Oчаква ни сибирски студ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Oчаква ни сибирски студ
Амириканите кога пускаха ,пор ли беше ,скункс ли беше та да каже още колко остава до края ,че нямам спомен вече.Хилари идва днес к'во каза.?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата седмица го пускаха и според него зимата щяла да е дълга Имал 40% познаваемост така че не може да му се има много вяра 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
heimdal написа:Московеца какво .... БМВ от 50-те години.
Ако е дванайсетак - да, но е по-вероятно да е осмак значи е Опел от 30-те

Sashko_Trg написа:Тая зима направо няма край направо ми писна та за капак и тая седмица го дават гадно че и много сняг! ....
Да е сняг дано, а не някакъв шиб@н дъжд или вятър.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
На рожденният ми ден е имало сняг който е на 21 март
ама по-принцип по-това време не трябваше да има вече ..

Е аз съвсем сериозно помня сняг на 10 април - последния ден от пролетната ваканция. Отивам при баба и дядо с тролея и татко идва да ме прибере с колата, понеже съм само само с анцуг, а на 10 април вали сняг.
ПС: В петък в Сливен времето беше такова както никога до сега през целия ми съзнателен живот(или поне тази част, която съм преживял в Сливен) - сняг, без грам вятър, а студът просто не с усеща дори и леко облечен.
Изключително приятно време. Пожелавам си да е така всеки ден до края на тази зима, ако ще и средата на месец Май да бъде.
ПС: В петък в Сливен времето беше такова както никога до сега през целия ми съзнателен живот(или поне тази част, която съм преживял в Сливен) - сняг, без грам вятър, а студът просто не с усеща дори и леко облечен.
Изключително приятно време. Пожелавам си да е така всеки ден до края на тази зима, ако ще и средата на месец Май да бъде.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
бил съм на манифестация за 24ти май и ме е валял сняг! някои може и да го помнят-за година не ме питайте. 198х... не помня.
все едно. февруари, малък сечко. сняг и студ не са необикновено явление, нито са незапомнени досега стойности.
още седмица имаме в тия условия поне със сигурност. после-ще видиме. каквото сабя покаже.
но засега мисля да попрекратя петъчето тук.
все едно. февруари, малък сечко. сняг и студ не са необикновено явление, нито са незапомнени досега стойности.
още седмица имаме в тия условия поне със сигурност. после-ще видиме. каквото сабя покаже.
но засега мисля да попрекратя петъчето тук.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”