Днеска получихме официален репорт че Хром на Гоогле има сериозно security issue и се забранява използването му...

chefito написа:радо, повярвай налага се....имам 4 алтернативни....и повярвай ги ползвам нон-стоп....питай визора
Dr.Watson написа:chefito написа:радо, повярвай налага се....имам 4 алтернативни....и повярвай ги ползвам нон-стоп....питай визора
Ако си тестваш уеб-продукцията случаят е особен. Става дума за прости юзерчета, които явно нямат конкретна цел за броузване и затова гледат поне да ползват алтернативни инструменти. Аз специално пуснах веднъж Хрома и ми блокира веднага някакъв модул на първата минута - затова ще поизчакам 1 година до втори тест - да го постегнат.
Vizor написа:Тогава ако си обикновено юзърче.. търсиш, кой е най-добрия и приятен браузър за теб. И кой, според теб, браузва най-бързо и визуализира най-добре..
Dr.Watson написа:Vizor написа:Тогава ако си обикновено юзърче.. търсиш, кой е най-добрия и приятен браузър за теб. И кой, според теб, браузва най-бързо и визуализира най-добре..
IE7
Каквото и да се приказва, WWW = IE. Останалите просто догонват. Кой бил по-лек, по-сигурен, по-надежден, по-едикъвси - фактът е, че ~70% от потребителите са с IE и почти всеки уеб дизайнер се равни основно с IE (не говорим за разни линукс фанатици).
Spunky написа:повечето хора са с ИЕ, защото идва с виндолс по дифолт и те не знаят, че има други. Толкова много са хората ползващи тая боза, че е нормално по-голямата част да не разбират. А да го пуснат без браузър, да видим до няколко години кой ще е номер едно. Просто не е честна конкуренцията, но са такива нещата. Затова и повечето хора с Мак са на сафари. Сигурно файърфокса е по-добър и от сафари, но не го ползвам, щот съм свикнал. И естествено че ИЕ е стандарт, след като повечето хора го ползват. Но да е по добър... дори не е близко до добър...
chefito написа:не познавам човек, който броузва с IE....![]()
всъщност познавам няколко, но те имат и антивирусна....и комповете им макар и по 4гб рам и quadroneni процесори стартират като болен от лаймска болест гепард....
Spunky написа:повечето хора са с ИЕ, защото идва с виндолс по дифолт и те не знаят, че има други. Толкова много са хората ползващи тая боза, че е нормално по-голямата част да не разбират. А да го пуснат без браузър, да видим до няколко години кой ще е номер едно. Просто не е честна конкуренцията, но са такива нещата. Затова и повечето хора с Мак са на сафари. Сигурно файърфокса е по-добър и от сафари, но не го ползвам, щот съм свикнал. И естествено че ИЕ е стандарт, след като повечето хора го ползват. Но да е по добър... дори не е близко до добър...
Vizor написа:Бате в уеб индустрията стандарта е firefoxот там вече всичко се оптимизира да изглежда по същия начин и в ИЕ-тата
![]()
7-цата е читава долу горе.. макар, че има зверски бъгове пак
6-цата не я коментирам тя е трагедия
но за сметка на това css си има стилове, КОИТО НЕ СЛУЧАЙНО.. ги чете само ИЕ6 и ИЕ7
Както и ИЕ-тата не се справят със 32 битов transparent.. много от нещата не ги смятат като хората
бъгове мога да ти изброявам до сутринта.. свързани с правенето на уеб сайтове
всичките девълопъри псуват яко ИЕ-тата..
защото си правиш всичко по правилата в лисичката.. и заспива работата.. пускаш го в ИЕ-то и гледаш как всичко е осрано тотално и пишеш хакове за него
и както каза колегата по-горе.. Познавам 2-3 човека само, които ползват ИЕ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта