Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
olele39 написа:Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест...
ами на аз съм жив пример
ами ако не пуша 20 дена

da__buzz написа:аз 2 дена не пуших и се разболях
яка настинка ме хвана![]()
Plumber написа:На някои хора въобще не им се отразява пушенето.Поне така твърдятБе то вместо колкото повече време минава,толкова по-малко да ми се пуши,става обратното
Баси край няма.
Още не си запалил нали? Аз спрях да пуша преди 2 години и взех да ставам малко антипушач, в колата ми не се пуши

- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
--------------------------------------------------------------------------------
Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест...
Имам един колега който опитваики си да спре цигарите замалко да не си докара инфаркт че имал проблеми с сърцето и като свикнало с цигарите после по лесно може ти дава проблеми поне некав лекар така му обяснявал нещо
Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест...
Имам един колега който опитваики си да спре цигарите замалко да не си докара инфаркт че имал проблеми с сърцето и като свикнало с цигарите после по лесно може ти дава проблеми поне некав лекар така му обяснявал нещо

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
da__buzz написа:olele39 написа:Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест...
ами на аз съм жив пример
ами ако не пуша 20 дена
da__buzz написа:аз 2 дена не пуших и се разболях
яка настинка ме хвана![]()
Много си лесен ве?Не пуши 2 дена и айде,щял да се разболее.То като спреш да пушиш толкава лесна и елементарна болест като настинка няма да те хване мой

Върни се в “ОФФ-Топик - други”