Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 15 яну 2008 20:30

trunner написа:Нека купона продължи
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Обявявам награда от пакет Арда за този който не познае кой дроб е на пушач и кой на непушач!!!

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Вто 15 яну 2008 20:33

Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест... :bishop

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 15 яну 2008 20:53

olele39 написа:Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест... :bishop

:shock

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Вто 15 яну 2008 20:56

olele39 написа:Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест... :bishop

:да:

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Вто 15 яну 2008 21:00

Айде и аз ще се включа, не съм помирисвал от 09.01, пия Табекс и се чувствам сравнително добре.........иначе пуша от 15 години........та с вас съм момчета (които останахте де):)

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Вто 15 яну 2008 21:11

Ееееее.... много грубо с тея снимки! Много... Как ли изглежда моят бял дроб след 5 години пушене :shock

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 15 яну 2008 21:27

lz1kka написа:Ееееее.... много грубо с тея снимки! Много... Как ли изглежда моят бял дроб след 5 години пушене :shock

За твоя не знам, аз пуша (пушех) от 13 години и сега не знам как ще изглежда. :oops:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Вто 15 яну 2008 21:46

На някои хора въобще не им се отразява пушенето.Поне така твърдят :) Бе то вместо колкото повече време минава,толкова по-малко да ми се пуши,става обратното :( Баси край няма.

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Вто 15 яну 2008 22:40

Момчета,преди 2 часа си купих табекс! От утре сутринта официално почвам да ги пия и да не пуша! :011:

П.П. Преди лягане ще слезна да напрая едно обредно последно прикадяване и ги погребвам тия помиии :bishop ,преди те да ме погребат!Стига ми толкова вече 6-та година,а и 80 лв на месец спестени не са ми излишни! :wink:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 15 яну 2008 23:44

ами на аз съм жив пример
ами ако не пуша 20 дена :bishop

da__buzz написа:аз 2 дена не пуших и се разболях
яка настинка ме хвана :( :(

Потребителски аватар
Biser
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Biser » Сря 16 яну 2008 2:10

Plumber написа:На някои хора въобще не им се отразява пушенето.Поне така твърдят :) Бе то вместо колкото повече време минава,толкова по-малко да ми се пуши,става обратното :( Баси край няма.

Още не си запалил нали? Аз спрях да пуша преди 2 години и взех да ставам малко антипушач, в колата ми не се пуши :twisted: Напоследък обаче като се събираме на купони и ако съм пил си припалвам 3-4 цигари :D На следващия ден ме е яд, ама 1 път в месеца е приемливо

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Сря 16 яну 2008 5:07

Plumber написа: Бе то вместо колкото повече време минава,толкова по-малко да ми се пуши,става обратното :( Баси край няма.
Колега, аз 2 години не пуша и няма ден в който да не ми се е пушило. Така че не бьрзай

Потребителски аватар
dakela
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dakela » Сря 16 яну 2008 6:11

--------------------------------------------------------------------------------

Първо да спомена, че пуша вече 23 г. Преди 5г. отидох при моя лекар и го попитах как да спра цигарите. Той ми каза: ако ти не знаеш как, продължавай да пушиш, щото ако ги спреш ще си докараш някоя ДРУГА болест...

Имам един колега който опитваики си да спре цигарите замалко да не си докара инфаркт че имал проблеми с сърцето и като свикнало с цигарите после по лесно може ти дава проблеми поне некав лекар така му обяснявал нещо :cry:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 16 яну 2008 6:54

da__buzz написа:

ами на аз съм жив пример
ами ако не пуша 20 дена :bishop

da__buzz написа:аз 2 дена не пуших и се разболях
яка настинка ме хвана :( :(

Много си лесен ве?Не пуши 2 дена и айде,щял да се разболее.То като спреш да пушиш толкава лесна и елементарна болест като настинка няма да те хване мой :)Нещо сърчице ще е най-вероятно.И аз така един познат,той и доста надебеля,докато ги спираше,та вика докато пушел нямал толкова проблеми със себе отколкото като ги спрял.Не запали де ако си мислите че ги е говорил само а оправдаване

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Сря 16 яну 2008 7:29

Не е никак трудно.Питайте колегите.Имаш ли желание става,нямаш ли се оправдаваш. :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”