Тема за бирата.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- AugustinerFan
- Автомобил: Mini Cooper SD
- Двигател: 2017
Re: Каква бира пиете?
Да не ставам банален ама... 

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
По принцип съм фен на Хайнекена и най-много него си уважавам,защото го има почти навсякъде...
а иначе отскоро си купувам и schofferhofer,страаашнааа..купувам си я от Фантастико,където напоследък щанда им с вносните бири се напълни и заредиха много не виждани и не чувани от мен бири..

а иначе отскоро си купувам и schofferhofer,страаашнааа..купувам си я от Фантастико,където напоследък щанда им с вносните бири се напълни и заредиха много не виждани и не чувани от мен бири..

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Странно при такива видни бираджии да не видя Grolsch? В годините които употребявах само бира, беше тази:

Дълги години не консумирах бира, но покрай драгите колеги от клуба се завърнах като фенка на Загорка Ретро.

Дълги години не консумирах бира, но покрай драгите колеги от клуба се завърнах като фенка на Загорка Ретро.

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
predat0r написа:
НАЙ-ДОБРАТА за мен, дори в момента маам 2литровка

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
никаква !
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Светла докъм октомври,после може би малко тъмна ...докато стане винцето и после; ''Кани изпотени,бузи зачервени ,,,и морни соколи'' 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Купих я от фантастико
Много добра

Много добра

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Тая тема как съм я пропуснал
Като виден бираджия си помня цялата история на бирен алкохолизъм. Пропих със Загорка, когато беше бира, даже си пазя някъде ламиниран един от първите етикети.

Та пропих сериозно със Загорка. Няколко години след това, минах на Ариана... Ей колко хубава беше тази бира, дори като я развалиха след време заради годините продължавах да си я пия. От ерата на бутилките минах на PVC двулитрови, толкова много години заблуда, че бира в пластмасово шише става за нещо. (балък, кво да кажа). И дойде в София миналата година една от любимите ми бири - Бургаско. Директно минах на него в началото пак PVC-та, но не беше вкусно. От един период минах на стъкло, осъзнах какъв балък съм бил толкова много години
И когато си мислех, че това е рая, се появи Газорка Ретро... Е дадох и шанс и не съжалявам, дано не я развалят. Може да не е като бирата от едно време, но е на светлинни години пред другите бири :) Което в 21 век да има нещо хубаво за пиене/ядене си е направо джакпот.
В тоя ред на мисли, хора по-скъпо е, но пийте от стъкло
п.с. най-вкусната бира когато някога съм пил през съзнателния си живот (и през несъзнателния) е червен Murphy's, за съжаление спряха да я внасят в България :(
п.п. ебати резюмето

Та пропих сериозно със Загорка. Няколко години след това, минах на Ариана... Ей колко хубава беше тази бира, дори като я развалиха след време заради годините продължавах да си я пия. От ерата на бутилките минах на PVC двулитрови, толкова много години заблуда, че бира в пластмасово шише става за нещо. (балък, кво да кажа). И дойде в София миналата година една от любимите ми бири - Бургаско. Директно минах на него в началото пак PVC-та, но не беше вкусно. От един период минах на стъкло, осъзнах какъв балък съм бил толкова много години

В тоя ред на мисли, хора по-скъпо е, но пийте от стъкло
п.с. най-вкусната бира когато някога съм пил през съзнателния си живот (и през несъзнателния) е червен Murphy's, за съжаление спряха да я внасят в България :(
п.п. ебати резюмето

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Пробвай и тази колега, също доста добра, еквивалент на Загорка Ретро:

-
- Автомобил: GolfIII
- Двигател:
Еквивалент, друг път. Сладникава урина.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Загорка ретро ми харесва най-много. Каменица нефилтрирано - не - има неприятен вкус.
Бургаското прилично. И Пиринско става.
Дълго време пиех Ариана, но сякаш вече не е толкова хубава.
Предимно пия в сътклени бутилки, по-рядко в кенчета, а в пластмасовите бутилки бирата просто не е същата и избягвам.
Бургаското прилично. И Пиринско става.
Дълго време пиех Ариана, но сякаш вече не е толкова хубава.
Предимно пия в сътклени бутилки, по-рядко в кенчета, а в пластмасовите бутилки бирата просто не е същата и избягвам.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kamenitza,amstel,perlenbacher
Върни се в “ОФФ-Топик - други”