Тема за женски смешки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Съб 08 окт 2005 12:43

mucho написа:а чували ли сте мацка да сипва бинзин от туба директно в отвора за маслото?! :lol: :twisted: шот аз съм чувал :wink:

Абе една колежка сипа вода в хидравликата на волана...

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Съб 08 окт 2005 15:36

ickata написа:
mucho написа:а чували ли сте мацка да сипва бинзин от туба директно в отвора за маслото?! :lol: :twisted: шот аз съм чувал :wink:

Абе една колежка сипа вода в хидравликата на волана...

мчи да праву сий момичету хидравлика, хидро- към вода си бие ;)

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Съб 08 окт 2005 16:31

zord написа:Според мен едни - Durex :heavymetal:

Потребителски аватар
eci
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eci » Съб 08 окт 2005 17:04

Адна "кака" пък лятото между Добрич и Албена по едни баири и завои ме скъса от смях. На всеки завой - мигач :lol:

Потребителски аватар
almora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот almora » Съб 08 окт 2005 23:09

Една сутрин тръгвам за работа и пред мен една кака с едно Ауди А4 спира на червено, вади мазилата и започва да се маже. Светва зелено, тя продължава хич не я е грижа, клаксон от мен, тя хвърля мазилата на дясната седалка и дава такава ръчка, че не мога да я настигна до следващия светофар. На следващия и по-следващия светофар същата история. Чак след това успях да я изпреваря!

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Съб 08 окт 2005 23:13

Еци, учило се е девойчето и добре прави. Ако знаеш колко ми е омръзнало от хора без мигачи (единственото обяснение защо не ползват). На прав път не си правя труда да пускам мойте, но дори зад пред мен да няма никой, ако съм се засилил да свия някъде цъквам леко лостчето. Хубав навик е.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 09 окт 2005 0:27

CellNet ™ написа:На един фриенд пък майка му спряла пред колонка на петрол и наляла нафта в ладата
и после нема ви разправям за мъките на колата :wink:

Това с майката на фриенда пак се ядва,жена незнаела збъркала.
На мен какво ми се случи не е истина. Трябва да е било преди около 10-тина години(току що бяха открили Шел Ябланица)
Карах нова служебна Opel Astra 1.7TD,отзад си пише D демек дизел а като отвориш капачето за зареждане смърди от метър на нафта.
Та спирам си аз на колонката (тя комбинирана за всички горива - тогава може да се каже че бяха новост) и се засилва някаква девойка "Добър ден господине,какво ще обичате" и аз с целия си акъл и викам "Напълни го до горе" и понеже бях на голям зор :roll: тичам в кенефа.Отивам после да плащам и ми казват някаква сума и аз като добър клиент си я плащам но вече умножавам на ум и се шашкам каде за бога се събра толкова гориво (аз си мисля за дизел :cry: :cry: :cry: )Чак когато отидох до колонката ми стана ясна горчивата деиствителност.....А98 :banghead:
Не ме питайте какво упражнение за луди правихме :wink:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 09 окт 2005 17:59

ми може да кажем и нещо за паркирането а ,

днес пред входа на паркинга (пред хотела) спира една жена с Ауди А8 предпоследния модел, и ни пита нали нема да пречи , то човек не мое да мине, а тя немали да пречи , брех , да не ви казвам колко време даваше назад , смех смех смех

Върни се в “ОФФ-Топик - други”