Foxy-91 - 20 лв. - при мен
neocom - 20 лв. - при Кали
анонимен - 20 лв. - при Кали
тези 60 лв + 569 от списъка
Total 629 лв.
Днес поръчах чаршафите, ще бъдат в три разцветки всичките са доста свежи и весели десени. В събота сутрин ще бъдат готови.
Кажете ми само фактурата която ще се издаде на кое лице или на клуба да бъде.
За чаршафите съм оставила капаро от 142 лв. в събота ще доплатя още 200 лв.,
Имам една молба.Колегите ми от танскарт са събрали около 100 лева ,но желаят лично да купят нещо за тези пари.Кой може да каже какво още е необходимо за да им кажа какво да купят?
Хора ,няма да мога да седя много пред PC ,ако има някой който може да каже нека да е по бързо.
dready написа:ако има някой който може да каже нека да е по бързо.
ако не си се чул с никого по телефона - покривки за 16 маси може да вземат, за столовата (квадрат).
п.п. а за срещата с пловдивската група, с много багаж май ще се натоварим за евентуална среща - ще пишем от пловдив тийм по-късно.
gr_kanev написа:Пловдив team - с 1 кола ли ще сте само ? Ако е проблем с багажа, аз мога да мина да взема нещо, но ще е евентуално в събота - няма ли да е рано ?
1 или 2 засега. ние може и да тръгнем събота за благоевград, така че няма да е рано на лс ще ти пиша утре сигурно.
В " Домко " - Пловдив в момента има промоция на хартиени тапети. Една ролка 5 кв.м с цена 3 лв. незнам какви десени имат в наличност а и незнам как е това като цена.
Въпроса ми е - има ли някой наблюдение върху цените на тапетите и ако това е добра цена дали да ходя да вземам.