Крадат се лайстни от вратите отново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Крадат се лайстни от вратите отново
Тъпа работа, и на мен са ми свили пластмасова лайсна до задна гума. Преди година хванах едни хлапета когато са ми крадяли капачки на гуми, и ги заплаших от бой, същия ден капачките са били на местата им.
Скоро ходих да купувам държачи за тая лайсна, на лява задна обаче, не че има значение. Те 4 ли 5 ли бяха, не помня. Ама бяха по три и кусур лева парчето. Знам ли, може тука да е скъпо. Ама лайсната на нашите морги е към 10 лв. И сметката по тукашните цени отива над 25 лв. Е, как да не си открадне човек.... Шегувам се разбира се. Слава богу, досега в родния ми град, само с една антена съм се разминал, ама радиото не свиреше както преди с новата
. Виж на една екскурзия, кристалните мигачи си смениха собственика.

Ебаси копеленцата....явно все задна дясна лайсна се краде, мойта също изчезна онзи ден....ако някой знае къде мога да си намеря такава лайсна нека каже, че така много кофти стои...
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Призовавам колегите юристи във форума и тези които са запознати да направим един списък от законосъобразни действия при залавяне на крадец в частна собственост на местопрестъплението. Какво можем и какво не можем да му направим ако го хванем? Какви ефективни мерки да се вземат за да не се повтори? Иначе да се заканваме тук е безсмислено...
Аз лично, навремето си прибирах акумулатора горе, не толкова да не откраднат колата (баба жужка), колкото да не ги снабдявам с нови акумулатори. И това всеки ден. Няколко пъти намирам предния капак отворен и пуснат леко и оставен така. Но за сметка на това пак отмъкната - газова бутилка, резервна гума... Добре, че имах нещо под ръка за спасяване на положението...
Аз лично, навремето си прибирах акумулатора горе, не толкова да не откраднат колата (баба жужка), колкото да не ги снабдявам с нови акумулатори. И това всеки ден. Няколко пъти намирам предния капак отворен и пуснат леко и оставен така. Но за сметка на това пак отмъкната - газова бутилка, резервна гума... Добре, че имах нещо под ръка за спасяване на положението...
KingoftheROAD написа:Призовавам колегите юристи във форума и тези които са запознати да направим един списък от законосъобразни действия при залавяне на крадец в частна собственост на местопрестъплението. Какво можем и какво не можем да му направим ако го хванем? Какви ефективни мерки да се вземат за да не се повтори? Иначе да се заканваме тук е безсмислено...
..
не съм юрист, но познавам законите
затова !!!
като го хванете такъв - 1-во задължително и единствено условие - не трябва да има свидетели !!!
след това прилагате цялата си фантазия за да покажете на субекта, че така не бива да се прави

ако не ви достига фантазия - обади се на приятели пострадали от такива !
друг начин няма !!!
както е казал пожарникаря - ние ги фащаме - те ги пускат.....
не разчитайте на "милиционери", "прокурори" и "съдии" - всеички до един играят с/у теб !!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
elesar написа:Ебаси копеленцата....явно все задна дясна лайсна се краде, мойта също изчезна онзи ден....ако някой знае къде мога да си намеря такава лайсна нека каже, че така много кофти стои...
На мен ми донесоха от германия лайстна за дясна задна врата / купена от морга/. Еми изтрая 4-5 дни / може и да са били 6 дни но не споря .И това на ярко осветен паркинг ,на 20-25м стои партрулка на DSC.
Отново сме с черно тиксо на дупките . Чакам нова доставка на лайстна

- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
сигурно и тези които са взели предишната и те чакат твоята доставка 
няма ли начин да се закрепи по-яко тази лайсна , щото така вие ги слагате , те ги свалят - блага работа !

няма ли начин да се закрепи по-яко тази лайсна , щото така вие ги слагате , те ги свалят - блага работа !
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
onion написа:сигурно и тези които са взели предишната и те чакат твоята доставка
E май ще се уредя. Около нас спира май Рижо и той е без лява лайстна - така , че дясната няма да му трябва . Трябва да му се уравновеси колата, че може да захожда на 1 страна

Майтап бе Уили.

И да вземе да ми спира на мястото сутрин като тръгвам, за да може аз да си спра после той като си тръгне , че е

Може и сигнализация да измислим

-
- Автомобил:
- Двигател:
а кво ще кажете эа емблемата от джантата 

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз за съжаление съм се принудил и съм си хванал лайсните с коларски болтове през оригиналните дупки на вратите, няма крадене, то да му писне на човек.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
the_play87 написа:а кво ще кажете эа емблемата от джантата
E това е много старо . Още през началото на 2005г изчезнаха 2 по 2 за 2 вечери с тапите.
Проблема го решиш с релефни лепенки с емблемата на VW от "Гарван" за 1,5 лв. 4 г. вече не са ги свили още

Да не споменавам 2 к=та халогенни и 3 комплекта бленди, капачка за заден теглич, топчето на върха на антената .. ама тия работи се принудих да ги смятам за консумативи

Последна промяна от kris11 на Вто 19 май 2009 14:35, променено общо 2 пъти.
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
и аз да се похваля,преди около половин година ми свиха капачката на джантата(лети пасатски),преди седмица две-единия болт от гумата...егати и държавата,болта струва 1.50-2.00 лева не е нещо от сорта на 20-30 кинта да не се чудиш защо го няма ама за 2 кинта...
П.П.бяха се мъчили и предната маска да откраднат ама не са успели,за сметка на това бяха счупили щипките на маската и на фаровете
П.П.бяха се мъчили и предната маска да откраднат ама не са успели,за сметка на това бяха счупили щипките на маската и на фаровете

Последна промяна от Jettix на Пет 14 яну 2011 3:23, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
Jettix написа: Та въпроса ми е с какво лепило да я залепя тая лайстна за да издържа на студа през зимата и на жегите през лятото. На крадци е ясно, че няма да издържи. Предната изчезна заедно с половината боя под нея
Fix All na Soudal .Аз използвам него
Момчета, оправия няма, крало се е и пак ще се краде.
Ама не е ли възможно на някой да му е изпаднала просто лайстната ?
Моите са гумени и лепени, даже и да я гепи някой
, отдолу дупки няма
.
Ама не е ли възможно на някой да му е изпаднала просто лайстната ?
Моите са гумени и лепени, даже и да я гепи някой

Върни се в “ОФФ-Топик - други”