Най доброто от най доброто!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Най доброто от най доброто!!!

Анкетата завърши на Сря 26 окт 2005 17:44

BMW B5 ALPINA
7
9%
Dodge Viper Venom 600
11
14%
Ferrari F430 Spider
10
13%
Mercedes SLR McLaren
23
30%
Porche 911-Turbo
26
34%

Общо гласове: 77
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Съб 15 окт 2005 19:17

20vTurbo написа:Ха ха .... колата е много яка. Карах я два пъти преди година и полувина. Собственност е на един клиент на брат ми, много готин човек който се смили над мойта имигрантска душичка като видя как ми се навлажниха очичките като видях неговата кола. bowdown
Докато я карах минахме покрай едни полцаи които щяха да си счупят вратовете и ни гледаха доста лошо, но аз карах под ограничението на скороста та си останаха само с гледането.
Иначе Вайпъра върви страхотно, просто не знам с какво да го сравня. Карал съм и R32 и WRX, че даже и Carerra 4 и въобще не може да се сравняват ... Само леко да чукна педала на газта и ми изтръпнаха зъбите от ускорението. Много солиден автомобил, нищо не скърца или трака дори и на 5000 об. имах чувството че е излят целият наведнъж без отделни части...

После като се качих на мойта кола проверих два три пъти дали на съм забравил ръчната .... Mr Green Fun

Лелее много ти благодаря на мене ми потекоха лигите докато четях поста ти :) сигурно е било невероятно.Дай боже и ние да се насладим на такива автомобили

Nikolay1 написа:Само на мен ли ми прави впечатление, че колите от анкетата не са в един клас? Като ще е най-доброто от най-доброто или да са топ моделите на фирмите или топ тунинг версиите им!

Прочети 2 поста по нагоре ,преди да пишеш.Ако не ти харесва напраи нова анкета с удоволствие ще си пусна вота. Mr Green Fun

Потребителски аватар
Nikolay1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikolay1 » Съб 15 окт 2005 19:23

Виновен! Домързя ме да прочета последните няколко поста след Vipera :oops: 8)

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Съб 15 окт 2005 23:42

Знам, че не е включено към възможните отговори, но аз бих избрал това:
2004 Heffner Twin-Turbo Viper SRT-10
http://www.fast-autos.net/featurecars/heffnersrt10/index.html

Using an in-house dyno, the modified V10 engines can make 1100 rear-wheel-horsepower on 93 octane and as much as 1500 rear-wheel-horsepower on racing fuel. bowdown

Иначе от анкетата избирам Ferrari :heavymetal:

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Нед 16 окт 2005 14:10

извинете,за ламбо няма ли място в тая класация :?: може би това жалко бмв е по-достойно от едно ламборджини :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”