От вчера това съобщение-проблем???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 21 окт 2005 9:39

Golf3User написа:приятелю Vlad777 ако не се възприемах като част от този форум нямаше да съм тук и да пиша сега!!!доколкото става въпрос за плащането - хубаво ще плащаме ама я ми напраи една проста сметка колко народ ще остане тука? не секи е навитак да цака кинти за да чете!като гледам в видин спонсорите се избиват да ми предлагат офертите си.баси якото аз имам 50 поста а искате да ви търся спонсори .

Нямам нищо против който колкото иска да дава!
Само че с това "събирайте си парите от стикери" заявяваш, че ние сме определени хора тука във форума дето припечелват по някой и друг лев... е те тва е абсурд!

А иначе ми е ясно, че няма как да е от спонсори. Затова предлагам да събереме кой колкото може и да си платиме за да го има този форум и да можеме да продължаваме да четеме и да пишеме! 100% има достатъчно хора, които биха отделили пари за това.

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Пет 21 окт 2005 10:19

става въпрос не да печелите Вие а да печелим всички като четем от този форум! някъде да видя да казвам че си слагата парите в джоба :?: Абсурд ще е ако продължаваш да приказваш некви фафлички от сорта ние печелиме вие губите.Идеята е от надценката на стикерите да се плаща хостинга.човече ако ти взимаш 800 кинта заплата на месец, то това не значи че и аз зимам толкова. как мислиш с стипендия 21 кинта ще плащам за тоя форум ? я ми кажи сега колко лева струват 4 литра масло - полу синтетик, филтри, ремък, антифриз, накладки,боядисване(частично)? като зех и си напраих простата сметка достигнах до извода че 21 кинта НЕМА ДА МИ СТИГНАТ, било то всеки месец. може би ако започна да продавам вестници по улиците ще успея да събера по 3 лева на месец за да ги предоставя за каузата. Mad

Върни се в “ОФФ-Топик - други”