Наеми в София?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 29 юли 2008 0:45

kam_tod написа:Не искам да минавам през посредници, които да обясняват какво съм искал или съм могъл да договоря на крайния адресат. Т.е. не ми трябват агенции.
Кучето няма да го взимам, вече реших, че няма смисъл да го гледам...

Колега ако искаш за 200 евра мое земеш моята квартира намира се до кино Арена в Разсаднбика,ако един приятел се откаже си готов без посредници :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 29 юли 2008 7:38

на кръговото в Павлово дават два етажа на къща с парко място ...цената на етаж е 300 лева мисля стая, кухня, тоалетна има на етаж ... като се прибирам по някое време ще запиша телефон...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 29 юли 2008 8:00

kam_tod написа:А договора за наем трябва ли да го регистрирам в общината, че с тая Кърджакийска лична карта трябва да ходя всеки път до Кърджали да си оправям актовете... какво трябва направя за да си извадя Софийска лична карта?

Аз съм си с Видинска и не мисля да си я сменявам никогаш :)
До колкото знам като се установиш някъде МОЖЕ (но в никакъв случай не е необходимо) да си извадиш "временна регистрация", ама за да получаваш актовете тука май трябва да си пререгистрираш колата в София. Не съм запознат, нямам никакви актове, даже не знам как става процедурата, ама какво толкова те притесняват те? Ти каква квота актове си заделил месечно? mhihi

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 29 юли 2008 8:38

kam_tod написа:А договора за наем трябва ли да го регистрирам в общината, че с тая Кърджакийска лична карта трябва да ходя всеки път до Кърджали да си оправям актовете... какво трябва направя за да си извадя Софийска лична карта?

Лична карта от община София може да вземеш като започнеш дълготрайна работа тук, или си закупиш жилище като посочиш изрично в общината, че това ти жилище номер 1 от всички останали.

Имай предвид, сменяш ли лична карта сменяш шоферка книжка, трябва да си регистрираш колата наново и наново данъчни.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 29 юли 2008 8:46

След 2 месеца освобождавам квартира в Дианабад - дневна+кухня и една спалня в сравнително добро състояние и обзаведена.500 лева на месец тва удоволствие.Ако те устройва пиши - за мен е супер щото бачкам в центара и ходя с колело или автобус/2 спирки/

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 29 юли 2008 9:36

смятам ,че форума ти помогна достатъчно :!:

Тук все пак сме авто форум ,не имотен :!:

Ако има още нещо ,драсни да отлюча :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”