения за имотно състояние стандарт на живот...
Мети написа:Сузуки Слифт
meleto написа:Също така, искам да питам от къде мога да си набавя пияната с която мият в автомивките
vladovelin написа:Преди време четох за хиляди VW чукани от градушка в двора на завод. Да не е от тях ?
dobrin написа:...Колите са чисто нови, без дефекти, следи от градушка, метеорити, трамваи, наводнения, крави, повръщано от пияни унгарци или други националности.
chefito написа:Опитах се да слушам още веднъж песента и стигам до извода, че проблема ескалира крайно в припева...тогава този иначе доста гнусен момък започва да вие като карпатска лисица при двойна пенетрация...някъде се чуха приказки, че сам щял да се откаже...лошото е че и следващата /Поли/ доста криви във високите...пародия
dude написа:350 кг, баси това като го ударя с голфа, ще мога да претендирам, че той е избягал от произшествието, щото ще го запратя в другия край на България
HAMELION написа:с риск да прозвуча незнам как скоро чух за олазмен километрж. или нещо подобно. цената била около 300лв. с различни светлини някви кристали ли ли? неразбрах може ли някои да ме светне?
Saleri написа:Колеги полагай те !!!!
kudravia написа:ТЕРМОСТАТА ОТВАРИА САМО НА МИАСТО КАТО Я ПОДКАРАМ ДОЛНИА МАРКУЧ ИСТИВА
chefito написа:Имаш предвид, както колата си прави френски гараж, изведнъж да откачи и да те изкара на някоя магистрала с 250км/ч?
groznika написа:Аз пък карам едногърба камила модел "Сахара32" с лети копита, спортен ауспух и шибедах от към пода. Регистрационната табела падна... Казвам се Али Ахмед и ще ме познаеш по рекламната VW чалма. Клубни стикери на левия заден баджак на камилата.
don4oivanov написа:газовото е сравнително ново от 8,2009 но и това ще видя
toshivt написа:boqn _8228 написа::arrow:
модела е Б4,кои каквото и да спори,4овека си е прав.Пасат4ето е мн.добро с по-новия мотор и бая екстри4ки,За тия пари си е направо безпари
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта