20vTurbo написа:Ха ха .... колата е много яка. Карах я два пъти преди година и полувина. Собственност е на един клиент на брат ми, много готин човек който се смили над мойта имигрантска душичка като видя как ми се навлажниха очичките като видях неговата кола. bowdown
Докато я карах минахме покрай едни полцаи които щяха да си счупят вратовете и ни гледаха доста лошо, но аз карах под ограничението на скороста та си останаха само с гледането.
Иначе Вайпъра върви страхотно, просто не знам с какво да го сравня. Карал съм и R32 и WRX, че даже и Carerra 4 и въобще не може да се сравняват ... Само леко да чукна педала на газта и ми изтръпнаха зъбите от ускорението. Много солиден автомобил, нищо не скърца или трака дори и на 5000 об. имах чувството че е излят целият наведнъж без отделни части...
После като се качих на мойта кола проверих два три пъти дали на съм забравил ръчната .... Mr Green Fun
Лелее много ти благодаря на мене ми потекоха лигите докато четях поста ти

Nikolay1 написа:Само на мен ли ми прави впечатление, че колите от анкетата не са в един клас? Като ще е най-доброто от най-доброто или да са топ моделите на фирмите или топ тунинг версиите им!
Прочети 2 поста по нагоре ,преди да пишеш.Ако не ти харесва напраи нова анкета с удоволствие ще си пусна вота. Mr Green Fun