ianek написа:Добър ден искам да помоля за съвет начинаещ софиор сам и мисля да си купувам кола но се чудя каква да е и затова се чудя дали някои може да ме посъветва защото и биуджетат ми е ограничен само 1500лв.Благодаря предварително.
Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Достоен кандидат за подиума:
santo_bansko написа:4ОВЕКА КОИТО ИСКАШЕ КОЛАТА СЕ ОПИТА ДА МЕ ПРЕКАРА ПРИ НУТАРИУСА.ТАИ4Е КОЛАТА СЕ ПРОДАВА ОТНОВО
santo_bansko написа:прав си колега ама немога да и тарся 7000 лева 4е ше си остана с неа:)не 4е с 5000 лева ше се навие некои да я купи като гледам колко хоратра имат пари:)и ас сам така и ас нямам тои кои ли има днешно време:)
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dragostinov написа:хахаах пич този мотор маи е минал през 20 човека щом бише мои и го продадох за 2000 лева а на тебе са ти го продали за 2500 лв маи си от смоян мися да ти кажа че то този мотор нема да спечелиш много много е каран с него е тренирано в германия и тези лъчове са поне на 1-2 години яко каране ако измислиш неква разумна цена ми пиши да го купа на сина ми да се учи
Пунктуация ?!

- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Remus написа:днез говорихме с полицайте които бяха във варна на гонките на моторите и казаха че ако имаме желание да си организираме и нии легални гонки трябва да се съберем и да пратим писмо до кмета ако има желаещи да пишат в тая тема / да се надяваме че модернаторите няма пак да се направят и да затворят темата /
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
поне 1 то4ка сложи за цвят дето се викаniki__iliev написа:продавам си халогените от голфа щото ми писна да копувам все нови онзи ден слизам при колата и гледам халогените ми висат май пак са се опитвали да ми ги крадът ама са се сецнали та ги махнах и ще слагам бленди мисла да махна и от на бащами от пасата

Той хубаво ще сложи, ами ти кога ще спреш да заместваш "Ч" с 4? Като гледаш в чуждото канче, твоето как е? Нали знаеш приказката за гредата и треската? И изобщо колеги, хубаво критикуваме другите, аз доста се смях на някои писаници, но ако ще сме грамотни, да сме на 100% такива, никакви извинения и изключения, ама бързах, ама тъй пиша, ама навик и т.н. Не да се дебнем за грешки и да се цитираме, а да направим този форум разбираем за всеки, който го чете. Това зависи от нас, всички които претендират да са грамотни. Бъдете такива без компромиси и ще има кой да ви подражава. Погледнете само каква тема се разисква, за това не говорят даже в - "Това го знае всяко хлапе". Предлагам в правилата да се запише, освен да се пише на кирилица и на български, да се пише и грамотно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”