продават се... написа:чанти BBS 15-ки GT модела

продават се... написа:чанти BBS 15-ки GT модела
golf2_vs_lud_6ofior_91 написа:маслото трябва да е леко сиво по щеката за нивото дето е или може да е на мехурчета провери ако е сиво значи смесва маслото с водата и трябва да смениш гърнетурата на главата
golf2_vs_lud_6ofior_91 написа:кажи с какво масло каращ 10W38,10w40,15W40
ако си на 10W40 мини на 15W40 и няма да ти са губи нищо
hooligans написа:Всички задружно , като на среща на анонимните алкохолици:
Здравей JoroHondata
![]()
![]()
![]()
![]()
hooligans написа:GREEN_lADY написа:и мойта среща не мина зле да ви кажа...![]()
Не ми се фали , с твойте ръчни скорости
Pichaga написа:en /e.rs .e/eo ie mfslr
превод
ех белия лебед се появи
Колега убава кола си си взел
единствената по рода си
БОТ мобил
със здраве да я караш
много е здрава, лично съм я вкарвал в трап 3 метра не мръдна
p_stefanov80 написа:Здравейте.Аз съм..... безработен ама и нищо не мога....Мога само да правя деца поне така казва жена ми
rosy написа:Pichaga написа:подписите са забранени от 2005година
Не е верно че са забранени, почти под всеки мой пост има подписи
ChimeyJimmey написа:Божеееее, аз вече си викам, че човекът се тресе, щото е видел на мин. Масларова фитката на живо...
А то какво било...
Дай да я видим тая толкоз ниска кола, за която така те тресе, че тема, че и чесане по репите, чак глобален гео-политически проблем.
kaiser666 написа:Още съм ученик,но събота и неделя бачкам частно като ел.техник. Най забавното е,че още нищо не се е запалило.
п.п Искам да съм батман.
vasstop написа:"цеки цеки малко имам да ти каза несто..."![]()
![]()
vlado_vento написа:копувам датцик за абеса за венто преден десен
датцик... хахахахахаха
groznika написа:Ей за това съм се зарекъл като ми дойде честитка от КАТ да си обришем дупата с нея, да заснема това свещенодействие и да го пусна по всички налични форуми!
hooligans написа:StS написа:"На 28 март стартира кампанията „Часът на земята". В 20:30 ч. българско време хората по целия свят ще угасят осветлението за един час. "
Иска се да си изключиш осветлението - примерно. Не прочете ли статията или трябва да направиме преразказ с картинки ?
![]()
![]()
![]()
ок , ще си изгася ламБата , ще акам на тъмно, ще гледам съседките, ще се завъртя три пъти наляво , ще преметна две бирени бутилки през рамо и след един час като светна , няма да има вече глУбално затопляне
ivan tsvetkov написа:на износен феродов диск,можели да се сложат керамични плочки?
http://www.prospeed.bg/cat/index.php?cP ... a6d6c104f1
alex929 написа:Все едно да направиш компрес на дървен крак.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта